Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...
Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...
Görüştüğünüz insanın çevresinin olup olmamasını yada aktif bir insan olduğunu facesine mi bakarak anlıyacaksınız,benim de facem yok kullanmıyorum gereksiz görüyorum belkide o beyde gereksiz görüyordur,tanışma durumunuz ne şekilde olsa bile elektrik almanız önemli,eğer elektrik almadıysanız görüşmeyi kesin derim,hem sizin için hem de karşı taraf için daha iyi olur.Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...
büyük ihtimalle face ile pek ilgilenmiyordur. buna takılmamanızı tavsiye ederim. yakışıklı demişsiniz. ama etkilenmediyseniz bişe diyemem.
kendimden örnek vereyim sana ;
ben cok sosyalim,esim asosyal ..
ben hiperaktif,esim sakinn
yani denge ki ben öle gördüm
düzgün,dürüst,Allah korkusu varsa
muhtemelen face fazla ilgilenmiyordur
yakışıklı demişsin ama bi şey hissetmedim diyosun
kaç yaşındasınız,o kişi kaç yaşında
Ayni dediginiz gibi iste..bizde oyleyiz....olur mu sizce bu sekilde bi iliski? Ben sanirim eski erkek arkadasimla kiyasliyorum cok firlamaydi kendisi (ama hayirsiz cikti iste)bu sakin ya alisamadim..
canım neden face profiline gore degerlendırıyosun ki.. çok mantıksız..
tanış iyice konuş.. hem çenesi düşük olan erkekler çok ilgi görür evlenince çok krize girersin aynı benim gibi..
sakin birisiymiş ileride tipine değil mantıklı olanına bakıcaksın.. konuş derim :) yani tiksinme falan deme hemen..
arsızdan sonra iyi gelir butabiki sizin bileceğiniz iş
zamana bırakın,tanıyın,zaman geçirin ins.hayırlısı olsun
unutsam bide o arsizi;( saolun yorumunuz icin..tanimaliyim evet bisey kaybetmem sonucta :)
Görüştüğünüz insanın çevresinin olup olmamasını yada aktif bir insan olduğunu facesine mi bakarak anlıyacaksınız,benim de facem yok kullanmıyorum gereksiz görüyorum belkide o beyde gereksiz görüyordur,tanışma durumunuz ne şekilde olsa bile elektrik almanız önemli,eğer elektrik almadıysanız görüşmeyi kesin derim,hem sizin için hem de karşı taraf için daha iyi olur.
Face beğenilerine bakarak mı değerlendiriyorsun tuhaf.
Bence herkesle konuşan yani çevresi pek olmayışı da güzel birşey sana daha çok vakit ayırır hem.
Kendimden örnek veriyim bende facede çok aktiftim ama hayatıma sevgilim girince uzaklaştım faceden oda hiç takılmaz sosyal değildir ama inan böylesi daha huzurlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?