Ne kadar kırıcı bir üsluba sahipsiniz.
Benim memleketim ve yaşadığım yer de rahat bir yer. Kötü düşünceyle söylesem kendi memleketime de rahat demem değil mi? Yani bazı şehirler vardır daha muhafazakar..açık giyinen pek insan yoktur. Ama benim memleketim gibi yerler daha rahattır. Ki bende açık bir insanım. Çamur atmakla beni nasıl suçlarsınız?! Ayrıca sevgilimi hiçbir kız beklemiyor tabi ki. Benim sorunum sevgilimin bakması.. sadece bu. Çok kırıcısınız fakat yine de saygı duyuyorum..
Eşime sordum şimdi sırf rahatla diye. Askerliği tatil zannetmesin, komutan kızları dönüp bakmaz bile, o da göz ucuyla baksın canını yakarlar o yüzden sıfır risk... Sakin olgenç kızlar çok olur o lojmanlarda demek istiyorlar aile lojmanları olduğu için..
Eşime sordum şimdi sırf rahatla diye. Askerliği tatil zannetmesin, komutan kızları dönüp bakmaz bile, o da göz ucuyla baksın canını yakarlar o yüzden sıfır risk... Sakin ol
Biz bile bakıyoruz güzel kız görünceSevgilim 3 aydır asker.. Görev değişikliğiyle inzibat oldu. Sürekli çarşıda ve askeri lojmanların kapısında 12 saat nöbette..Çevremdekilerin lafları kafamı allak bullak etti. Normalde askere gitmeden evvel hiç ama hiç kıskanç bir insan değildim, çünkü çok güvenirdim. Çok ufak kıskançlıklar oluyordu ama saniyelik..
Şimdi herkes diyor ki "senin sevgilin inzibat olmuş, kebap gibi askerlik. şimdi önünden bir sürü çekici güzel kızlar geçecek illa ki bakacak yani, lojmanları da biliyorsundur kızları" diyorlar. Sonra ben üzülünce de hepsi şaka yaptık ya hemen ciddiye alıyorsun diyorlar. Ama bu hep böyle oluyor, nasıl şaka bu? Şimdi de kıskançlıktan evde koltukları kemirecek duruma geldim. Bu askerlik onun değil benim psikolojimi bozdu.
Üstelik Edirnede asker. Edirnenin kızları gerçekten çok güzel çekici kızlar..Ve rahat bir memleket. 12 saat sürekli onlarla iç içe.. Ve bu yüzden kıskançlıktan ilk defa kavga eder olduk. Ki 7 yıllık bir ilişkimiz var. Ailelerimiz tanışıyor, gelince nasipse nişanımız olacak.
Ama içim hiç rahat değil. Tam bir paranoya halindeyim. O güzel kızlara illa ki gözü kayacak diyorum ve ben onu beklerken böyle bir şeyi kaldıramıyorum.Gözü gönlü kayar, haberim bile olmaz diye artık ödüm kopuyor. Sıfır kıskanç bir insanın böyle aşırı kıskanç olması da bir garip, kendime şaşıyorum.. Lütfen yargılamadan bana yardım edin.. Bu kıskançlığın üstesinden nasıl gelirim? Hepinize çok teşekkürler..
Lojmanlarda ki kizlarin nesi varmis? Neyi bilinecek mis o kisimi anlayamadim ben tam olarak?!!!
Biz bile bakıyoruz güzel kız görünce
Bakmayan erkek yoktur bence
İlla gözü kayar
Takibe alır keser demiyorum ama bakar yani
Sevgilin senin yanindaykende bakabilir musait zamaninda internetten turlu turlu videoda izleyebilir? Adamin gozunu oyup kor etsen zihninden gececek olanlari nasil engelleyeceksin? Yani isin ozu yapacak adam herseyi her sart altinda yapar..asker olmak ona arti bir durtu katmaz merak etmeLojmanlardaki aileler olduğu için genç kızların çok olduğunu ve çoğunun epey güzel olduklarını söylediler bana.. Tabi ki asla kızlar gelip sevgilime bakacak değil, napsınlar benim sevgilimi.. başka sevdikleri beğendikleri illa vardır. Benim sorunum sevgilimin onlara bakacak olması..
Sevgilin senin yanindaykende bakabilir musait zamaninda internetten turlu turlu videoda izleyebilir? Adamin gozunu oyup kor etsen zihninden gececek olanlari nasil engelleyeceksin? Yani isin ozu yapacak adam herseyi her sart altinda yapar..asker olmak ona arti bir durtu katmaz merak etme
+1Çalışmıyorsanız bir işe girin. Okuyorsanız derslerinize adapte olun. Yapacak adam askerlik dışında da yapar diyeceğim o ki yapı meselesi paranoya yapmayın
Şu askerlik görevini yapan adamları bir rahat mı bıraksak acaba :) :)
Ne kadar rahat, güvenli bir yer olursa olsun, askerlik başlı başına zor bir durum. Triplerle adamın başının etini yeme bence:)
Bakacak insan her zaman bakacak kız bulur. Ömrünün sonuna kadar; ona bakıyor mu, buna bakıyor mu diye hayatı kendine de eşine de zindana mı çevireceksin?
Bende Edirneliyim öğrencisi bol her yerden kızlar geliyor,Ama bi askerin önünden geçerken hiçte kafamı çevirip bakmadım ve görev başında bakan laf atan asker de hiç görmedim,için rahat olsun canım bence.
Benim nişanlımda İzmir de asker ben ne yapayım İzmir'in kızları meşhur ayol.
Ben nişanlımı çok iyi tanıyorum ve çok güveniyorum hani bu durumlarda (askerlikte,arkadaşlarıyla dışarı çıkınca vs) kıskanmıyorum ama biriyle konuşsa herhangi bi kızla görünce tabi kıskançlık oluyor ama çok dikkat eder ondan yana hiç problemimiz olmadı hiç yaşatmadı çok şükür.Yaa öyle mi.. Vallahi içim içimi yiyor.
Sende hiç böyle kıskançlıklar olmuyor mu peki?
Ya da nasıl aştın? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?