Kızlarım yardım🥵 ne zaman test yapayım ?

Esmasevgi7777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
888
354
33
28
Kızlar dpo 11 deyim, son 2 gündür bel ağrısı yaşıyorum bazen şiddetleniyor bazen geçiyor bacaklarıma vuruyor 2-3 gün önce beyaz akıntım vardı ama geçti. Eğilince de kasık ağrısı hissediyorum. Test yapacağım ama negatif görmekten korkuyorum. Sizce ne zaman yapayım 🥲🥲🥲

Kızlar dpo 11 deyim, son 2 gündür bel ağrısı yaşıyorum bazen şiddetleniyor bazen geçiyor bacaklarıma vuruyor 2-3 gün önce beyaz akıntım vardı ama geçti. Eğilince de kasık ağrısı hissediyorum. Test yapacağım ama negatif görmekten korkuyorum. Sizce ne zaman yapayım 🥲🥲🥲
Aslında siz sabah yapsanız çıkar bende dpo 8 deyim dayanamıyorum

Evet dün kasığım resmen oyuluyo gibi hissettim rahmim dünden beri ara ara kasık ağrım var beyaz akıntı göğüste sızlama bel ağrısı
Ayyyy hadiii inşallah 💕 benim de bel ağrım arada şiddetleniyor ve geçiyor eğilip iş yaptığımda da kasıklarım ağrıyor gibi yarın ilk idrarla yapamayacağım ama öğleden sonra bi bekleyip deneyeceğim elimde laboquick test var umarım pozitifi görürüz

Ayyyy hadiii inşallah 💕 benim de bel ağrım arada şiddetleniyor ve geçiyor eğilip iş yaptığımda da kasıklarım ağrıyor gibi yarın ilk idrarla yapamayacağım ama öğleden sonra bi bekleyip deneyeceğim elimde laboquick test var umarım pozitifi görürüz
İnşallah rabbim isteyenlere nasip etsin kucağımızı boş koymasın haberleşelim 🙏

Merhaba bende dpo 7 bugun iki gündür acayip bi kasık ağrısı çekiyorum yorgunluk ve uyku halim çok fazla var dün de beyaz bi akıntı ama küçük parça parça halinde çok az geldi ve benimki geç yumurtlama oldu bu kadar erken belli eder mi bu ağrılar sizce yerleşme ağrısımıdır

Kızlarrr lütfen yardımcı olun dpo 5 negatif kanda dpo 7 negatif yine kanda dpo 9 idrarda negatif biliyorum erken test yaptırdım mecburdum ama adete şuan 2 gün var bugün dpo 11 veya 12 olması lazım yumurtlamadan sonra baya kasık ağrısı çektim bacağa vuran şiddetli çok yoğun akıntım vardı bu sabah bir anda kesildi göğüs hassasiyetim vardı o da kesildi kasık ağrım vardı o da gitti hâlâ bir ihtimal var mı test yapsam kesin net sonuç çıkar mı çok umutluydum bu ay

Aslında siz sabah yapsanız çıkar bende dpo 8 deyim dayanamıyorum
Dpo 8 deyim canım bende batar gibi kasık ağrılarım yaşıyorum bir de idrar yolunda yanma gibi bir şey var ama idrar yaparken değil durduğum yerde enfeksiyonum yok yani senelerdir olmadım hatta. Kasıklarda sızlama var özellikle sol tarafta. Uyku hali var göğüs şişliği yok bazal ısım düşmedi hala 36.8 36.7 lerde hatta sabah kol altı ölçümü baya yüksek çıktı ama ben ona güvenmiyorum. Ay bu ay benim de hislerim çok güçlü kuzum yarın yapsak çıkar mı acaba ya

Ya test yaparsanız haber verir misiniz adet gününüz ne zaman

Dpo 8 deyim canım bende batar gibi kasık ağrılarım yaşıyorum bir de idrar yolunda yanma gibi bir şey var ama idrar yaparken değil durduğum yerde enfeksiyonum yok yani senelerdir olmadım hatta. Kasıklarda sızlama var özellikle sol tarafta. Uyku hali var göğüs şişliği yok bazal ısım düşmedi hala 36.8 36.7 lerde hatta sabah kol altı ölçümü baya yüksek çıktı ama ben ona güvenmiyorum. Ay bu ay benim de hislerim çok güçlü kuzum yarın yapsak çıkar mı acaba ya
8 de çıkanlar var yaparsanız belki bir ihtimal çıkar çıkmazsa da moralinizi bozmayın adete kadar umut var

Back
X