• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlara bakma mevzusu

Ben de bakarim, kiza, erkege, kediye, kopege, kuşa... hicbiri hakkinda fantazi falan kurmuyorum, ne mahsuru var ki bakmanin?

Ben disarida oldugumuzda surekli kizlara baktigini dusunuyordum. Bunun icin kac kez tartistik hatirlamiyorum. Sonra ciddi ciddi konustum ya bunun aciklamasini yaparsin ya da ben gidiyorum diye, ben yalnizca kizlara degil herkese bakiyorum ve bu istemsizce oluyor dedi. Mantikli bulmadim ayrildim. 3 gun sonra recetesiyle geldi. Psikiyatre gitmis.Dikkatiyle ilgili bir hastaligi varmis. Ilac kullanmasi gerekti bir sure. Bu bakislari yalnizca kadinlar uzerine algilama kismi benim takintim ben de bunu kabul ettim. Milyon tane ayrintisi var bu sorunun ama ozet olarak boyle.Simdi sorunu aştik sükür diyorum.
Hmm anladım canım acaba benim esimdede varmi ki öyle bir rahatsizlik

ben de bakıyorum allah göz vermiş, insanın dikkatini çekiyo ama lezbiyen değilim sonuçta, sizin de nişanlınız eminim aman yarabbim bu ne güzellik diye kendinden geçmiyo, sadece bi an bakılıp geçiliyo, adam gözünü dikip gözünü ayırmasa tamam haklısınız
yanımda öyle bişeye denk gelmedim ama o bile rahatsız olmama yetti

Back
X