Kimde yoook muuuKızlar bugün 4.gün Menopur kullanıyorum 4 yumurta büyüyor 12.4 11 10 ve 9.8 mm. Doktorum ikisi gayet iyi diğer ikisi arkadan geliyor ama büyüyor dedi. Sizce 4 yumurta iyi bir sayı mı korkuyorum hiç olgun olmayacak diye ya bir akıl verin lütfen
İşte bende ondan korkuyorum canım 15 20 yumurtası olup hiç tutmayan var veya 3 5 tutan var 4 tane olunca korktum ne bileyimİyi cnm iyi, oluk oluk yumurta verip içinde bir tane saglikli yumurtasi olmayanlar var.
Sayiya takilma kalitesine takil.
Kalitesi iyiyse sorun yok.
Korkma cnm kaliteli ise öyle bi tutar ki…İşte bende ondan korkuyorum canım 15 20 yumurtası olup hiç tutmayan var veya 3 5 tutan var 4 tane olunca korktum ne bileyim
İnşalah kalitelidir kuzucumKorkma cnm kaliteli ise öyle bi tutar ki…
Kalitelidir, kalitesiz olsa doktorun ultrasonda görürdü.İnşalah kalitelidir kuzucum
Merhaba ben size şöyle diyim geçen hafta yumurta toplamam oldu.lutfen düşünmeyin ben sayısını bile sormadım büyütme asamasinda.cok şükür herşey yolunda gitti.toplama bitti.sizin de öyle olacak.unutmayin siz düşünüp korktukca bu sizi olumsuz etkileyecek.ya sayı azalacak ya kalite düşecek.ama siz dusunmeyip akışına biraktikca sayıda kalitede artarKızlar bugün 4.gün Menopur kullanıyorum 4 yumurta büyüyor 12.4 11 10 ve 9.8 mm. Doktorum ikisi gayet iyi diğer ikisi arkadan geliyor ama büyüyor dedi. Sizce 4 yumurta iyi bir sayı mı korkuyorum hiç olgun olmayacak diye ya bir akıl verin lütfen
Yaaa nasıl durdunuz sormadanMerhaba ben size şöyle diyim geçen hafta yumurta toplamam oldu.lutfen düşünmeyin ben sayısını bile sormadım büyütme asamasinda.cok şükür herşey yolunda gitti.toplama bitti.sizin de öyle olacak.unutmayin siz düşünüp korktukca bu sizi olumsuz etkileyecek.ya sayı azalacak ya kalite düşecek.ama siz dusunmeyip akışına biraktikca sayıda kalitede artar
Yani aslında doktoruma çok güvendim her gidisimde herşey yolunda sıkıntı yok dedi bende irdelemedim.cunku biliyorum irdelesem çok detaya girsem kafaya takarim küçük mu büyük mu az mı çok mu derken elimden bişey gelmemesine rağmen gereksiz gerilecektimYaaa nasıl durdunuz sormadanvallahi tebrik ederim
Merhaba. Bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi gördüm. Uzun bir protokolle. İlk yumurta büyütmemde 2 tane büyüdü ancak 17-18 mm’ye geldiklerinde ultrasonda yumurtaların dejenere(bozulma) olduğu görüldü. Petek görünümü var dedi bana da gösterdi böyle ultrason ekranında simsiyah görünmesi gereken yumurtalar sarı siyah bir görüntüdeydi. Belki düzelir diye 2 gün daha iğne vuruldum, toplama öncesinde tekrar kontrol etti doktorum ve görünümlerinin normale döndüğünü toplama işlemine geçebileceğimizi söyledi, toplama oldu ve ikisi de kalitesizdi. Ara vermeden tekrar iğnelere başladım çünkü doktorum toplama sırasında yeni yumurtaların da geldiğini söyledi. Benim gibi düşük AMH ve yüksek FSH hastalarında bu şekilde bir dahaki adet dönemini beklemeden tedaviye devam