kizlar yorumunuz lazimmm;(

Yerinizde olsam facete fazla aktif olmaması benim çok hoşuma giderdi.
hem görmüşsün doğru düzgün sakin biri diyosun hem de faceteki beğenilerine takılmışsın. takıntıdansa hoşa gidilecek bir durum bence. açıkçası ben öyle sosyal paylaşım sitelerinde her şeyin, yediğinin fotoğrafına kadar atıp da beğeni toplayan popüler olmaya çalışan insanlardan hoşlanmam. millet evlendikten sonra eşim çok facete takılıyor güncellediği durumu 10 kız beğenmiş vsvs diye sorunlarla geliyor senin söylediğin şey garip geldi bana canım

Konu sahibini 21-22 yasındadır diye düsünmüstüm acıkcası.. Bence de cok cocukca bu düsünceleriniz.

Karakter olarak farkliyiz ben hareketli o sakin gibi ama konustugumuzda mantik olarak hep uyuyoruz birbirimize..ask falan beklemiyorum ama tanidikca sevebilirim diye dusunuyorum cunku negatif Bisey hissetmedim.tabi boyle seylerde ailelerde onemli ve ailesi duzgun biri..artilari cok yani ama kafamda karismadi degill iste...

unuttttttttt
az mı oldu ayrılalı da
kıymet bilene emanet yüreğim

Yilbasi gibi bitti iste uzatmalar oldu arada ama artik iletisim falan yok tamamen bitti...hatirlamak dahi istemiyorum...;((umarim olur bu kez kiymet vericek gibi )

Canım iyi iste aynı kafadaysanız sorun yok demek ki. Bence kendi kendine sorun yaratma. Cok genis bi cevresi olsa ve sen ona güvenemesen daha mı iyi?

Yilbasi gibi bitti iste uzatmalar oldu arada ama artik iletisim falan yok tamamen bitti...hatirlamak dahi istemiyorum...;((umarim olur bu kez kiymet vericek gibi )

unut cnm unut , zamana bırak ..
şans tanı .. mutluluklar

Bilmiyorum canim cocukluk mu bahane mi ariyorum bilmiyorum..ama bana deger veriyor buda hosuma gitmiyor degil ama bilemedim...bu kez sizin gibi yaklasiyorum aslinda taniyarak sevebilirim gibi geliyor..cevrem hep ask kisa surer sana deger versin birbirinize anlayisli olun yeter diyor

Tanisip konusup ona gore karar ver bence facede kac kisi begenmis.resimleri ilgi gormusmu vs diye bakma.. İleride olumlu karar verip iliskiniz basladiginda niye herkes begeniyo kim bunlar fln diye krizlere girmezsin eger kiskanc biriysen tabi.. Simdiden hakkinda hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklisin oylede olabilir tanimadan bilemem evet...o cok istekli..ve daha cok yeniyiz..zamana birakmali sanirim...

Bu acidan bakmamistim evet evlendikten sonra buyuk sorun olanlar var..kiskanc bi bayan olarak bu acidan kafam rahat olur

Erkek arkadaşım dizi sektöründe çalışıyor. Prodüksüyon amiri olduğu için ağzı laf yapıyor. Oyuncusu, fügüranı, set çalışanları hepsiyle bir arada. Ama paylaşım çok yapmaz facede, yapsa bile beğeni az olur. Ve ben kıskanç olduğum için 1 kişide beğense bakarım hemen kim o diye... Böyle kuruntuya düşersin daha fazla beğeni alsa, üzülen yine sen olursun. Şamda kayısı bulmuşsun daha ne...

Belki paylaşımları beğeni alsın diye yolda görse selam vermeyeceği tipleri eklememiştir?

Belki insanların onu beğeni sayılarına göre değerlendireceğini düşünmemiştir?

Belki sanal olamayacak kadar gerçektir?

Neyse, bu devirde sanal kimlikler daha dikkate alınır bulunuyor sanırım. :44:

Kriteriniz buysa fazla uzatmamalısınız.

Evet bu face isini unutmali..kisiligine gore yaklasmaliyim..kiskanc olmasaydim keske ama evet kiskanc bi bayanim...ama onunla olursaki eger bu durumum azalicak gibi gibi

Konu sahibini 21-22 yasındadır diye düsünmüstüm acıkcası.. Bence de cok cocukca bu düsünceleriniz.

Cocukluk degil be canim bazi seyler bahane oluyor sanirim ama takilmamaliyim evet haklisiniz kisiligine gore taniyip karar vermeliyim

Canım iyi iste aynı kafadaysanız sorun yok demek ki. Bence kendi kendine sorun yaratma. Cok genis bi cevresi olsa ve sen ona güvenemesen daha mı iyi?

Evet sanirim bahane ariyorum ama burdaki yorumlardan sonra face takilmamak en dogrusu ..taniyalim bakalim ne kadar guvenilir biri )

Kendimce olumsuzluga bi bahane aradim sanirim ama face yanlis bi bahane oldu bana ) kizlar yorumlariniz cok iyi geldi simdi daha bi pozitifim ona karsi )

İlk mesajinizi okuyunca yok artık dedim ama son mesajlarinizda bahane ürettiginizi kendi ağzinizla söylemişsiniz.....

Erkek olsun bayan olsun kimsenin kimseyi oyalamaması gerektigini düşünüyorum...eğer böyle basit bahaneler üretecekseniz bence hiç yaklaşıpta ümit vermeyin....sonu kötü bitebilir karşı taraf için....

Hassas konular bunlar iyi düşünmek lazım....

Benim facebook hesabım yok,ben ölmüşüm o zaman.Bu kişiden besbelli hoşlanmamışsınız,zorlamanın alemi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…