• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlara zaafı olan bir sözlü... :'(

madem kötü bişey yapmıyormuş
sende aynı şekilde (güvenebileceğin birkaç erkek arkadaşınla) yazış
gözü görsün ama msjlaş
bakalım nasıl oluyor de.. anladın mı de
misilleme yap bence

nasıl böyle bir şeyin yapılmasını kendine layık görüyorsun
aynı şeyleri sen yapsan
canım benim bunun evliliği hamileliği lohusalığı var
sözlün bu işleri bırakmaz
eminim çok güzel ve tatlı bir kızsın seni hak eden insanla ol
ayrıl oldan sana yazık

Bir ömür bu saçmalıklarla uğraşamam diyorsan ayrılman lazım

Face şifresini almakla iş çözülmez
Yeni face almak zor değil
Vodafone şifresini almakla iş çözülmez
Yeni hat almak zor değil
Ve ayrıca her dakika yanında da olmayacaksın
Dışarda da kız bulmak zor değil

iyide bu zaten başlı başına tahammül edilemeyecek bi durum..
adamın iyiliğini,hoşluğunu,güleçliğini anlatma boşuna...
"hani çok iyi ama bi kusuru kızlara zaafı var o da kadı kızındada olur belkide sorun bendedir" demek cidden kendini kandırmak olur...
kesin bi dille çözmen lazım bu durumu...
evlenince değişecek diye sakın sakın bekleme..

Zararın neresinden dönersen kardır demişler.
Kaç kurtar derim kendini....

iyi akşamlar kızlar..

yine mutsuzum üzgünüm.. yine buraya yazma ihtiyacı hissettim..

sözlüm..
çok iyi biri.anlayışlı,hoşgörülü,güleç kısacası tertemiz kalpli biri..
ama...
ikimizin tartıştığı hatta nerdeyse tek tartışma konumuz olan birşey var. benim kaldıramadığım hazmedemediğim birşey..
sözlümün yüzüne karşıda söyledim.. ama sözlümün kızlara zaafı var.
1,5 yıldır tanıyorum onu.kızlardan koparamadım.eski sevgililerinden onlarla msjlasmalarından onlar yüzünden beni kırmalarından kurtulamadım bir türlü.
sınıf arkadaşım o bu şu diye üste çıkıyor ama ben bıktım artık !
facede kızlarla fulll konuşurdu fulll sms yazar telefonda. en sonunda ağustosta doğum günümde birlikte kapattık faceleri.
geçen gün tekrar açmış.içime doğdu sanki sordum açtın mı diye. eh sen aç dedin ya dedi. (tartışma sırasında demiştim oda fırsat bilip açmış)
herneyse tamam sen istemiyorsan kapatırım dedi. istemediğimi biliyorsun zaten dedim.tamam bugün hemen eve gidince kapatırım dedi. demin girdim nete. baktım kapatmamış.aradım. kapatıcaktın noldu dedim ver şifreyi kapatayım dedim. vermem sonra tartışıyoruz inceleyip duruyorsun dedi. zar zooooor aldım şifreyi. bir girdim kızın birinin fotosuna dün yorum yazmış (buu güzelll :D)
diye. açıksaçık bir kıza arkadaşlık göndermiş oda kabul etmiş onuda öyle gördüm.
bir ara vodafon şifresi vardı bende. kızlarla fuulll msjlasıyor. inanın kızların numarasının arasında benim numaram nadiren görünüyor o derece e doğal olarak bende sinir oluyorum.
kendisinden hoşlanan hoşlanmayan önüne gelen kızlara ya müşteri kızlara bile msj atıyor artık öyle duruma geldim ki diken üstünde dura dura hırçınlaştım. şuna güveniyorum yalan çıkıyor buna güveniyorum gizlediği birşey çıkıyor ona güveniyorum yalan oluyor şununla konuşma diyorum tamam deyip geçiştiriyor ama arkamdan fulll konuşuyor ya yoruldum artık. kimileriniz diyebilirsiniz bu kadar kıskançlık fazla artık bunaltıyorsun çocuğu diye. ama inanın onun yaşattıkları tetikliyor artık beni. her yolu denedim ..
konuştum gerek oldu bağırdım gerek oldu ağladım gerek oldu sustum ama yok. demin çok iyi anlaım ki bu beni değil tüm kızları seviyor.:14:
o kadar ağrıma gidiyor ki.
ne zaman bu konu açılsa ben bu yüzüğün anlamını bilerek taktım diyor. inaınn babam ablam ben hepimiz konuştuk.
anlattık. benim hiçmi arkadaşım olmayacak diyor. ya zaten hepsiyle ilişkisini kes demiyorum ki sana dedim. yeterki sınırını beliirle herşeyin bir haddi vardır dedim. ama yok yok yok. bana akıl fikir verin yemin ederim yoruldum. çok seviyorum. onsuz yapabileceğime inansam şu dk bırakırım onu ama yokkkk :14::50::14::43::43::43:

valla bu durumda herkesin dikkatini erkek arkadaşının kızlara olan zaafına çekmek istemişsin canım ama ben en çok şu cümleye takıldım ''çok seviyorum. onsuz yapabileceğime inansam şu dk bırakırım onu ama yokkkk '' bu nasıl iddialı bir cümledir böyle. Merak etme canım kimse kimse için ölmez 1,5 yıl önce nasıl yaşıyorduysan bundan sonrada yaşarsın :) az kendine güvenin olsun. Sevmek önemlidir ama kimse saygı görmediği birini ömrü boyunca sevemez. Şimdi bırakmıyorsun ama günün birinde bırakacaksın söylemek istedim.

