• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlara bakma mevzusu

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
Ya kızlar nişanlım kızlara bakıyomu günahınımı alıyorum anlayamıyorum bugün arabaya biniyoduk sarışın bi kız vardı şöyle bi baktı arabaya bindik bidaha saniyelik baktı çevirdi arabayı çalıştırdı..bu bazen gittiğimiz yerlerde de oluyo ama süzüyo diyemem sadece anlık bakıyo ama bu durum benim canımı çok sıkmaya başladı geçenlerde söyledim şikayetimi oda abartıyosun önüne çıkan şeye bakılıyo dedi bugünkünü söylemedim ama suratım düştü o neye bozulduğumu bile anlamadı sürekli sordu durdu yok bişey dedim bende

Cok arada anlatmissiniz.. aynen goz bu onune cikinca bakiliyor.. ama diğer yandan iki yada uc kere falan bakiyorsa bende yerinizde olsam söylerim sorarim hayirdir diye..ama bu bi kac kere daha olmuş ise..

Yapçak bişi yok Allah göz vermiş dik dik yada dönüp dönüp yani iyice fark edilir duruma gelmeden yapacağın müdahale seni haksız kıskanç duruma düşürür

Gözünü kapatıp mı yürüsün adam.Önündeyse tabi ki bakabilir,bende önümde ki insana bakabilirim,bu anlık bir şey kötü amaçla yapılan bir şey değil.Bakıyorsun ama boş bakıyorsun yani.Kıskançlığın bu kadarı abartı artık.Ha sürekli gözünü ayırmadan bakar o ayrı bir şey o zaman haklısın.Ama bu durumda anlattığına göre haksızsın.

Benimkide bakar.Olmadı birlikte bakarız kızın durumuna göre.Çokta mesele değiil bence.Hayır yolda giderken es kaza bakmayla kötü bişey yapmış olsaydı,ciddi ciddi sevgiliyi/eşi aldatan adamlara ne dicez? Bence özgüvenli olun.

Ya kızlar nişanlım kızlara bakıyomu günahınımı alıyorum anlayamıyorum bugün arabaya biniyoduk sarışın bi kız vardı şöyle bi baktı arabaya bindik bidaha saniyelik baktı çevirdi arabayı çalıştırdı..bu bazen gittiğimiz yerlerde de oluyo ama süzüyo diyemem sadece anlık bakıyo ama bu durum benim canımı çok sıkmaya başladı geçenlerde söyledim şikayetimi oda abartıyosun önüne çıkan şeye bakılıyo dedi bugünkünü söylemedim ama suratım düştü o neye bozulduğumu bile anlamadı sürekli sordu durdu yok bişey dedim bende

Buna benzer ama ne yazık ki daha kötü haliyle ilgili bir konu açıp bahsetmiştim. Benzer şeyler yaşadım. Önemsememezlik etmeyin. Ben erkek arkadaşımla çok sorun yaşadım, onu suçladım. Bir hastalığı varmış, tedavi oldu. Şu an hiç sıkıntimiz yok. Dikkat edin derim.

Arabayı siz kullanın en iyisi,
Sizden korkusuna bir kadını ezmesin
Bakmamak için.
Yada işten ayrılsın evde siz onu besleyin,
Hem annesine de göstermezsiniz.
Annenizin alt katında yaşayın hatta :KK50:

Biraz özgüvenli olun bence. Ben bile bu aralar sık sık "ne güzel kızlar var ya" cümlesini kurar oldum. Karşı cins nasıl bakmasın? Ayrıca bu anlık bakışlar içgüdüsel bir şey. Dişi-erkek etkileşimi. Alt benlik yani. Abartmayın.

benimki de bakıyo, problem değil bence, hatta kaçırdığı olursa ben gösteriyorum. kendisi sinsi sinsi bakıp tekrar bana döndüğünde göz göze geliyoruz çünkü ben onun göz açısını takip etmiş kime baktığını çoktan keşfetmiş oluyorum. cinsin sen cin diyip o kadar baktım baktım en güzeli sensin ona karar verdim diyip laf cambazlığını da yapar. olay çıkarmaya gerek yok adamın yanında siz varsınız, varsın baksın ne olacak 5 dk sonra sorun o kızı hatırlamaz bile.

Ben çok kıskancım böyle hareketini gördüğüm adamdan soğuyorum hemen.Bakmasınlar kardeşim bakacaklarsa bizimle olmasınlar.

Bazen kizlara ben de bakiyorum, hatta suzuyorum. Adam goz ucuyla bakmis goz bu belki dikkat bile etmemistir

Back
X