edebileceğimizi; çünkü kullandığım iğnelerin bir sonraki yumurtalara iyi geldiğini belirtti. Tekrar iğne vurmaya başladım. Yanında da Tarlusal hap verdi. İğnenin 3. Günü bu hapa başladım. Yumurtaları korumak için verdiğini söyledi. Taze transfer olmam mümkün değildi bu hapı kullandığımda neyse kullandım her şeyi. Bu defa 6 yumurta vardı. Büyüdüler ama büyürken yine ultrasonda çatlamak üzere gibi duruyorlar dedi doktorum. Dejenere olmamıştı ama 4-4’lükte değildi görüntüleri. En büyüğü 22 mm kadar olduğunda toplama yapıldı. 4 tanesinin döllenmeye uygun olduğu söylendi. 2. Gün embriyolog aradı. 4 yumurtadan 2’sinin döllendiğini söyledi. 3. Gün tekrar aradı. Yumurtaların döllenmesinin geride olduğunu söyledi. Normalde 3. Günde ama 2. Gün gelişimi gösteriyorlardı. 2 ve 3 hücreli kaldılar. Normalde 6-8 hücreli olmaları gerekirken. 5 gün bekledik belki normale dönerler diye ama dönmediler ve tedavim sonlandı. Sebebini konuşmaya gittik doktorlar. Yumurtaların kalitesiz olmasına bağladı. Ama bu hep böyle olacak anlamında değil dedi. Önemli olan 1 kaliteli yumurta bulmak dedi. Transfer edilecek bir embriyom bile olmadı anlayacağınız. Çok üzüldüm ancak toparladım şu an. Ara ara aklıma gelse de doktorumun dediği gibi o kaliteli yumurtayı bulana kadar pes etmeyeceğim. Önemli olan kesinlikle sayı değil, yumurtanın kalitesi. İnşallah sizin yumurtalarınız en kalitelisinden çıkar ve daha fazla yıpranmadan bu süreci tamamlarsınız, bebeğinize kavuşursunuzKızlar bugün 4.gün Menopur kullanıyorum 4 yumurta büyüyor 12.4 11 10 ve 9.8 mm. Doktorum ikisi gayet iyi diğer ikisi arkadan geliyor ama büyüyor dedi. Sizce 4 yumurta iyi bir sayı mı korkuyorum hiç olgun olmayacak diye ya bir akıl verin lütfen
MuhtemelenYani aslında doktoruma çok güvendim her gidisimde herşey yolunda sıkıntı yok dedi bende irdelemedim.cunku biliyorum irdelesem çok detaya girsem kafaya takarim küçük mu büyük mu az mı çok mu derken elimden bişey gelmemesine rağmen gereksiz gerilecektimne zaman toplama olacak sizde inşallah
Ne kadar güzel tanıyorsunuz kendinizi ve önüne set çekebilmişsiniz bende böyle olmayı çok isterdim hep en kötü senaryoları düşündüm her şey için ya sadece bu durum için değil insanlara stres yapma dur etme derim kendime gelince eyvahlarYani aslında doktoruma çok güvendim her gidisimde herşey yolunda sıkıntı yok dedi bende irdelemedim.cunku biliyorum irdelesem çok detaya girsem kafaya takarim küçük mu büyük mu az mı çok mu derken elimden bişey gelmemesine rağmen gereksiz gerilecektimne zaman toplama olacak sizde inşallah