kızlara zaafı olan (ki bu senin ifaden) bu adamla evlenirsen ve ilerde aldatıldım diye konu açarsan tek yorumum müstehak olur sen kaşınıyosun onsuz yapamam diye bişey yok ölse gitse napcan intihar mı edecen Yaradanla şöyle pazarlığa girmeyin günah

Bunlar ne kadar anormal şeyler böyle inanamıyorum hala nasıl devam ettirebiliyorsun bu ilişkiyi sana da pes doğrusu..Böyle hayat mı geçer? Bir iş seyahatine gitse acaba kimle şimdi, ya da kimle yazışıyor diye düşüüünn dur..

benim kardeşimde benim düğünüme yeni sevgilisi tatilde olduğu için eski sevgilisi ile gelmişti, yeni sevgili resimleri facede görüyo iki surat asıyo sonra barışıyo, eski sevgiliye mi bi taraflarımla güleyim (kardeşimin yeni bi ilişkisi olduğunu biliyodu) yoksa yeni sevgiliye mi kızayım kardeşime sıkı bi ayrılık tekmesi atmadı diye, anlamıyorum ben yeni nesli

benim kardeşimde benim düğünüme yeni sevgilisi tatilde olduğu için eski sevgilisi ile gelmişti, yeni sevgili resimleri facede görüyo iki surat asıyo sonra barışıyo, eski sevgiliye mi bi taraflarımla güleyim (kardeşimin yeni bi ilişkisi olduğunu biliyodu) yoksa yeni sevgiliye mi kızayım kardeşime sıkı bi ayrılık tekmesi atmadı diye, anlamıyorum ben yeni nesli

senin kardeş de neymiş be nemiş :1: bulduğu kızlar da hep asalak galiba.

benimde en nefret ettiğim şeydir kızlarla konusması bizde çok problemler yaşadık bu yüzden ben vazgeçmiceğini sanmıştım ama vazgeçti beni kaybetmekten korktuğu için bence sende kendini biraz geri çek sözlüsünüz diye bırakamazsın falan sanıyo heralde öyle olmadığını söyle ona bence ciddi bi konu bu

Ya ben anlamadım ya da ben hayatı hepten yanlış anlamışım.
Bu adam nasıl tertemiz oluyor ya, tertemiz olmak bu mu artık?
Taa baban bile bu konu hakkında konuşmuş adamla enteresansınız hepiniz de:44:

vallahi anlayamıyorum kızlarla fingirdeşiyor ama ben seni seviyorum takma bunları diyor. nasıl bir mantık ya. bide ayrılamam ondan niye ayrılamıyorsun çokmu ahlaklı dicem belli oluyor ne kadar olduğu yada çokmu yakışıklı. eğer yakışıklıysa buna çok güvenme. yıllar geçtikçe ondan eser kalmayacak. ayrıca güzele 1 günde doyulur huyu güzele 1000 yılda doyamazsın demişler. bilmem anlatabildimmi? YADA sözlün ve onun fingirdekleriyle mutlu mesut yaşamayı öğrenmelisin...

ben de çoğu arkadaş gibi en çok konu sahibinin babasıyla sözlü müsveddesinin bu kadar yüz göz olmasına takıldım. böyle şeyler konuşacak cesareti bile bulamaması lazımdı. artık aile boyu göstere göstere yapıyor arkadaşım. karar senin ama bu adamcıklara tolerans tanıdıkça daha da yüzsüzleşiyorlar.

Yanlış anlamayın da, bu adam açık açık başkalarıyla flört ediyor. Hala da ayrılmamışsınız. Nasıl affedebiliyorsunuz, nasıl içiniz kaldırmıyor. Yeni nesil çok mu geniş onu anlamadım. Başkası yaa başkası! Sizden başkası... Nasıl kabullenebildiniz? Daha ilk olayında yol vermeniz gerekiyordu peki bu taviz niye? O olmazsa yaşayamaz mısınız kıyamet mi kopar? Nedir böyle tipleri vazgeçilmez yapan?

Kabullen DEĞİŞTİREMEZSİN!

Kaybetme korkusu ver, eğer ondan sonra da değişmezse AYRIL!

