Kızlar??

asloksuzoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2021
497
216
33
28
Merhaba kızlar
Eşimle 8 aydır prezervatif yöntemiyle korunuyoduk bebeğimiz artık 3 bucuk yasına geldıgı için 2. Olsun istiyoruz hayırlısıyla.Geçen haftadan beri korunmayı bıraktık akıntım çok çoğaldı normal midir açıkçası hemen kalmayı beklemiyorum 2 gündür akıntım çok geliyo şeffaf ve sorun şurda son adet tarihimide bilmiyorum ilk ay da böyle yaşayıp hamile kalan var mı korunmayı bıraktıktan sonra?

Bir kez doğurmuşsunuz. Yine olmaması için sebep yok diye düşünüyorum. Bir de bu yumurtlama dönemlerini değerlendirdiyseniz ihtimaliniz daha da yükselmiştir. Umarım hamilesinizdir 😍
Hiç değerlendirmedim desem 😂 tatildeydik zaten hiç düşünmedim bırakalım olsun dedik okadar 😂 ne zaman yapsam test?

Hiç değerlendirmedim desem 😂 tatildeydik zaten hiç düşünmedim bırakalım olsun dedik okadar 😂 ne zaman yapsam test?
Olsun yine de böyle hamile kalan çok 😂

Ya valla ne biliiiim. Benim regl tarihim bugünde test negatif çıktı ama 2-3 gün sonra yine yapcam bi umut. Siz de adet tarihiniz ya da 1-2 gün sonra yapın mantıklı olan sanki o gibi?

Ya da şu erken gebelik testlerinden alip süreyi kisaltabilirsiniz.

Bilmiyorum ben yeniyim bu konularda 😂

Arkadaşlar 5 gün önce adet olmam lazımdı
Oldum ama normalde 8 gün sürüyor ve düzenlidir yine günümde lekelendim ama bir ped bitmedi ve 4 gündür de hiç gelmiyor kesildi ilk günden sonra bu testi akşam doğru yaptım sizce varmı bişey

Eklentiler

• IMG_1619.webp
    IMG_1619.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 35
Olsun yine de böyle hamile kalan çok 😂

Ya valla ne biliiiim. Benim regl tarihim bugünde test negatif çıktı ama 2-3 gün sonra yine yapcam bi umut. Siz de adet tarihiniz ya da 1-2 gün sonra yapın mantıklı olan sanki o gibi?

Ya da şu erken gebelik testlerinden alip süreyi kisaltabilirsiniz.

Bilmiyorum ben yeniyim bu konularda 😂
İnsan doğursada unutuyo herseyı belirtilerini bile çok değişik ilginç yani suan bende senin gibi yeniyim 😂

Arkadaşlar 5 gün önce adet olmam lazımdı
Oldum ama normalde 8 gün sürüyor ve düzenlidir yine günümde lekelendim ama bir ped bitmedi ve 4 gündür de hiç gelmiyor kesildi ilk günden sonra bu testi akşam doğru yaptım sizce varmı bişey
Kaç dkkada çıktı? Var görünüyo ama saatler sonra çıktıysa gecersiz oluyor

Back
X