Sabah ilk işim hastaneye gitmek olacakVar gozukuyor ama emin olmak İcin kan testi vermen gerekiyor en iyi sonucu kanda alırsınız
Siz denediniz mi bu testle daha önceVar gibi sanki sabah kan verin isterseniz kanda kesin belli olur . Miratech e de çok güvenmeyin
İnşallah vardır adetime de 1 hafta var bir arkadaşımın ısrarı üzerine yaptım testiTeste göre kesin var ama kan testiyle teyit edin muhakkak. Hayırlı olsun
Evet daha silik gölgeli çıkmıştı hamile değildim bi çok bayanın da başına gelmiş ama sizinki daha belirgin gözle rahat görülüyor inşallah sağlıklı bi bebiş vardırSiz denediniz mi bu testle daha önce
Durdukça daha da belirginleşti bi kaç belirti yaşadım ona istinaden yaptım aslındaEvet daha silik gölgeli çıkmıştı hamile değildim bi çok bayanın da başına gelmiş ama sizinki daha belirgin gözle rahat görülüyor inşallah sağlıklı bi bebiş vardır
Kesin sonucu kan testi verir buraya da yazın sonucunuzu tebrik edelimDurdukça daha da belirginleşti bi kaç belirti yaşadım ona istinaden yaptım aslında
Tebrikler canımSonucum
Tebrikler hamilesiniz ama daha adete varmış zaten cok yeni bi hamilelikKızlar kan tahlil sonucum 34.70 çıktı doktorla görüşemedim henüz sizce durum nedir
Ben çok heyecanlıyım sanki yanlış bir sonuçmuş gibi geliyorTebrikler hamilesiniz ama daha adete varmış zaten cok yeni bi hamilelik
Kese alttan 1500 olursa görünür karından 6000 beta değerinin bunlara ulaşması lazımKızlar yorum istiyorum çünkü çok tedirginim beta hcg don teste 126.20 çıktı doktorun hesabına göre 4 haftalık ama hala kese yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?