- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi homesweethome3
Bilmiyorum kızlar ya abartıyomuyum anlamıyorum anlık bakıştan bile rahatsız oluyorum
evet abartiyorsun..
gozlerini baglayip mi gezsin adam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum kızlar ya abartıyomuyum anlamıyorum anlık bakıştan bile rahatsız oluyorum
ne kadar sinir bozucu bişey ya peki o eskisiyle ayrılma sebebiniz nedir özel değilseBenim eskisi bakıyordu benle konuşup arada yine bakıyordu Otobüste falan giderken ben de nefret ediyorum böylelerinden ...ama dikkat etti çoğu yapıyor bunu bayram alış-verişine çıkmış biçok insan bugün mesela adam bakıyo bi bakıyorum yanında eşi ya da sevgilisi var
evet mümkünse istediğim şey buevet abartiyorsun..
gozlerini baglayip mi gezsin adam![]()
İşte bunların üstüste gelmesi sevmediğini düşünmem vs. Bunlar ona normal geliyordu...erkek arkadaşlarıyla arada tatile de gidebilirmiş Kıbrıs'a falan...yanımda sözde kankasına iltifat etmesi (kankası evli)..ben kumralım ben esmer severim demesi..memnuniyetsizlikleri bisürü şey hatırladım sinir oldum yinene kadar sinir bozucu bişey ya peki o eskisiyle ayrılma sebebiniz nedir özel değilse
evet mümkünse istediğim şey bu![]()
sizde daha farklı sorunlarda varmış hatırlatıpta canını sıkmak istemem boşver onu :)İşte bunların üstüste gelmesi sevmediğini düşünmem vs. Bunlar ona normal geliyordu...erkek arkadaşlarıyla arada tatile de gidebilirmiş Kıbrıs'a falan...yanımda sözde kankasına iltifat etmesi (kankası evli)..ben kumralım ben esmer severim demesi..memnuniyetsizlikleri bisürü şey hatırladım sinir oldum yine
haklısın canım ya en iyisi umursamamakyok canim olmaz o
hem bu kadar ustune dusme bu tip seylerin,sakindigin goze cop batar..![]()
Ne gibi rahatsizlik nerak ettimBuna benzer ama ne yazık ki daha kötü haliyle ilgili bir konu açıp bahsetmiştim. Benzer şeyler yaşadım. Önemsememezlik etmeyin. Ben erkek arkadaşımla çok sorun yaşadım, onu suçladım. Bir hastalığı varmış, tedavi oldu. Şu an hiç sıkıntimiz yok. Dikkat edin derim.
haklısın canım ya en iyisi umursamamak
Ya kızlar nişanlım kızlara bakıyomu günahınımı alıyorum anlayamıyorum bugün arabaya biniyoduk sarışın bi kız vardı şöyle bi baktı arabaya bindik bidaha saniyelik baktı çevirdi arabayı çalıştırdı..bu bazen gittiğimiz yerlerde de oluyo ama süzüyo diyemem sadece anlık bakıyo ama bu durum benim canımı çok sıkmaya başladı geçenlerde söyledim şikayetimi oda abartıyosun önüne çıkan şeye bakılıyo dedi bugünkünü söylemedim ama suratım düştü o neye bozulduğumu bile anlamadı sürekli sordu durdu yok bişey dedim bende
gözlerini oyacaksın oyle adamın ..Ya kızlar nişanlım kızlara bakıyomu günahınımı alıyorum anlayamıyorum bugün arabaya biniyoduk sarışın bi kız vardı şöyle bi baktı arabaya bindik bidaha saniyelik baktı çevirdi arabayı çalıştırdı..bu bazen gittiğimiz yerlerde de oluyo ama süzüyo diyemem sadece anlık bakıyo ama bu durum benim canımı çok sıkmaya başladı geçenlerde söyledim şikayetimi oda abartıyosun önüne çıkan şeye bakılıyo dedi bugünkünü söylemedim ama suratım düştü o neye bozulduğumu bile anlamadı sürekli sordu durdu yok bişey dedim bende
Ne gibi rahatsizlik nerak ettim