Kızlarım ve kedim

Benim iki gözü kör bir kedim var .
5 yasinda iki ayliktan beri evde bizimle yaşıyor.
Cocuklarim buyuk oldugu icin kedimin keyfi yerinde.ama eve gelen misafir cocuklari kedimi hirpaladigi zaman kedim saglam bir patiyle onları uzaklaştiriyor:) sanirim kedinize kendini savunmasini öğretmeniz lazim:))

Keşke pati yese ama atmıyor. Küçüğe bir kez atti. O daha çekimser o yüzden:)
Kediler çocuklara karşı çok anlayışlı oluyor. Biz yapsak bin kere pati yeriz ama onlara bir şey yapmıyorlar genelde.
Bence çocuğunuza başka insanlar seni kucaklarına alıp sen istemediğin halde seni mıncıklamak sıkmak öpmek isteseler ben onları durdururum. O yüzden şimdi seni de durduruyorum. Bir daha kediyi sıkacak kadar sevmeyeceksin diye kararlı bir şekilde söylemelisiniz.

Vur diyorum vurmuyor Keşke sallasa sağlamından bir tane. Kuyruğuna dokununca yapıyor ama benim kız kuyruğa yaklaşmadığı için vurmuyor :)

Söylemez olur muyum, bir de eğitimci olucam, peh kendime faydam yok.
Kotu bir şey yapmadığına emin olduğu için durmuyor eşek sıpası. Ya da durması anlık oluyor, "O beni seviyor" diyor:)

Ay konunuzu okuyunca kedimi sevesim geldi Baya sarıldım falan ama benimki memnun bir kaç gündür evde yoktum Yanımdan ayrılmıyor.
Belki kedi cidden kaçacak yeri var ama kaçmıyorsa istemem yan cebime koy da yapıyor olabilir. O durumda ilişkilerini kendileri halledebilirler.

Söylemez olur muyum, bir de eğitimci olucam, peh kendime faydam yok.
Kotu bir şey yapmadığına emin olduğu için durmuyor eşek sıpası. Ya da durması anlık oluyor, "O beni seviyor" diyor:)
Eşim de aynı Benim içim gidiyor sert oynuyor, kedi gitmek isteyince bırakmıyor diye. O da beni seviyor diyor pişkin pişkin Hayvan da o kadar acıklı acıklı miyavlıyor ama bırakınca yine peşinde.

Kediye yoneldiginde isinizi gucunuzu birakin aaa sen kediyle mi oynicaksin ben evcilik oynicam burda deyin ve kendi kendinize oyun oynayin ya da sevdigi herhangi bir oyunu.Siz oynamaya baslayinca ilgisini ceker kediden uzaklasir diye dusunuyorum.

Bizimkini de annem cok mincikliyor. Uyurken otururken surekli bir el kedide. Bir de vura vura seviyor. Vura vura dediysem pata kute dalmiyor ama. Bebekleri hasin sevenler olur ya aynen oyle Gecen gun kulagini isiracakti zor aldim hayvani elinden. Suratini gorunce dayanamiyorum diyor. Ama bizimki anneme karsi cok toleransli.Tirmalamiyor cok bunalirsa acil durum miyavlamasi yapiyor annem birakiyor. Hatta bazen kendi kasiniyor anneme gidip surtunerek, orgu orerken kucagina atlayip ipleri cekerek Tirmalamiyorsa cok da rahatsiz olmuyordur bence.

Kediye yoneldiginde isinizi gucunuzu birakin aaa sen kediyle mi oynicaksin ben evcilik oynicam burda deyin ve kendi kendinize oyun oynayin ya da sevdigi herhangi bir oyunu.Siz oynamaya baslayinca ilgisini ceker kediden uzaklasir diye dusunuyorum.
Iste her zaman olmuyor maalesef. Ama o şekilde uzaklaşır, dogru

Boyle yapmaya devam ederse hasta olacagini ,o zamanda onu kaybedecegini ,
Kedininde bir birey oldugunu anlatin ,gunde 10 kere sizde onu minciklayin ,
Oyuncak gibi goruyor ve artik kediden guclu bunu biliyor,
Bir cesit ego tatmini , guc denemesi bu yaptigi ,

Hasta olur dedim, inanmadı. Mıncıklayınca gülüyor, "nasıl oluyormus" dedim, "güzel" diyor. Çocuk işte, bir ego tatmini olduğu doğru. Bugün daha iyiydi, neyse ki.

