• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yumurta kalitesi ?

Benim de benzer oldu. Sonra Opu da daha fazla yumurta toplandı. Ama transfer edilebilecek 2 tane kalmıştı. Yani ultrasonda son aşamaya kadar en olgun kaç tane görülüyorsa onlar kalıyor diye düşündüm. Ve şuan pozitifi gördüm. Hiç moralinizi bozmayın. Önemli olan yumurta kalitesi ve rahminizin desteği🙏🏻
Merhaba bugün doktorum 7 yumurtayı gördü 🤭 4 deyken birden 7 oluverdi elhamdülillah. Sizin adınıza da çok sevindim darısı bana

Kızlar bugün 4.gün Menopur kullanıyorum 4 yumurta büyüyor 12.4 11 10 ve 9.8 mm. Doktorum ikisi gayet iyi diğer ikisi arkadan geliyor ama büyüyor dedi. Sizce 4 yumurta iyi bir sayı mı korkuyorum hiç olgun olmayacak diye ya bir akıl verin lütfen
Yavrum hiç takilma sayilara. Diğer kızlarda yazmış zaten önemli olan kalite. Ben 4 opu oldum. Hatta sonuncusu bugündu. 1.opuda 5 yumurta, 2.opuda 4, 3.opuda 9, 4.opuda 11 yumurta toplandı. Elimde embriyo bir tane var. O da 4bc orta kalite. Yaşım 40 olduğu için genetik teste gidiyor kalan embriyolar onlarda bozuk geliyor. Bir taneyle kalakaldım. Tutunma olasılığı yüksek embriyo arıyoruz hala. Demek istediğim 1-2 yumurta olsun kaliteli olsun evlat olsun🥰

Merhaba yumurta sayınız hep artmış masallah neler yaptınız bu süreçte

Yavrum hiç takilma sayilara. Diğer kızlarda yazmış zaten önemli olan kalite. Ben 4 opu oldum. Hatta sonuncusu bugündu. 1.opuda 5 yumurta, 2.opuda 4, 3.opuda 9, 4.opuda 11 yumurta toplandı. Elimde embriyo bir tane var. O da 4bc orta kalite. Yaşım 40 olduğu için genetik teste gidiyor kalan embriyolar onlarda bozuk geliyor. Bir taneyle kalakaldım. Tutunma olasılığı yüksek embriyo arıyoruz hala. Demek istediğim 1-2 yumurta olsun kaliteli olsun evlat olsun🥰

Kızlar bugün 4.gün Menopur kullanıyorum 4 yumurta büyüyor 12.4 11 10 ve 9.8 mm. Doktorum ikisi gayet iyi diğer ikisi arkadan geliyor ama büyüyor dedi. Sizce 4 yumurta iyi bir sayı mı korkuyorum hiç olgun olmayacak diye ya bir akıl verin lütfen
Ben de 4aydir evliyim çocuk istiyorz sürekli düzenli yapmamıza rağmen tutmuyor ve benim adet düzensizliğim var kızlar 🥺

Merhaba canım, hergün mutlaka bir, iki yumurta, yanında avokado, yeşillik, salatalık. Öğlen ve akşam mutlaka protein aldım. Somon haftada iki üç gün, diğer günler et yada tavuk. Yogurt her gün ara öğün yaptım, içine yaban mersini ve polen kattım (bu üçlüyü ben uydurdum, tadı da güzeldi :) ) Ama yaban mersinini hemen hemen tüm doktorlar öneriyor, antioksidan içerikli olduğu için. Badem, ceviz, fındık her gün bir miktar tükettim. Her yediğim öğüne, yada ara öğüne chia tohumu attım. Yoğurt, yumurta, salata herşeyde vardı :) Birde doktorumun önerisiyle felixon women kullandım, içeriği epey dolu. Kalitede takılıyordum, onu çözdük şimdi de genetikte takılıyorum. bakalım son opu dan kalanlar nasıl gelecek.

Back
X