kizlar yorumunuz lazimmm;(

Haklisin canim ah almak istemem..zaten su an tanima asamasindayiz arkadasca ve seviyeli bi sekilde ilerliyecek gibi konustuk zaten belki bikac ay sonra birbirimizi istemiycez vs diye oda farkinda herseyin..umarim yolunda gider ama bahanemi hic ettiniz ) daha olumluyum su an )

Haddim değil sizi yargılamak yanlış anlamayın ben sadece kendi fikrimi yazdım...bahaneniz bana göre bir hiç evet...

Yani ben tanımak istadigim kisiyi buna göre değerlendirmezdim.....

Diyelimki face te her fotoğrafı her paylaşımı çok kişi tarafından beğeni alıyor...peki bu durum onun sosyal olduğunu söylemeye yetermi?

Bence yetmez adam butün hayatını bilgisayar başında geçiriyor diye düşünürüm.....

Buda benim bakış açım....

Facese göre mi değerlendiriyorsunuz insanları

ne yani ne kadar çok beğeni o kadar sosyal,arkadaşı olan insan anlamına mı geliyor.

tutumunuz çok yanlış .

arkadaslarda ayni seyo soylemis bende ayni seyi dicem
face gore degerlendirme cok yanlis
ayroca cokta fazla sosyal olmamasi bence iyi en azindan seninle daha cok ilgilenir
ayrica ben esimin facesinin olmadigini ogrenince ayri bi sevdim
bi erkege face ne lazim :)

Son düzenleme:
F.book mudur kıstas?
250 tane beğenisi olsaydu, vuhuu çevreye bak mı diyecektiniz?
Böyle mi eş arıyorsunuz kendinize? Paylaşımlara bakarak?

Sessizden kork derler gercektende oyle bence.. iyice tanimaya calis sonra karar ver

Face bu zamanda insanin kisiligini yansitir gibi oldu ya ne bilim ona takildim..haklisiniz ama..ona takilmamali....ilgi konusuna gelince kiskanc biriyim evet boylesiyle kafam rahat olur sanirim

fazlasıyla.. kıskançlık krizleri.. en nefret ettiğim şeylerdendir.. erken yaşta sıyırıcam.. aman sen bari kafanı yorma da rahat ol

Evet bu face isini unutmali..kisiligine gore yaklasmaliyim..kiskanc olmasaydim keske ama evet kiskanc bi bayanim...ama onunla olursaki eger bu durumum azalicak gibi gibi

herkes sosyal medyayı kullanımı ve oradaki arkadas cevresinin gercek hayatla birebir ortusmeyecegine dair ornekler vermis zaten.
ozellikle yukarıda alıntıladıgım reel ve sanal yasamları cok guzel ayırdıgı icin tesekkur ederim.

ben baska bir noktaya takıldım,
35yasında bir erkek neden gorucu usulu evlenmeyi dusunuyor?
bu yasa kadar evlenmemis veya ciddi bir iliskisi olmamıs olabilir ama gorucu usulunu kabul etmesi bana ilginc geldi. kisiligini iyi gozlemleyin...

birbirinizi iyice tanimadan anlayamazsiniz ki bunu.bi yere gidip oturdugunuzda biraz vakit gecirdiginizde anlarsiniz zaten.sosyal mi cevresi nasil...ama sanki bu adamda bi olumsuzluk var gibi hissettim ben.size nasilsa olmiycak gibi seyler soylemesinden de boyle anladim biraz.ya ozguveni eksik ya da size kiyasla kndini eksik gordugu konular mi var acaba.bi de evliligi suana kadar dusunmemis mi.beklemesinin sebebini de sormalisin bence onemli bisey olabilir.

Facebooktaki paylaşımlarından, beğenilerinden sosyal cevre ve karakter analizi cıkarıyorsunuz vay halinize. Sizin 30 beğeniniz varsa 15i kuru kalabalıktır eminim.

Bir insanın sosyalliği ve aktifliği facebook ile doğru orantılı değil ters orantılıdır. Sanalda ne kadar vakit geçiriyorsanız reele o kadar az zaman vermişsiniz demektir. Hadi gençler bu konuda zehir gibi olmaya başladı ama 30 küsür yaşındaki bir adamın facebookta çok fazla paylaşım yapmaması normal bence. Ayrıca cidden tüm saygımla belirtmek istiyorum, facebookta az beğenisi var karakter analizini kkda paylaşanlar genellikle 15-16 yaşındaki kızlar. Yapmayın etmeyin.

Facebookla ilişkisi yoksa hiç kaçırma derim. Ben öyle birini bulsam benim için çok büyük puan almış olur. Büyük ihtimalle gerçek dostluklara önem veren, olgun ve yüzeysel olmayan derin biri.. Eğer sen bu yüzden onu beğenmiyorsan ki bi süre sonra (ilişkiniz ilerler ise) o seni yüzeysel bulup bırakabilir.

Sizde gorucu usuluyle tanistiginiza gore o kadar aktif sosyal birisi degilsiniz bence yoksa kendiniz bulurdunuz.o arkadasta soyle dusunup gelmeyebilirdi" ya bu kiz gorucuye mi kalmis kesin cirkindir "diyebilirdi sizin facebookta begeni sayisina gore degerlendirmenizle ayni mantik.

facebook uzerınden çevresı yok diye düşünmen saçma geldi bana ben kendii beğenilerimi 10 dk içinde 100 tane yapabilirim hilesi var o zaman ben çok mu sosyal biri olacaktım düşünceniz çok yanlış eğer tek sorunun buysa hiç takılma derim

Son düzenleme:
Aslinda facebook degil sorun..cok sakin bi insan konusmalari fikirleri duzgun ama benim kafami karistiran bisey var onu bulamiyorum!!yanindayken gayet iyiyiz konusup anlasiyoruz..ayrilinca dusuncelerim degisiyor sanki yada eskiyi mi hatirlayip kiyaslama yapiyorum onuda bilmiyorum kafam coook karisik cookk... hem gorusmek istiyorum hem tedirginligim varr...hepinize olumlu olumsuz yorumlariniz icin tskederim...

Su tarzinizdan 17-18 sandim yasinizi oysakisizin yasinizdaki bir bayanin daha olgun olmasi lazim ne zamandan beri sosyal paylasim siteleriyle karakter olcer olduk...teknoloji insanligi olduruyor diyorlardi da inanmiyordum hakkaten dogruymus....en az uc kere gorusun derim ondan sonra kararinizi verin o zaman tam anlamiyla anlarsiniz zira er kisi ilk bulusmada heyecandan farkli tavirlar sergiler...

Facete ki beğenilerine göre düşünmeyin bence. Belki çevresi çok aktif değildir facete. Hem o çok aktif olsa, birsürü kız begense hoşunuza gidermiydi, eminim bu ne ya diye düşünürdünüz Eğer birşeyler hissettiyseniz ve biraz olsun uyumlu olduğunuzu düşünüyorsanız gerisi gelir gibi bence

O zaman hoşlanmadınız karşı taraftan. Yani kendinize bahane arıyorsunuz. Biz birşey söyleyemeyiz bu durumda; karar sizin, hayat sizin

Kizlar peki bi sorum daha olucak size..birlikteyken iyiyiz ben konu acarsam konusuyor slkmiyorda beni iyi yani ama ben konu acmayinca susup oturuyoruz...peki sizler sakin bi es mi yoksa konuskan hareketli birini mi tercih edersiniz???etrafimdaki herkes cogunlugu evliler sakin adam herzaman bi adim ondedir diyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…