İnşallah beraberce kavuşuruz canımMerhaba. Bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi gördüm. Uzun bir protokolle. İlk yumurta büyütmemde 2 tane büyüdü ancak 17-18 mm’ye geldiklerinde ultrasonda yumurtaların dejenere(bozulma) olduğu görüldü. Petek görünümü var dedi bana da gösterdi böyle ultrason ekranında simsiyah görünmesi gereken yumurtalar sarı siyah bir görüntüdeydi. Belki düzelir diye 2 gün daha iğne vuruldum, toplama öncesinde tekrar kontrol etti doktorum ve görünümlerinin normale döndüğünü toplama işlemine geçebileceğimizi söyledi, toplama oldu ve ikisi de kalitesizdi. Ara vermeden tekrar iğnelere başladım çünkü doktorum toplama sırasında yeni yumurtaların da geldiğini söyledi. Benim gibi düşük AMH ve yüksek FSH hastalarında bu şekilde bir dahaki adet dönemini beklemeden tedaviye devam edebileceğimizi; çünkü kullandığım iğnelerin bir sonraki yumurtalara iyi geldiğini belirtti. Tekrar iğne vurmaya başladım. Yanında da Tarlusal hap verdi. İğnenin 3. Günü bu hapa başladım. Yumurtaları korumak için verdiğini söyledi. Taze transfer olmam mümkün değildi bu hapı kullandığımda neyse kullandım her şeyi. Bu defa 6 yumurta vardı. Büyüdüler ama büyürken yine ultrasonda çatlamak üzere gibi duruyorlar dedi doktorum. Dejenere olmamıştı ama 4-4’lükte değildi görüntüleri. En büyüğü 22 mm kadar olduğunda toplama yapıldı. 4 tanesinin döllenmeye uygun olduğu söylendi. 2. Gün embriyolog aradı. 4 yumurtadan 2’sinin döllendiğini söyledi. 3. Gün tekrar aradı. Yumurtaların döllenmesinin geride olduğunu söyledi. Normalde 3. Günde ama 2. Gün gelişimi gösteriyorlardı. 2 ve 3 hücreli kaldılar. Normalde 6-8 hücreli olmaları gerekirken. 5 gün bekledik belki normale dönerler diye ama dönmediler ve tedavim sonlandı. Sebebini konuşmaya gittik doktorlar. Yumurtaların kalitesiz olmasına bağladı. Ama bu hep böyle olacak anlamında değil dedi. Önemli olan 1 kaliteli yumurta bulmak dedi. Transfer edilecek bir embriyom bile olmadı anlayacağınız. Çok üzüldüm ancak toparladım şu an. Ara ara aklıma gelse de doktorumun dediği gibi o kaliteli yumurtayı bulana kadar pes etmeyeceğim. Önemli olan kesinlikle sayı değil, yumurtanın kalitesi. İnşallah sizin yumurtalarınız en kalitelisinden çıkar ve daha fazla yıpranmadan bu süreci tamamlarsınız, bebeğinize kavuşursunuz
Merhaba sizin amh fsh kaçtı? Birde tekrar yumurta toplandığında baştan bir tüp bebek parası daha mı veriliyor?Merhaba. Bende temmuz ayında tüp bebek tedavisi gördüm. Uzun bir protokolle. İlk yumurta büyütmemde 2 tane büyüdü ancak 17-18 mm’ye geldiklerinde ultrasonda yumurtaların dejenere(bozulma) olduğu görüldü. Petek görünümü var dedi bana da gösterdi böyle ultrason ekranında simsiyah görünmesi gereken yumurtalar sarı siyah bir görüntüdeydi. Belki düzelir diye 2 gün daha iğne vuruldum, toplama öncesinde tekrar kontrol etti doktorum ve görünümlerinin normale döndüğünü toplama işlemine geçebileceğimizi söyledi, toplama oldu ve ikisi de kalitesizdi. Ara vermeden tekrar iğnelere başladım çünkü doktorum toplama sırasında yeni yumurtaların da geldiğini söyledi. Benim gibi düşük AMH ve yüksek FSH hastalarında bu şekilde bir dahaki adet dönemini beklemeden tedaviye devam edebileceğimizi; çünkü kullandığım iğnelerin bir sonraki yumurtalara iyi geldiğini belirtti. Tekrar iğne vurmaya başladım. Yanında da Tarlusal hap verdi. İğnenin 3. Günü bu hapa başladım. Yumurtaları korumak için verdiğini söyledi. Taze transfer olmam mümkün değildi bu hapı kullandığımda neyse kullandım her şeyi. Bu defa 6 yumurta vardı. Büyüdüler ama büyürken yine ultrasonda çatlamak üzere gibi duruyorlar dedi doktorum. Dejenere olmamıştı ama 4-4’lükte değildi görüntüleri. En büyüğü 22 mm kadar olduğunda toplama yapıldı. 