Kızlar yüksek kilo hamileliğe engel mi

papatyaguven

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2025
8
2
1
26
Kızlar yaklaşık 3 aydır korunmasız ilişki oluyo, doktora da gittim ilk muayene için her şey normal dedi 6 ay süre verdi hamile kalmazsan gel diye , ama biraz acele ediyorum sanki birde 155 boyum ve 91 kiloyum yani fazla kilom var zayıflamaya çalışıyorum acaba kilom azaldıkça hamilelik şansı da artıyor mudur

Kızlar yaklaşık 3 aydır korunmasız ilişki oluyo, doktora da gittim ilk muayene için her şey normal dedi 6 ay süre verdi hamile kalmazsan gel diye , ama biraz acele ediyorum sanki birde 155 boyum ve 91 kiloyum yani fazla kilom var zayıflamaya çalışıyorum acaba kilom azaldıkça hamilelik şansı da artıyor mudur
Ben 2 yıldır deniyorum olmuyo 162 81 kg yum bu bile fazla kadınlar kilo aldıkça yumurtalık ve rahmi çevreleyen duvarda yağ oluyormuş buda zorlaştırııyormuş duyduğum kadar 86 kgydum anca 81 e düşebildim 2 ayda devam ediyorum ve sadece sizin değil eşinizinde kilosu önemli

Evet kiloyla ilişkili ben poli kostik over hastasıyım mesela bizlere de kilo almak önerilmez çünkü kilo aldıkça zor yumurtlaniyor streste gerçekten en önemli faktör uzmanlar hiç bir sorun olmasa bile 1 yıl olamama ihtimali görüyorlar zaten o yüzden stres yapmayın ve hayırlı zamanda olacağına inanın

evet. yüksek kilo maalesef pıhtılaşmaya yatkınlık oluşturuyor. bu da kan akışını yavaşlattığı için bir miktar gebelik şansını düsürüyor. kilo verdikce kan akışı normale döner 🥰 öncelikli önemli olan şey sizin sağlıklı olmanız. vücudunuz ne kadar sağlıklı olursa geneliğe o kadar yatkın olur

Back
X