Dilekdmrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 1.449 1.312 53 26 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #21 hayal_27 .!.: Bana iğneyi kolumun üstünden yaptılar omuza yakın ama öyle acitmiyor Genişletmek için tıkla... Aa ben 6 sene önce yaptırmıştım değişiyor demek ki benim karnımdan yapmıştı doktor
hayal_27 .!.: Bana iğneyi kolumun üstünden yaptılar omuza yakın ama öyle acitmiyor Genişletmek için tıkla... Aa ben 6 sene önce yaptırmıştım değişiyor demek ki benim karnımdan yapmıştı doktor
Dilekdmrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 1.449 1.312 53 26 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #22 Derya12344 .!.: Doktor kendisi mi yapiyor ben evde yapılıyor sanıyordum Genişletmek için tıkla... Benim iğnemi doktor yapmıştı görümcemin saatleri uygun değil diye evde eşi yapmıştı acilde de yapılıyor
Derya12344 .!.: Doktor kendisi mi yapiyor ben evde yapılıyor sanıyordum Genişletmek için tıkla... Benim iğnemi doktor yapmıştı görümcemin saatleri uygun değil diye evde eşi yapmıştı acilde de yapılıyor
H hayal_27 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 924 156 23 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #23 Derya12344 .!.: Doktor kendisi mi yapiyor ben evde yapılıyor sanıyordum Genişletmek için tıkla... Evde kendi yapanlarda var ama hastanede yaptırdım hemşireye . Hastanelerin acil bölümünde yaptırabilirsin korkuyosan bence direkt hastanede yaptır
Derya12344 .!.: Doktor kendisi mi yapiyor ben evde yapılıyor sanıyordum Genişletmek için tıkla... Evde kendi yapanlarda var ama hastanede yaptırdım hemşireye . Hastanelerin acil bölümünde yaptırabilirsin korkuyosan bence direkt hastanede yaptır
Dilekdmrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 1.449 1.312 53 26 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #24 hayal_27 .!.: Ben bekleyeceğim yinede 14 gün eğer bekleyebilirsem Genişletmek için tıkla... Sabredebilirseniz daha iyi olur tabi ki şüpheye yer kalmaz
hayal_27 .!.: Ben bekleyeceğim yinede 14 gün eğer bekleyebilirsem Genişletmek için tıkla... Sabredebilirseniz daha iyi olur tabi ki şüpheye yer kalmaz
H hayal_27 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 924 156 23 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #25 atlasokyanusu .!.: Aa ben 6 sene önce yaptırmıştım değişiyor demek ki benim karnımdan yapmıştı doktor Genişletmek için tıkla... Canım bende biraz kilo var kilo sorunu olanlara sanırım karnından yapılmıyor
atlasokyanusu .!.: Aa ben 6 sene önce yaptırmıştım değişiyor demek ki benim karnımdan yapmıştı doktor Genişletmek için tıkla... Canım bende biraz kilo var kilo sorunu olanlara sanırım karnından yapılmıyor
merve consume obey die tek ayak cezası Pro Üye 13 Ocak 2020 46.365 En iyi cevaplar 2 179.689 598 33 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #26 Kalmaz. Tüp bebek bile negatif olsbiliyo cillop gibi embriyolar koyulduğu halde.
Dilekdmrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ağustos 2024 1.449 1.312 53 26 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #27 hayal_27 .!.: Canım bende biraz kilo var kilo sorunu olanlara sanırım karnından yapılmıyor Genişletmek için tıkla... olsun canın sağolsun olabilir belki hormonun daha iyi etki etmesi için
hayal_27 .!.: Canım bende biraz kilo var kilo sorunu olanlara sanırım karnından yapılmıyor Genişletmek için tıkla... olsun canın sağolsun olabilir belki hormonun daha iyi etki etmesi için
D Derya12344 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 704 244 33 28 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #28 hayal_27 .!.: Evde kendi yapanlarda var ama hastanede yaptırdım hemşireye . Hastanelerin acil bölümünde yaptırabilirsin korkuyosan bence direkt hastanede yaptır Genişletmek için tıkla... Evet bence de hastaede yaptırmam daha doğru olur ben bayılırım geçen anestezi için damar yolu açtılar diye ağla ağla maf oldum
hayal_27 .!.: Evde kendi yapanlarda var ama hastanede yaptırdım hemşireye . Hastanelerin acil bölümünde yaptırabilirsin korkuyosan bence direkt hastanede yaptır Genişletmek için tıkla... Evet bence de hastaede yaptırmam daha doğru olur ben bayılırım geçen anestezi için damar yolu açtılar diye ağla ağla maf oldum
H hayal_27 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 924 156 23 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #29 Derya12344 .!.: Evet bence de hastaede yaptırmam daha doğru olur ben bayılırım geçen anestezi için damar yolu açtılar diye ağla ağla maf oldum Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı olmaz canım iğne yapılırken bakma hem kısa sürüyor hemşire derin nefes al dedi ben nefesi alana kadar iğneyi yapmış bile kısacık sürüyor
Derya12344 .!.: Evet bence de hastaede yaptırmam daha doğru olur ben bayılırım geçen anestezi için damar yolu açtılar diye ağla ağla maf oldum Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı olmaz canım iğne yapılırken bakma hem kısa sürüyor hemşire derin nefes al dedi ben nefesi alana kadar iğneyi yapmış bile kısacık sürüyor
D Derya12344 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 704 244 33 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #30 hayal_27 .!.: Hiç sıkıntı olmaz canım iğne yapılırken bakma hem kısa sürüyor hemşire derin nefes al dedi ben nefesi alana kadar iğneyi yapmış bile kısacık sürüyor Genişletmek için tıkla... Ya inşallahhhh sanki olucak gibi katlanirim azcik yeterki olsun
hayal_27 .!.: Hiç sıkıntı olmaz canım iğne yapılırken bakma hem kısa sürüyor hemşire derin nefes al dedi ben nefesi alana kadar iğneyi yapmış bile kısacık sürüyor Genişletmek için tıkla... Ya inşallahhhh sanki olucak gibi katlanirim azcik yeterki olsun
H hayal_27 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 7 Ekim 2023 924 156 23 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #31 Derya12344 .!.: Ya inşallahhhh sanki olucak gibi katlanirim azcik yeterki olsun Genişletmek için tıkla... Allah'ın izniyle olur inşallah ben de bu ay olumlu hissediyorum ama akışına bıraktım rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Derya12344 .!.: Ya inşallahhhh sanki olucak gibi katlanirim azcik yeterki olsun Genişletmek için tıkla... Allah'ın izniyle olur inşallah ben de bu ay olumlu hissediyorum ama akışına bıraktım rabbim hayırlısıyla nasip etsin
D Derya12344 Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2023 704 244 33 29 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi hayal_27 #32 hayal_27 .!.: Allah'ın izniyle olur inşallah ben de bu ay olumlu hissediyorum ama akışına bıraktım rabbim hayırlısıyla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amiin valla saglikla doğru zamanda gelsinler rabbim dermansız dert vermesin
hayal_27 .!.: Allah'ın izniyle olur inşallah ben de bu ay olumlu hissediyorum ama akışına bıraktım rabbim hayırlısıyla nasip etsin Genişletmek için tıkla... Amiin valla saglikla doğru zamanda gelsinler rabbim dermansız dert vermesin