Kızlarım ve kedim

Duvara monte edilen kedi rafları oluyor, kızınızın ulaşamayağı yüksekliğe, kedinin rahatça çıkabileceği ve düşmeden rahat rahat kafasını dinleyeceği bir kaçış yeri yapabilirsiniz. Yazık kediye, seveyim derken ters bir hareketle bir yerini falan kırabilir, üzülürsünüz sonra.

Haklısın canim

Kedi büyük, zarar verecek şekilde sevmiyor. Sadece sıkıştırıyor. Işın tuhafı kaçmıyor da , sadece kızıyor:)

Çok tatlı kızınız maşallah. Ama sorun kizinizda değil kedi cinsinde. :))) O kediler teması sevmiyor evet ama diğer cinsler çok sırnaşık insancıl. Şu kedi rafina bayıldım değerlendirin. Maliyetli bir şey de değil. Süper bir çözüm yolu bence. :)

Kaçacak yeri var Aslında ama kaçmıyor işin garibi.

Nerisonacım, daha önce konuşmuştuk benim kedi oğlan 11, kızım 5 yaşında ve benim kedi oğlan çok asosyal bir kedi, mesela şimdi bana kahveye gelsen onu görme ihtimalin yok, yabancı sesi duyar duymaz biyerlere saklanır, o gitmeden de çıkmaz.
neyse, kızım yokken bebek ve çocuklardan (yani küçük insanlardan) çok korkuyordu, kızıma zamanla alıştı. şimdi kızım özellikle eve arkadaşları falan geldiğinde bizim oğlanı yakalayıp mıncır mıncır oynuyor ve zorla diğerlerine de sevdirmeye çalışıyor, ilk zamanlar tepki verdim ama sonra farkettim ki bizim oğlanın bir şikayeti yok bu durumdan, kaçmıyor, pati atmıyor (normalde istemediği bişeyi yapmaya çalışırsan tokadı yersin) biraz istemem yan cebime koy modunda, kaçabilecekken kaçmıyor deli deli bakıyor, hayatına heyecan geldi evladın
o yüzden bence, ikisinin de birbirlerine zarar vermeyeceklerinden eminsen bırak kendi aralarında halletsinler

Hahahahaha bak aynı tamamen ayni :) Sen de bana gelsen göremezsin:) Artı çocuktan önce diğer çocuklardan çok korkuyordu. 1 numara doğduğunda gidip besigine tisladı. Gittim, tülümsü ama koruyucu beşik aldım o derece. Sonra alıştı, önceleri dediğin gibi misafir gelse kucaklayıp getiriyordu sadece. Yabancı bir çocuk geldiğinde bazen kaçıyor, bazen kaçmıyor ama genelde kaçıyor. Ama kızlar sıkıştırınca sadece bagiriyor. Senin kiz kimse yokken rahat birakiyor galiba. Değerini bil :) Ama dediğin doğru; dışarı çıkmayan ve çıkmaya da niyeti olmayan bir hayvan için tek atraksiyon bu :)))

kimse yokken pek saldırmıyor evet, çünkü bizim karmen pek eğlenceli bir kedi değil, yani seninki gibi bağırma miyavlama tepkileri de vermiyor, öylece ölü takliti yapıyor, pis pis bakıp çilenin bitmesini bekliyor gibi :) o yüzden sadece misafir varken getiriyor.

Kuzumm :)

Kizlariniz iyi bile dayanmis mincirmamak icin :) biz yatili misafirlige gitmistik kedisi vardi ev sahibinin 2. gün 1 bucuk yasindaki oglum kediyi sıkıştırmaya basladi, bende üzülmüstüm kedicige oda tepki vermiyodu. Allah'tan tek gecelik misafirlikti kedi kurtuldu bizden.

Bence büyük kızda tırmanmaya çalışır

Ikisinide yerim o nasıl cevap. Hayvanlar belli bir dönem dikkatini çekiyor. Dikkatini çekecek bir oyuncak dev kedi alsanız hani. Sıkıştırma kısmını onunla yapsa. Bence kizinizin ilgisi yakinda biter ya da kedi alisir. Bizim kopegimiz hic hoslanmazda sarilinmasindan bebekken su an sirnasiyor sıkıştıralim diye belkide kediniz alisir

Kedinizi sıkmaya basladıgı zaman kızınızı kucagınıza alıp öperek vs bunaltmayı deneyin. Küçük çocuklar kucaga alınıp ard arda öpülmekten hoslanmaz genelde. Bunaldıgında da kediye aynen bu sekilde hissettirdigini söyleyin. Bunu tekrarladıgınızda belki yapmayı bırakır. Ayrıca ona tüylü oyuncak bir kedi almanız da fayda sağlayacaktır diye düsünüyorum

Kardeşimin küçüklüğü geldi aklıma. Bizim kontesi bulduğu yerde sıkıştırırdı. Mıncıklamak, yanaklarından tutup dudağından öpmeye çalışmak, kendi yediğinden yedirmeye zorlamak gibi şeyler yapardı hayvancağıza.

Bizimki tırmalardı ama. Eli yüzü tırmık içinde kalır yine de vazgeçmezdi kardeşim.

Bence tepki vermeyin bir süre. Sizinle inatlaşıyor da olabilirler.

Küçüğün ilgisini belki çekebilir ama büyük kesinlikle yemez :) yeni nesil çocuklar bir acayip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…