İlk mesajinizi okuyunca yok artık dedim ama son mesajlarinizda bahane ürettiginizi kendi ağzinizla söylemişsiniz.....
Erkek olsun bayan olsun kimsenin kimseyi oyalamaması gerektigini düşünüyorum...eğer böyle basit bahaneler üretecekseniz bence hiç yaklaşıpta ümit vermeyin....sonu kötü bitebilir karşı taraf için....
Hassas konular bunlar iyi düşünmek lazım....
canım neden face profiline gore degerlendırıyosun ki.. çok mantıksız..
tanış iyice konuş.. hem çenesi düşük olan erkekler çok ilgi görür evlenince çok krize girersin aynı benim gibi..
sakin birisiymiş ileride tipine değil mantıklı olanına bakıcaksın.. konuş derim :) yani tiksinme falan deme hemen..
Face bu zamanda insanin kisiligini yansitir gibi oldu ya ne bilim ona takildim..haklisiniz ama..ona takilmamali....ilgi konusuna gelince kiskanc biriyim evet boylesiyle kafam rahat olur sanirim
Belki paylaşımları beğeni alsın diye yolda görse selam vermeyeceği tipleri eklememiştir?
Belki insanların onu beğeni sayılarına göre değerlendireceğini düşünmemiştir?
Belki sanal olamayacak kadar gerçektir?
Neyse, bu devirde sanal kimlikler daha dikkate alınır bulunuyor sanırım. :44:
Kriteriniz buysa fazla uzatmamalısınız.
Evet bu face isini unutmali..kisiligine gore yaklasmaliyim..kiskanc olmasaydim keske ama evet kiskanc bi bayanim...ama onunla olursaki eger bu durumum azalicak gibi gibi
Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...
Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...
Aslinda facebook degil sorun..cok sakin bi insan konusmalari fikirleri duzgun ama benim kafami karistiran bisey var onu bulamiyorum!!yanindayken gayet iyiyiz konusup anlasiyoruz..ayrilinca dusuncelerim degisiyor sanki yada eskiyi mi hatirlayip kiyaslama yapiyorum onuda bilmiyorum kafam coook karisik cookk... hem gorusmek istiyorum hem tedirginligim varr...hepinize olumlu olumsuz yorumlariniz icin tskederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?