• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlara bakma mevzusu

Benim eskisi bakıyordu benle konuşup arada yine bakıyordu Otobüste falan giderken ben de nefret ediyorum böylelerinden ...ama dikkat etti çoğu yapıyor bunu bayram alış-verişine çıkmış biçok insan bugün mesela adam bakıyo bi bakıyorum yanında eşi ya da sevgilisi var

Benim eskisi bakıyordu benle konuşup arada yine bakıyordu Otobüste falan giderken ben de nefret ediyorum böylelerinden ...ama dikkat etti çoğu yapıyor bunu bayram alış-verişine çıkmış biçok insan bugün mesela adam bakıyo bi bakıyorum yanında eşi ya da sevgilisi var
ne kadar sinir bozucu bişey ya peki o eskisiyle ayrılma sebebiniz nedir özel değilse

ne kadar sinir bozucu bişey ya peki o eskisiyle ayrılma sebebiniz nedir özel değilse
İşte bunların üstüste gelmesi sevmediğini düşünmem vs. Bunlar ona normal geliyordu...erkek arkadaşlarıyla arada tatile de gidebilirmiş Kıbrıs'a falan...yanımda sözde kankasına iltifat etmesi (kankası evli)..ben kumralım ben esmer severim demesi..memnuniyetsizlikleri bisürü şey hatırladım sinir oldum yine

İşte bunların üstüste gelmesi sevmediğini düşünmem vs. Bunlar ona normal geliyordu...erkek arkadaşlarıyla arada tatile de gidebilirmiş Kıbrıs'a falan...yanımda sözde kankasına iltifat etmesi (kankası evli)..ben kumralım ben esmer severim demesi..memnuniyetsizlikleri bisürü şey hatırladım sinir oldum yine
sizde daha farklı sorunlarda varmış hatırlatıpta canını sıkmak istemem boşver onu :)

Baksın ne olacak düşüncesindeyim

Biz kadın halimizle bakıyoruz

Bir de öyle ilginç giyinenler var ki kimisine komik diye kimisine garip diye bakıyorum

Eşim de bakıp yorum yapar onun eteği bunun saçı bunun orası burası

Bakmak ile bir şey olsaydı köpek kasap olurdu diye boşuna dememişler

Seni iyi Anlıyorum insan taktı mi daha cok bakiyo kime bakıp bakmadığına. Onlar baktıkça baslkalarida onların karısına kızına baksın. En nefret ettiğim sey. Ama anlık hepimiz sağa sola Bakıyoruz onemli olan farklı niyetle defalarca bakmaması.

ben de bakıyorum allah göz vermiş, insanın dikkatini çekiyo ama lezbiyen değilim sonuçta, sizin de nişanlınız eminim aman yarabbim bu ne güzellik diye kendinden geçmiyo, sadece bi an bakılıp geçiliyo, adam gözünü dikip gözünü ayırmasa tamam haklısınız

Buna benzer ama ne yazık ki daha kötü haliyle ilgili bir konu açıp bahsetmiştim. Benzer şeyler yaşadım. Önemsememezlik etmeyin. Ben erkek arkadaşımla çok sorun yaşadım, onu suçladım. Bir hastalığı varmış, tedavi oldu. Şu an hiç sıkıntimiz yok. Dikkat edin derim.
Ne gibi rahatsizlik nerak ettim

Ya kızlar nişanlım kızlara bakıyomu günahınımı alıyorum anlayamıyorum bugün arabaya biniyoduk sarışın bi kız vardı şöyle bi baktı arabaya bindik bidaha saniyelik baktı çevirdi arabayı çalıştırdı..bu bazen gittiğimiz yerlerde de oluyo ama süzüyo diyemem sadece anlık bakıyo ama bu durum benim canımı çok sıkmaya başladı geçenlerde söyledim şikayetimi oda abartıyosun önüne çıkan şeye bakılıyo dedi bugünkünü söylemedim ama suratım düştü o neye bozulduğumu bile anlamadı sürekli sordu durdu yok bişey dedim bende

Benimkide aynı değişmez bakmayan erkek çok cnm
Dayanabileceksen devam et ama hiç mutlu olamazsın soyleyim
İkinci şık umursama

sadece karşı taraftan gelen bir kadını anlık görse tamam ama sizinki dönüp ikinci kez bakıyor, işte bu hoş değil... ben sorun ederdim doğrusu...

Özellikle durup 10 15 saniye takılı kalmadıysa o gözler sorun edicek birşey yok bence, böylesini hepimiz yapıyoruzdur sanırım.

ben bayan halimle suzuyorum bazen o kadar dikkatimi çeker hatta geçenlerde disardaydik eşime gösterdim bi bayanı baksana saçları ne güzel demiştim :KK70:

Ya kızlar nişanlım kızlara bakıyomu günahınımı alıyorum anlayamıyorum bugün arabaya biniyoduk sarışın bi kız vardı şöyle bi baktı arabaya bindik bidaha saniyelik baktı çevirdi arabayı çalıştırdı..bu bazen gittiğimiz yerlerde de oluyo ama süzüyo diyemem sadece anlık bakıyo ama bu durum benim canımı çok sıkmaya başladı geçenlerde söyledim şikayetimi oda abartıyosun önüne çıkan şeye bakılıyo dedi bugünkünü söylemedim ama suratım düştü o neye bozulduğumu bile anlamadı sürekli sordu durdu yok bişey dedim bende
gözlerini oyacaksın oyle adamın ..

Benimkide bakar
Bazen beraber bakıyoruz:))
Baştan ayağa süzmediği sürece problem yok saniyelik şeyler olur öyle.abartmamak lazım

Ne gibi rahatsizlik nerak ettim

Ben disarida oldugumuzda surekli kizlara baktigini dusunuyordum. Bunun icin kac kez tartistik hatirlamiyorum. Sonra ciddi ciddi konustum ya bunun aciklamasini yaparsin ya da ben gidiyorum diye, ben yalnizca kizlara degil herkese bakiyorum ve bu istemsizce oluyor dedi. Mantikli bulmadim ayrildim. 3 gun sonra recetesiyle geldi. Psikiyatre gitmis.Dikkatiyle ilgili bir hastaligi varmis. Ilac kullanmasi gerekti bir sure. Bu bakislari yalnizca kadinlar uzerine algilama kismi benim takintim ben de bunu kabul ettim. Milyon tane ayrintisi var bu sorunun ama ozet olarak boyle.Simdi sorunu aştik sükür diyorum.

Back
X