- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
canım ya çok üzüldüm ne olur kendini çok üzme,umut verip güven aşılayarak yarı yolda bıraktığın kişinin gönül sadakasını iki dünyada da ödeyemezsin demiş peygamber efendimiz,o seni yarı yolda bırakmış,böyle en ufak zorlukta vazgeçecekse hiç olmasın daha iyi, gör bak sonunda kazanan, mutlu olan sen olacaksın,gene de kızgınlıkla hareket etme, kötü söz söyleme ne ona ne ailesine, sakin ol hayırlısıysa inş barışırsınız mutlu bir yuvanız olur,nasibindeki oysa tüm dünya karşı çıksa gene de olur ,nasibinde yoksa ne yapsan fayda etmez
ne yazsam acın dinmez biliyorum. oyüzden hakkında hayırlısını diliyorum. bu mübarek günde RABBİMDe senin yüzünü güldürür inşallah. o kapınaa gelirse sen kabul etmessn inşallah. bilirim aileye karşı mahcup kalmanın ne oldugunu ve ne hissettiginide bilirim. güveniyosun aileni karşına alıyosun ama 5 para etmezmiş sonradan anlıyosun. toparlaa kendini üzüldügünü bilmesn sevinmesinn. dik dur ailene karşıdaa. sen yanlış bişe yapmadın sevdn sadec o anlamadı okadr. lütfen yıptarma kendini.bugun kandil ellerini bol bol aç Rabbime. hayırlısı hakkında...
Cok teşekkür ederim canim amin Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.hayatimda en nefret ettigim duygu mahcup olmaktır.beni haksiz yere mahcup etti ya, guzel Rabbim su kandil günü onu nasil biliyorsa öyle yapsın.dik durmaya calisiorum,güçlü duruyorum ama cok duygusalim zaten biryere kadar dayanabiliyorum.kapima gelse zaten kabul etmem,birdaha yasarsam aynı şeyi bu sefer hayatım boyunca toparlanamam
ahh kıyamam yaa((( sınanıyosun rabbim tarafından oyüzden ona sıgın Allaha havale et. böyle şeyleri duydukca erkeklerden sogumaya başladımm.
insanlar o kadar kötü ki artık inanamıyorum...bende buna benzer bişi yaşadım 2 haftadır toparlanamıyorum
ahh kıyamam yaa((( sınanıyosun rabbim tarafından oyüzden ona sıgın Allaha havale et. böyle şeyleri duydukca erkeklerden sogumaya başladımm.
insanlar o kadar kötü ki artık inanamıyorum...bende buna benzer bişi yaşadım 2 haftadır toparlanamıyorum
Zaten bende ona havale ettim baska elimden bisey gelmiyor canim( bende soğumaya başladım gercekten, o kadar deger veriyosun 3 günlük dünya mutluluk ve huzurdan baska ne ister ki insan.deger verdikce senin degerin düşüyor,sonuc hüsran ve hayal kırıklığı......
ben bu sitede ne ögrendm biliyomusun. ''sen kendine deger vermessen kimse sana deger vermez'' gerçekden öylee. herşeyi altan alırız herşeylerine katlanırız. hiçmişiz gibi görürler. üzülmee boşver o seni kaybetti unutmaaa..! deymez gözyaşlarınaa.hasta olursun sonraa canım... dikkat et.
Ah canım benim kıyamam sana ya. Sen beddua verme, Allah'ından bulsun o. Rabbim karşına seni gerçekten seven ve ailene karşı yüzünü kara çıkarmayan insanlarla karşılaştırsın.
Haklisin değmiyor ama insanın elinde degil iste.ben evde neler yasıyorum kimse bilmiyor o sinirle hayal kırıklığıyla görümceme mesaj attım dedim abinin yaptıgı resmen adilik kendi nefsi icin beni harcadı falan diye.suclu ben oldum.en zor zamanında yanında olmadıktan sonra hic olmasam daha iyimis.karakterimi belli etmisim,terbiyesizlik yapmisim falan.en zor zamanında beni istemediğini,aslinda hic sevmediğini söyleyen bir insana ben ne yapabilirim ki?kafam kazan gibi ya sınavlarım var ve ben hic bisey yapamıyorum...
Gecicek canim gececek, bir gun iyiki bitmis bile diyeceksin.
Nisanlilik donemini sana zehir eden, evlenince kim bilir nasil eziyet eder..
Bende onu diyorum, nisanliyken biz kıpır kıpır olmamız lazım.etrafimda duyuyorum Nişanlımla şuraya gittik buraya gittik.gecen o kadar problem varken gönlü olsun diye yemeğe çıkalım mı canim dedim, o bana beni istemediğini söylemesine rağmen.bana cevap bile vermedi.olur veya olmaz yaz en azından,adam yerine koyup yazmadı bile.cok zoruma gitti her söylediği şeyi yuttum.simdi de kardesi sen karakterini belli ettin tamam ya olmazsa olmasın zorlamı dedi.ve bu insan benim yakın arkadasim,o cok dokundu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?