4 tanesinin döllenmeye uygun olduğu söylendi. 2. Gün embriyolog aradı. 4 yumurtadan 2’sinin döllendiğini söyledi. 3. Gün tekrar aradı. Yumurtaların döllenmesinin geride olduğunu söyledi. Normalde 3. Günde ama 2. Gün gelişimi gösteriyorlardı. 2 ve 3 hücreli kaldılar. Normalde 6-8 hücreli olmaları gerekirken. 5 gün bekledik belki normale dönerler diye ama dönmediler ve tedavim sonlandı. Sebebini konuşmaya gittik doktorlar. Yumurtaların kalitesiz olmasına bağladı. Ama bu hep böyle olacak anlamında değil dedi. Önemli olan 1 kaliteli yumurta bulmak dedi. Transfer edilecek bir embriyom bile olmadı anlayacağınız. Çok üzüldüm ancak toparladım şu an. Ara ara aklıma gelse de doktorumun dediği gibi o kaliteli yumurtayı bulana kadar pes etmeyeceğim. Önemli olan kesinlikle sayı değil, yumurtanın kalitesi. İnşallah sizin yumurtalarınız en kalitelisinden çıkar ve daha fazla yıpranmadan bu süreci tamamlarsınız, bebeğinize kavuşursunuz
AMH 1.33 FSH en yüksek 37’yi gördü. Yaşım 30. Doktorum yardımcı oldu ücret konusunda. İlk yumurta takibine başladığımda 35 bin verdim. İlk yumurta toplama normalde 49 bindi ancak toplanan 2 yumurta kalitesiz çıkınca doktorum bunu kist alma olarak değerlendireceğini söyledi ve sadece onun ücretini ödeyeceksin dedi. Bende 17 bin verdim ilk toplamaya.Merhaba sizin amh fsh kaçtı? Birde tekrar yumurta toplandığında baştan bir tüp bebek parası daha mı veriliyor?
İnşallahİnşallah beraberce kavuşuruz canımeğer kalitesiz olsa zaten doktor görürdü diyorsun bende baktım doktor bakarken ekranı gösteriyor zaten dediğin gibi siyah ve parlaklar canım olması gereken o o zaman
Fiyatlar çok değişmiş şu an tüp bebek tüm işlem 120 50 de ilaçAMH 1.33 FSH en yüksek 37’yi gördü. Yaşım 30. Doktorum yardımcı oldu ücret konusunda. İlk yumurta takibine başladığımda 35 bin verdim. İlk yumurta toplama normalde 49 bindi ancak toplanan 2 yumurta kalitesiz çıkınca doktorum bunu kist alma olarak değerlendireceğini söyledi ve sadece onun ücretini ödeyeceksin dedi. Bende 17 bin verdim ilk toplamaya.
Ara vermeden yumurta takibine başladık herhangi bir ücret ödemedim 2. Takibe. Sonra büyüyen yumurtalar alındı. 2. Toplamaya 49 bin verdim.
Benim de benzer oldu. Sonra Opu da daha fazla yumurta toplandı. Ama transfer edilebilecek 2 tane kalmıştı. Yani ultrasonda son aşamaya kadar en olgun kaç tane görülüyorsa onlar kalıyor diye düşündüm. Ve şuan pozitifi gördüm. Hiç moralinizi bozmayın. Önemli olan yumurta kalitesi ve rahminizin desteğiKimde yoook muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?