iyi akşamlar kızlar..
yine mutsuzum üzgünüm.. yine buraya yazma ihtiyacı hissettim..
sözlüm..
çok iyi biri.anlayışlı,hoşgörülü,güleç kısacası tertemiz kalpli biri..
ama...
ikimizin tartıştığı hatta nerdeyse tek tartışma konumuz olan birşey var. benim kaldıramadığım hazmedemediğim birşey..
sözlümün yüzüne karşıda söyledim.. ama sözlümün kızlara zaafı var.
1,5 yıldır tanıyorum onu.kızlardan koparamadım.eski sevgililerinden onlarla msjlasmalarından onlar yüzünden beni kırmalarından kurtulamadım bir türlü.
sınıf arkadaşım o bu şu diye üste çıkıyor ama ben bıktım artık !
facede kızlarla fulll konuşurdu fulll sms yazar telefonda. en sonunda ağustosta doğum günümde birlikte kapattık faceleri.
geçen gün tekrar açmış.içime doğdu sanki sordum açtın mı diye. eh sen aç dedin ya dedi. (tartışma sırasında demiştim oda fırsat bilip açmış)
herneyse tamam sen istemiyorsan kapatırım dedi. istemediğimi biliyorsun zaten dedim.tamam bugün hemen eve gidince kapatırım dedi. demin girdim nete. baktım kapatmamış.aradım. kapatıcaktın noldu dedim ver şifreyi kapatayım dedim. vermem sonra tartışıyoruz inceleyip duruyorsun dedi. zar zooooor aldım şifreyi. bir girdim kızın birinin fotosuna dün yorum yazmış (buu güzelll

)
diye. açıksaçık bir kıza arkadaşlık göndermiş oda kabul etmiş onuda öyle gördüm.
bir ara vodafon şifresi vardı bende. kızlarla fuulll msjlasıyor. inanın kızların numarasının arasında benim numaram nadiren görünüyor o derece e doğal olarak bende sinir oluyorum.
kendisinden hoşlanan hoşlanmayan önüne gelen kızlara ya müşteri kızlara bile msj atıyor artık öyle duruma geldim ki diken üstünde dura dura hırçınlaştım. şuna güveniyorum yalan çıkıyor buna güveniyorum gizlediği birşey çıkıyor ona güveniyorum yalan oluyor şununla konuşma diyorum tamam deyip geçiştiriyor ama arkamdan fulll konuşuyor ya yoruldum artık. kimileriniz diyebilirsiniz bu kadar kıskançlık fazla artık bunaltıyorsun çocuğu diye. ama inanın onun yaşattıkları tetikliyor artık beni. her yolu denedim ..
konuştum gerek oldu bağırdım gerek oldu ağladım gerek oldu sustum ama yok. demin çok iyi anlaım ki bu beni değil tüm kızları seviyor.

o kadar ağrıma gidiyor ki.
ne zaman bu konu açılsa ben bu yüzüğün anlamını bilerek taktım diyor. inaınn babam ablam ben hepimiz konuştuk.
anlattık. benim hiçmi arkadaşım olmayacak diyor. ya zaten hepsiyle ilişkisini kes demiyorum ki sana dedim. yeterki sınırını beliirle herşeyin bir haddi vardır dedim. ama yok yok yok. bana akıl fikir verin yemin ederim yoruldum. çok seviyorum. onsuz yapabileceğime inansam şu dk bırakırım onu ama yokkkk