Buyuge sanki kuçuk problem çıkarıyormuş gibi dediginizi deneyeyim:) birkaç dakika ise yarayabilir.Çok hazırcevap yalnız :)
Büyük kızınızla beraber kural koyup (hatta katakulliyle onun koymasını sağlayıp) sözleşebilirsiniz belki ama küçüğe işlemez.
Bir de ćok düşkünlerse kediyi ortamdan çıkarabilirsiniz her seferinde bir süre ama hayvanı odaya mı hapsetmiş olursunuz.
Peki sizin hep mi böyleydi? Benimki 5 yas 3 aylık. 1 aydır geldiler çocuğa.Benim de 6 yaşındaki kızım kedimizi çok sıkıştırıyor aynı sizinkiler gibi. Neler dedim olmadı. Kızım tırmalar kızım gözün çıkar kızım yüzün yarılır kanar.. Hayvan kızımı görünce topukluyor anında.
Değişmiyor da ben ölür bak deyince biraz uzaklaşıyor. Ama arada sık sık hatırlatmak lazım unutuyorlar.
Kedimiz 2 yaşında, kızım da son 1 yıldır böyle yapıyor. Bence yaşla beraber kendilerine güvenleri geliyor, kediden de zarar görmeyeceklerinden emin olup mıncıklama moduna geçiyorlar. Valla ikide bir kucaklayıp kaçırıyorum pisiciğimi :)Peki sizin hep mi böyleydi? Benimki 5 yas 3 aylık. 1 aydır geldiler çocuğa.
Mümkün değil:)Hareket eden miyavlayan oyuncak kedilerden alsanız ilgi ona kaysa?
Keşke pati yese ama atmıyor. Küçüğe bir kez atti. O daha çekimser o yüzden:)Saglam bir pati yedikten sonra belki vazgecebilir :) benim yegenim de yaramazliktan kedimin kuyrugunu cekme huyu baslamisti.Kedim zaten yasli ve hastaydi dogru duzgun yuruyemiyordu.Bir gun dayanamadi salladi tirmigi.Sonra vazgecmisti yegenim kuyruk cekmekten.Boyle bir deneyime ihtiyaci olabilir.Korku olusmaz kediye karsi ama oyle bogmasi durabilir gerci kedinizin consi de cidden cok tepki verecek bir kedi ci si de degil.
Keşke pati yese ama atmıyor. Küçüğe bir kez atti. O daha çekimser o yüzden:)Saglam bir pati yedikten sonra belki vazgecebilir :) benim yegenim de yaramazliktan kedimin kuyrugunu cekme huyu baslamisti.Kedim zaten yasli ve hastaydi dogru duzgun yuruyemiyordu.Bir gun dayanamadi salladi tirmigi.Sonra vazgecmisti yegenim kuyruk cekmekten.Boyle bir deneyime ihtiyaci olabilir.Korku olusmaz kediye karsi ama oyle bogmasi durabilir gerci kedinizin consi de cidden cok tepki verecek bir kedi ci si de degil.
Kesinlikle öyle galiba. 2.5 yaşındaki kızım o kadar emin değil kendinden mesela :)Kedimiz 2 yaşında, kızım da son 1 yıldır böyle yapıyor. Bence yaşla beraber kendilerine güvenleri geliyor, kediden de zarar görmeyeceklerinden emin olup mıncıklama moduna geçiyorlar. Valla ikide bir kucaklayıp kaçırıyorum pisiciğimi :)
Kesinlikle yaramaz olduğuna emin olabilirsiniz :)Maşallah kızınız çok zeki. Ama belli ki yaramaz. Sevgi eksikliği ile alakası yok dediğiniz gibi. Yoksa kediyi sevmeyi bilmezdi. Kedinizle konuşsanız belki anlar sizi. Çünkü kızınız bir süre daha yapmaya devam eder gibi geliyor. Ama kesin bırakır. Çünkü karşılıksız aşk herkesi yoruyor
Cherry hayvan istemiyor günde 30 kez kucaklanıp, bastırilmayi:) Ay ne güzel hiç elleyen yoktu bugüne dek, herkes memnundu. Simdi arkamı donsem bir kızgın miyavlama duyuyorumSorun göremeyen tek ben miyim :)
Ben de yumoş hayvan görünce dayanamam hemen severim. O yüzden ben köpek seviyorum onlar gelip kendileri oynuyorlar hehhhee :)
Cherry hayvan istemiyor günde 30 kez kucaklanıp, bastırilmayi:) Ay ne güzel hiç elleyen yoktu bugüne dek, herkes memnundu. Simdi arkamı donsem bir kızgın miyavlama duyuyorumSorun göremeyen tek ben miyim :)
Ben de yumoş hayvan görünce dayanamam hemen severim. O yüzden ben köpek seviyorum onlar gelip kendileri oynuyorlar hehhhee :)
Cherry hayvan istemiyor günde 30 kez kucaklanıp, bastırilmayi:) Ay ne güzel hiç elleyen yoktu bugüne dek, herkes memnundu. Simdi arkamı donsem bir kızgın miyavlama duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?