Yaa inşallahcanım dün yaptığın testten hemen sonra çatlama olmuş galiba çünkü bugünün testi çok silik çıkmış dün değerlendirmişsinizdir inşallah bugünü mutlaka değerlendirbende dün pik gördüm sabah ve akşam çatlama olmadı Bugün sabah yaptığımda çok az silikleşmişti yani çatlamam yeni olmuştu akşam değerlendireceğim inşallah
Yok bende öyle yaptım 5 gibi uyandım idrarımı yaptım sonra su içip uyudum uyandığımda saat 8 di ve yaptımYaa inşallahDün değerlendirdim kuzu bugünde Allah nasip ederse değerlendircem kafamı karıştıran testi ilk idrarla yapmayın dediler bazı yerlerde bende sabah namaza kalkıp idrarimi yaptım daha sonra namaz kılıp yattım geç kalkıyorum kalkar kalkmaz da 12 de testimi yaptım bi sıkıntı olmaz değil mi acaba
Hah tamam canım bide şey sorcam test yapmaya devam etcem mi dahaYok bende öyle yaptım 5 gibi uyandım idrarımı yaptım sonra su içip uyudum uyandığımda saat 8 di ve yaptım
Kuzu seninki hafif silikleşmiş değerlendir günlerini bide bence sen tam silik olana kadar yap testinicanım dün yaptığın testten hemen sonra çatlama olmuş galiba çünkü bugünün testi çok silik çıkmış dün değerlendirmişsinizdir inşallah bugünü mutlaka değerlendirbende dün pik gördüm sabah ve akşam çatlama olmadı Bugün sabah yaptığımda çok az silikleşmişti yani çatlamam yeni olmuştu akşam değerlendireceğim inşallah
bu ay çokkkk umutluyum olacak hissediyorum inşallah alırız güzel haberleri :))Kuzu seninki hafif silikleşmiş değerlendir günlerini bide bence sen tam silik olana kadar yap testinihakkımızda hayırlısı olsun inşallah kuzu
Bugünki silikti ya hani bi iki gün daha yapayım demievet silikleşme görene kadar yapın :) silikleşince çatlamış oluyor
Yaaa ağzın bal yesin inşallah kuzucum Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin içinde bizlerede inşallahbu ay çokkkk umutluyum olacak hissediyorum inşallah alırız güzel haberleri :))
Yaaa ağzın bal yesin inşallah kuzucum Rabbım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin içinde bizlerede inşallah
Bende bu ay ovulasyon testi yaptım bugün adet günüm yumutlama günlerini değerlendirdik bakalım kısmet herşey belirti hiç yok adetime iki gün kala test yaptım çıkmadı inşallah tutmuştur Rabbim gönlümüze göre versincanım dün yaptığın testten hemen sonra çatlama olmuş galiba çünkü bugünün testi çok silik çıkmış dün değerlendirmişsinizdir inşallah bugünü mutlaka değerlendirbende dün pik gördüm sabah ve akşam çatlama olmadı Bugün sabah yaptığımda çok az silikleşmişti yani çatlamam yeni olmuştu akşam değerlendireceğim inşallah
Maşallah devam et kız kaç gün sürüyor ki bvulasyon testi yumurtlama gününe kadar değil mi ins müjdeyi alırız gelecrk ayaBugünki silikti ya hani bi iki gün daha yapayım demi
Amiiin inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzucumBende bu ay ovulasyon testi yaptım bugün adet günüm yumutlama günlerini değerlendirdik bakalım kısmet herşey belirti hiç yok adetime iki gün kala test yaptım çıkmadı inşallah tutmuştur Rabbim gönlümüze göre versin
Insallah tutmuştur canım rabbim nasip eder inşallah haber ver bizlere deBende bu ay ovulasyon testi yaptım bugün adet günüm yumutlama günlerini değerlendirdik bakalım kısmet herşey belirti hiç yok adetime iki gün kala test yaptım çıkmadı inşallah tutmuştur Rabbim gönlümüze göre versin
İnşallah canım bu ay nasip olurMaşallah devam et kız kaç gün sürüyor ki bvulasyon testi yumurtlama gününe kadar değil mi ins müjdeyi alırız gelecrk aya
Amin ins cnmİnşallah canım bu ay nasip olurovülasyon testinde pik olduktan sonra ertesi gün yada 2 gün sonra çatlama oluyo çatlama olduktan sonra yapmaya gerek yok aslında canım devam etmiyorum yapmaya artık adetim 7 şubatta bakalım olmam inşallah
Aynen kuzu az kaldıAmin ins cnmadet olmZsin az kalmış hadi bakalım
Maalesef kırmızı kartı gördüm canım kısmet herşey inşallah sizin olur bu ayAmiiin inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzucum
Bende olcam gibi hissediyorum kuzu bakalım şubat 7 batMaalesef kırmızı kartı gördüm canım kısmet herşey inşallah sizin olur bu ay
Hadi bakalım buraya güzel haberlerle gelBende olcam gibi hissediyorum kuzu bakalım şubat 7 bat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?