Cok sessiz biri hoslanmadim desen anlarim da, feyste 3-5 begeni aliyo, asosyalmi demeni 30 yasinda bi kadina uygun bulmadim. Cok cocukca.. Feyste begeni sayisina gore bi insani nitelendirmek? Ben bi foto koyarim 15-20 begeni alir ki bu ara hic sosyal degilim, insanlardan nefret ediyorum.
Asil soruna gelince.. Ben sonradan seven biriyim. İlk etapta sadece fizige bakarim. Begendiysem taniyarak sevecek seyler bulurum.. Sen kendini tanirsin. Senin icin ilk basta oldu oldu, sonradan olmazsa, adam heyecanlandirmamis seni, uzatma derim..
Cok ilginc.. :44: Bir insanı facebooktaki paylasımlarına gelen begenilerinden tanımaya calısıp mantık yürütmek.. Herkes (yani cogu kisi) dürüst,düzgün bir tip ister evlenmek icin kendisi de sakinmis zaten. Birsey hissetmiyormussun karakterleriniz de uymuyorsa ne bosuna vakit kaybet, ne de onu oyala.
unuttttttttt
az mı oldu ayrılalı da
kıymet bilene emanet yüreğim
Karakter olarak farkliyiz ben hareketli o sakin gibi ama konustugumuzda mantik olarak hep uyuyoruz birbirimize..ask falan beklemiyorum ama tanidikca sevebilirim diye dusunuyorum cunku negatif Bisey hissetmedim.tabi boyle seylerde ailelerde onemli ve ailesi duzgun biri..artilari cok yani ama kafamda karismadi degill iste...
Yilbasi gibi bitti iste uzatmalar oldu arada ama artik iletisim falan yok tamamen bitti...hatirlamak dahi istemiyorum...;((umarim olur bu kez kiymet vericek gibi)
Cok sessiz biri hoslanmadim desen anlarim da, feyste 3-5 begeni aliyo, asosyalmi demeni 30 yasinda bi kadina uygun bulmadim. Cok cocukca.. Feyste begeni sayisina gore bi insani nitelendirmek? Ben bi foto koyarim 15-20 begeni alir ki bu ara hic sosyal degilim, insanlardan nefret ediyorum.
Asil soruna gelince.. Ben sonradan seven biriyim. İlk etapta sadece fizige bakarim. Begendiysem taniyarak sevecek seyler bulurum.. Sen kendini tanirsin. Senin icin ilk basta oldu oldu, sonradan olmazsa, adam heyecanlandirmamis seni, uzatma derim..
Gecen hafta biriyle tanistim.gorucu usulu..ben hep konuskan,hareketli,uzunboylu tiplerden hoslanirim.bu yakisikli,boyu cokuzun degil ve sakin bi tip..gorusuyoruz ondan tiksinme ne bilim ters bi elektrik almadim ama biseyde hissetmedim.uni.mezunu ama facete paylasimlarinda 3-5kisi var begenilerinde hep.ona gore daha aktif bi insanim sanirim.isi gucu olan biri ama cevresimi yok bu yasta anlamadim pek..evlenilecek bi tip aslinda evine bagli olabilecek duzgun iyi biri gibi ama erkek diyincede insanin bi cevresi olur diyede dusunuyorum facetemi aktif degil anlamadimda pek..ayy kafam karisik kizlar herkes sakin adam anlayisli olur bi kadin icin onemli bisey sana deger verir,evlilikte erkegin kadina deger vereni makbuldur diyorlar..napmali sizcee...
Ben yakın arkadaş çevresi baya geniş biriyim.
Yakın dostlarımı saymadım bile.
Tiyatro kursu, ingilizce kursu vs sürekli aktivite de olmaya çalıştım hep.
Ama face'imde sadece 200 kişi ekli ve beğenilerim 5-6dır en fazla.
Ayrıca fotoğraflarımda kapalı. benden başka kimse göremiyor.
Ama asosyalmiyim? hayır :)
O açıdan bakma bence.
Yerinizde olsam facete fazla aktif olmaması benim çok hoşuma giderdi.
hem görmüşsün doğru düzgün sakin biri diyosun hem de faceteki beğenilerine takılmışsın. takıntıdansa hoşa gidilecek bir durum bence. açıkçası ben öyle sosyal paylaşım sitelerinde her şeyin, yediğinin fotoğrafına kadar atıp da beğeni toplayan popüler olmaya çalışan insanlardan hoşlanmam. millet evlendikten sonra eşim çok facete takılıyor güncellediği durumu 10 kız beğenmiş vsvs diye sorunlarla geliyor senin söylediğin şey garip geldi bana canım
Tanisip konusup ona gore karar ver bence facede kac kisi begenmis.resimleri ilgi gormusmu vs diye bakma.. İleride olumlu karar verip iliskiniz basladiginda niye herkes begeniyo kim bunlar fln diye krizlere girmezsineger kiskanc biriysen tabi.. Simdiden hakkinda hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konu sahibini 21-22 yasındadır diye düsünmüstüm acıkcası..Bence de cok cocukca bu düsünceleriniz.
Canım iyi iste aynı kafadaysanız sorun yok demek ki. Bence kendi kendine sorun yaratma. Cok genis bi cevresi olsa ve sen ona güvenemesen daha mı iyi?
Erkek arkadaşım dizi sektöründe çalışıyor. Prodüksüyon amiri olduğu için ağzı laf yapıyor. Oyuncusu, fügüranı, set çalışanları hepsiyle bir arada. Ama paylaşım çok yapmaz facede, yapsa bile beğeni az olur. Ve ben kıskanç olduğum için 1 kişide beğense bakarım hemen kim o diye... Böyle kuruntuya düşersin daha fazla beğeni alsa, üzülen yine sen olursun. Şamda kayısı bulmuşsun daha ne...
elektrik alamadim ditorsan bisey diyemem.ama bence kestirip atma derim..mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?