Kedinizin tepki vermemesi iyi aslında bizde kızım hayvanlarla birlikte büyüsün diye Ankara kedisi sahiplenmiştik aslında kedinin evde varlığı bile anlaşılmıyordu geldiğinde o zaman kızım 1,5 yaşındaydı kediye sadece 5 ay bakabildik ilk geldiği bir hafta sakin sakin seviyordu kedide daha 3 aylıktı hoşuna gidiyordu sevilmek ama o bir haftadan sonra çok haşin sevmeye başladı camdan bakan hayvanın kuyruğundan tutup içeri çekiyordu bulduğu yerde sıkıştırıyordu ilk zamanlar kedi çok tepki vermesede kendide büyüyünce saldırmaya ısırmaya başladı ama ona rağmen kızım eziyet etmekten geri kalmadı neler anlattım o kediyi sıkıştırınca bende onu sıkıştırdım en son kızımın gözüne yakın yerini çok kötü tırmalayınca sahiplendirmek zorunda kaldık malesef aralarında bildiğin kardeş kavgaları yaşanmaya başlamıştı ikiside birbirinden oyuncak kıskanmaya başladılar kızım şimdi 2,5 yaşında dışarda kedi gördükmü peşinden koşuyor korkma ben Sare'yim sana bişi yapmam diye ama ben artık kedi defterini kapattım yeni kedi sahiplenmeyi hiç gözüm yemiyor

Ona benzer peluş oyuncak alın isim koyun, onu kızlarınızı çok sevdiğine inandırın

Kızınız çok tatlı:) ben küçükken kedinin üstüne oturup bu benim atım diyormuşum en son kediyi duvara fırlatmışım ve kedi kaçmış kedileride çok seviyorum bu bi süreç sanırım

Bence kızınız kedinizi kıskanıyor.
Lütfen kedinize eziyet ettirmeyin.

Bence kızınız kedinizi kıskanıyor.
Lütfen kedinize eziyet ettirmeyin.
Yok, onlar doğduğunda kedi vardi. Kesinlikle kıskançlık değil. Eziyet olsa pati atardi diye düşünüyorum, zira tırnakları bayağı iyi iş görüyor. Rahatsız ediyor evet. Ciddi bir durum olsa başka şeyler düşünürdüm. Cani sıkılmasın diye yanına oyuncak peluş arkadaşlar taşıyan merhametli çocuklar ikisi de. Merhametsizlik boyutunda tepkim başka olurdu

bence karışmayın aralarındaki ilişkiye dediğiniz gibi kedi bence nazlanıyor kızınıza yoksa çoktan pati atardı :) aralarındaki ilişki iki sevgiliye dönmüş. nazlanan ile nazlayan hesabı :)) istemem yan cebime koy hesabı yapıyor kedicik sanırım. ağır abi

Kedi de kiz 7.5 yaşında, bakire Ondan olabilir

Kedi de kiz 7.5 yaşında, bakire Ondan olabilir
abla kardeş takılıyor onlar o zaman ağır abla hani böyle kendilerini kardeşlerine sevdirmeyen ağırlığını belli etmeye çalışan ama kardeşin de üzerine gitmeyen ablalar olur ya kedi kızda bana öyle geldi

Farklı bir yaklaşım olacak amaDikkatlerini dağıtmak için bir kedi daha sahiplenin bence.iki kedi olunca odakları dağılır ve kedi onlar için sıradanlaşır.hangi biriyle oynayacaklarına kızlar şaşırırlar.hem rahat nefes alır kedi ve hem de bir arkadaşı olur
Böyle bir mücadele iki kıza karşılık tek kedi pek adil değil gibi hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…