Kızlar yorumunuzu esirgemeyin lütfennn...

gulendam09

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
628
482
103
Yaklaşık 3 aydır çıktığım bi erkek arkadaşım var.Çok iyi anlaşıyoruz.Yaza evlilik düşünüyoruz. geçen gün faceini karıştırdım erkek arkadaşımın.(şifresini güvenmem için kendisi vermişti)Bundan 1sene önce benimle tanışmadan önce bi erkek arkadaşıyla yaptığı konuşmayı okudum.
Erkek arkadaşım bi konsere gitmiş yanına anlayacağınız tipte kızlar gelmiş.Kızın biri onunla yatmak istediğini söylemiş.O ise arkadaşına kıza biraz dokunduğunu (çok afedersiniz ellediğini) sonra kızdan uzaklaştığını söylemiş.Bunu okuduğumda olanlar gözümün önünde canlandı ve ondan tiksindim.Yüzüne baktığmda aklıma geliyor.Tabi o bunları okuduğumdan haberdar değil.ERkek arkadaşıma daha önce bi kızla ilişkiye girip girmediğini sormuştum hayır demişti inanmıştım.Bu konuşmayı okuduktan sonra tekrar aynı soruyu sordum ortam oldu ama yatmadım dedi. olsaydı ilişkimizin bitmesi pahasına da olsa söylerdim dedi.Bende yine ona inandım.

Aynı şeyi siz okusaydınız ne hissederdiniz?Kızla yatmayıp ona dokunup uzaklaştığı için şükretmeli miyim yoksa ondan şüphe mi duymalıyım bilemiyorum. Bu devirde belki de bulabileceğim en temiz erkekle mi çıkıyrm?Malum biriyle yatmamış erkek bulmak artık çok zor.Görüşlerinzi bekliyrm.Lütfen yazın.

senden önce olmuş bir mevzu. kaldı ki erkeklerin birbirine hava atmak için (!) böyle saçma şeyler konuştuğunu da defalarca duyduk.

bana kalırsa ne kendine dert et ne sevgiline sıkıntı ver.

kaldı ki söyledikleri doğruysa bile helal olsun hemen kızla işi pişiredebilirdi

Bence normal bir durum..
Siz hayatında yokmuşsunuz..
Rahip değil ya bu adam..
Olsaydınız, aldatma olurdu...
Ama şu an sadece bir olay..
Bence abartıyorsunuz..

Son düzenleme:
Senden önce ne yaptığını önemseme bence, evet insan sevdiğini biriyle hayal edince pek hoş şeyler hissetmiyor ama önemli olan sen hayatındayken ne yaptığı.
Sana saygı duyuyorsa böyle şeyler yapmaz. Seviyorsa aşıksa zaten aklının ucundan bile geçmez bir başkası.

Yalan söylememiş ki? İlişkiye girdin mi diye sormuşsun. Hayır demiş.
Hem girse ne olacak. Senden öncesi seni ilgilendirmez.

BEn de o yönü düşündüm nefsine hakim olamayabilirdi

Yalan söylememiş ki? İlişkiye girdin mi diye sormuşsun. Hayır demiş.
Hem girse ne olacak. Senden öncesi seni ilgilendirmez.

Başka düşüncelere saygılıyım fakat benim midem almaz açıkçası o insana eşim olacak gözüyle bakamam.Kaldı ki öncesinde zinaya bulaşan bir insan sonrasında da zina yaparak aldatır gbi geliyr bana

Başka düşüncelere saygılıyım fakat benim midem almaz açıkçası o insana eşim olacak gözüyle bakamam.Kaldı ki öncesinde zinaya bulaşan bir insan sonrasında da zina yaparak aldatır gbi geliyr bana

O zaman bilemem bana göre normal yani önemli olan sizinleyken yapıp yapmadığı tabii siz bileceksiniz kendi kafa yapınızda kimseye dokunmamış bir erkekle olmalısınız bu erkek arkadaşınızdan ayrılıp

Son düzenleme:
Sız erkek arkadaşınızın hayatındayken mı olmuş bu olay? Hayır
Sızı aldatmış mı? Hayır
Yalan mı söylemış? Ortam oldu ama ılışkı olmadı demış yanı yıne Hayır.

Daha ne olsun arkadaşım.
Senden önce olan olmuş.
Adam gözü kapalı bunca sene senı beklememış ya.

Bu konuda hassas olabılırsın eyvallah karışmak bıze düşmez herkesın düşüncesı farklı
belkı ben olsam bende bır an tuhaf olurum yazışmaları görünce ama uzatmam
Sakın böyle bırşey ıçın huzurunuzu bozma benden sana tavsıye

Teşekkür ederim arkadaşlar.Benden önce olmuş bi olay nedeniyle ayrrılığı düşünmüyorum zaten.Kaldı ki bu devirde başka şeyleri düşününce onun yaptığı masum bile kalıyor.Huzursuzluk çıkarmadım tabiki yine de hayali midemi bulandırıyo.Sizlerin düşüncesini de merak ettim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…