- 30 Mart 2015
- 100
- 159
- 53
Kediler çocuklara karşı çok anlayışlı oluyor. Biz yapsak bin kere pati yeriz ama onlara bir şey yapmıyorlar genelde.Keşke pati yese ama atmıyor. Küçüğe bir kez atti. O daha çekimser o yüzden:)
Vur diyorum vurmuyorBenim iki gözü kör bir kedim var .
5 yasinda iki ayliktan beri evde bizimle yaşıyor.
Cocuklarim buyuk oldugu icin kedimin keyfi yerinde.ama eve gelen misafir cocuklari kedimi hirpaladigi zaman kedim saglam bir patiyle onları uzaklaştiriyor:) sanirim kedinize kendini savunmasini öğretmeniz lazim:))
Söylemez olur muyum, bir de eğitimci olucam, peh kendime faydam yok.Kediler çocuklara karşı çok anlayışlı oluyor. Biz yapsak bin kere pati yeriz ama onlara bir şey yapmıyorlar genelde.
Bence çocuğunuza başka insanlar seni kucaklarına alıp sen istemediğin halde seni mıncıklamak sıkmak öpmek isteseler ben onları durdururum. O yüzden şimdi seni de durduruyorum. Bir daha kediyi sıkacak kadar sevmeyeceksin diye kararlı bir şekilde söylemelisiniz.
Eşim de aynıSöylemez olur muyum, bir de eğitimci olucam, peh kendime faydam yok.
Kotu bir şey yapmadığına emin olduğu için durmuyor eşek sıpası. Ya da durması anlık oluyor, "O beni seviyor" diyor:)
Iste her zaman olmuyor maalesef. Ama o şekilde uzaklaşır, dogruKediye yoneldiginde isinizi gucunuzu birakin aaa sen kediyle mi oynicaksin ben evcilik oynicam burda deyin ve kendi kendinize oyun oynayin ya da sevdigi herhangi bir oyunu.Siz oynamaya baslayinca ilgisini ceker kediden uzaklasir diye dusunuyorum.
Hasta olur dedim, inanmadı. Mıncıklayınca gülüyor, "nasıl oluyormus" dedim, "güzel" diyor. Çocuk işte, bir ego tatmini olduğu doğru. Bugün daha iyiydi, neyse ki.Boyle yapmaya devam ederse hasta olacagini ,o zamanda onu kaybedecegini ,
Kedininde bir birey oldugunu anlatin ,gunde 10 kere sizde onu minciklayin ,
Oyuncak gibi goruyor ve artik kediden guclu bunu biliyor,
Bir cesit ego tatmini , guc denemesi bu yaptigi ,
Yok, onlar doğduğunda kedi vardi. Kesinlikle kıskançlık değil. Eziyet olsa pati atardi diye düşünüyorum, zira tırnakları bayağı iyi iş görüyor. Rahatsız ediyor evet. Ciddi bir durum olsa başka şeyler düşünürdüm. Cani sıkılmasın diye yanına oyuncak peluş arkadaşlar taşıyan merhametli çocuklar ikisi de. Merhametsizlik boyutunda tepkim başka olurduBence kızınız kedinizi kıskanıyor.
Lütfen kedinize eziyet ettirmeyin.
bence karışmayın aralarındaki ilişkiye dediğiniz gibi kedi bence nazlanıyor kızınıza yoksa çoktan pati atardı :) aralarındaki ilişki iki sevgiliye dönmüş. nazlanan ile nazlayan hesabı :)) istemem yan cebime koy hesabı yapıyor kedicik sanırım. ağır abiYok, onlar doğduğunda kedi vardi. Kesinlikle kıskançlık değil. Eziyet olsa pati atardi diye düşünüyorum, zira tırnakları bayağı iyi iş görüyor. Rahatsız ediyor evet. Ciddi bir durum olsa başka şeyler düşünürdüm. Cani sıkılmasın diye yanına oyuncak peluş arkadaşlar taşıyan merhametli çocuklar ikisi de. Merhametsizlik boyutunda tepkim başka olurdu
Kedi de kizbence karışmayın aralarındaki ilişkiye dediğiniz gibi kedi bence nazlanıyor kızınıza yoksa çoktan pati atardı :) aralarındaki ilişki iki sevgiliye dönmüş. nazlanan ile nazlayan hesabı :)) istemem yan cebime koy hesabı yapıyor kedicik sanırım. ağır abi
abla kardeş takılıyor onlar o zamanKedi de kiz7.5 yaşında, bakire Ondan olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?