Sözü atıyorum de, ailene de anlat, kaybetme korkusu yaşasın, eğer ağlar pişman olur sözler verirse geri dön.. baktın yine aynı yolda bu kez tamamen Sözü at ama sakın böyle adamla evlenme!

iyi akşamlar kızlar..

yine mutsuzum üzgünüm.. yine buraya yazma ihtiyacı hissettim..

sözlüm..
çok iyi biri.anlayışlı,hoşgörülü,güleç kısacası tertemiz kalpli biri..
ama...
ikimizin tartıştığı hatta nerdeyse tek tartışma konumuz olan birşey var. benim kaldıramadığım hazmedemediğim birşey..
sözlümün yüzüne karşıda söyledim.. ama sözlümün kızlara zaafı var.
1,5 yıldır tanıyorum onu.kızlardan koparamadım.eski sevgililerinden onlarla msjlasmalarından onlar yüzünden beni kırmalarından kurtulamadım bir türlü.
sınıf arkadaşım o bu şu diye üste çıkıyor ama ben bıktım artık !
facede kızlarla fulll konuşurdu fulll sms yazar telefonda. en sonunda ağustosta doğum günümde birlikte kapattık faceleri.
geçen gün tekrar açmış.içime doğdu sanki sordum açtın mı diye. eh sen aç dedin ya dedi. (tartışma sırasında demiştim oda fırsat bilip açmış)
herneyse tamam sen istemiyorsan kapatırım dedi. istemediğimi biliyorsun zaten dedim.tamam bugün hemen eve gidince kapatırım dedi. demin girdim nete. baktım kapatmamış.aradım. kapatıcaktın noldu dedim ver şifreyi kapatayım dedim. vermem sonra tartışıyoruz inceleyip duruyorsun dedi. zar zooooor aldım şifreyi. bir girdim kızın birinin fotosuna dün yorum yazmış (buu güzelll :D)
diye. açıksaçık bir kıza arkadaşlık göndermiş oda kabul etmiş onuda öyle gördüm.
bir ara vodafon şifresi vardı bende. kızlarla fuulll msjlasıyor. inanın kızların numarasının arasında benim numaram nadiren görünüyor o derece e doğal olarak bende sinir oluyorum.
kendisinden hoşlanan hoşlanmayan önüne gelen kızlara ya müşteri kızlara bile msj atıyor artık öyle duruma geldim ki diken üstünde dura dura hırçınlaştım. şuna güveniyorum yalan çıkıyor buna güveniyorum gizlediği birşey çıkıyor ona güveniyorum yalan oluyor şununla konuşma diyorum tamam deyip geçiştiriyor ama arkamdan fulll konuşuyor ya yoruldum artık. kimileriniz diyebilirsiniz bu kadar kıskançlık fazla artık bunaltıyorsun çocuğu diye. ama inanın onun yaşattıkları tetikliyor artık beni. her yolu denedim ..
konuştum gerek oldu bağırdım gerek oldu ağladım gerek oldu sustum ama yok. demin çok iyi anlaım ki bu beni değil tüm kızları seviyor.:14:
o kadar ağrıma gidiyor ki.
ne zaman bu konu açılsa ben bu yüzüğün anlamını bilerek taktım diyor. inaınn babam ablam ben hepimiz konuştuk.
anlattık. benim hiçmi arkadaşım olmayacak diyor. ya zaten hepsiyle ilişkisini kes demiyorum ki sana dedim. yeterki sınırını beliirle herşeyin bir haddi vardır dedim. ama yok yok yok. bana akıl fikir verin yemin ederim yoruldum. çok seviyorum. onsuz yapabileceğime inansam şu dk bırakırım onu ama yokkkk :14::50::14::43::43::43:

canım tamam seviyorum diyorsun anlıyorum ama bana gore sevilecek bir tarafı kalmamış en onemli olan şey sadakat anlattığına gore acıksecik kızlara müşteri kızlara bile istek gonderiyor diyorsun burada en önemli olan sen bu şekilde bi hayata ömür boyu dayanabilecekmisin suskun kalabilecek misin bak bende bu ara 4 yılı aşkın birlikte olduğum insanla ayrıldım ilkimdi tekimdi o benim ama olmayıca olmuyor kolay değil ama yapamam deme gerektiğinde yapılabiliyor ayrılık gerekiyorsa erteleme cünkü ayrılığı gerektiren sebep ortadan kalkmıyor sadece erteliyorsun sorunlarını bu da cok tehlikeli

ateş seni çağırıyor çağırıyorrrrrrrrrr:19::19::19:

gözyaşı seni bekliyor bekliyor :ssz::ssz:

daha ne diyebiliriz ki herkes yorum yapmış zaten... bu insandan sana hayır gelmez..

kendi içinde çözemeyip babanla konuşturmaya dek gitmişsin. yüzgöz olmuşlar .. ama sanırım baban başka dilden konuşmalıymış..

kendi değerin yoksa devam et bu kişiyle hayatını pasifleştir.:44:

Başından hata yapmışsınız aslında ilk gördüğünüz anda bırakacaktınız.
Bu kızlara zaafı olduğunu göstermez sizi sevmediği anlamına gelir.
Çünkü Seven erkeğin gözü başka kadın görmez. Sizi sevmediği için arayış içerisinde olduğu çok belli.

Back
X