• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarr acil toplaşın hele....

Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Boşanma nedenine kadar göstermiş demekki sizden hoşlanmış ciddi düşünüyor.

Kendinizi fazla kaptırmadan bir şans verin iyi gözlemleyin ayrica gitme dediği yer neresiymiş sorun.

Görüntülü arıyor açmıyormuş diyorsun, yani karısına güveni yok demek ki. Yarın öbür gün sana da bu şekilde davranabilir.

Belki iyice sıkıyordu kızı oraya gitme, buraya gitme, şununla görüşme, aradığımda aç göreyim neredesin gibi.

Ben olsam bu potaya hiç girmezdim Tabiki bir insan anlaşamadığı birinden boşanabilir ama bana adamın özgüveni yok gibi geldi nedense.

Görüntülü arıyor açmıyormuş diyorsun, yani karısına güveni yok demek ki. Yarın öbür gün sana da bu şekilde davranabilir.

Belki iyice sıkıyordu kızı oraya gitme, buraya gitme, şununla görüşme, aradığımda aç göreyim neredesin gibi.

Ben olsam bu potaya hiç girmezdim Tabiki bir insan anlaşamadığı birinden boşanabilir ama bana adamın özgüveni yok gibi geldi nedense.
.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan. ...bunları yapan adamın karısıymış tabi yersennn

Arada yaş fark mevcut artı boşanmış bir erkeği tanıma yoluna girerken 2 kat fazla tereddütle yaklaşırdım. Çünkü işin aslını ex eşi bilmekte, erkekler boşandıktan sonra yeni avlarının peşine düştüğünde ex partnerine yaptıklarının ortaya çıkmaması için çeşitli ithamlarda bulunabiliyorlar. Boşanmış 34 yaşında bir erkeği, 26 yaşında bekarken kabullenmek için o erkeğin mükemmele yakın davranış ve olgunlukta olması gerekir. Sizce öyle biri mi?

kocaman kadinlarin nereye gittigine gidecegi her yere karışabileceğini sanan insandan koca olmaz.
davayı o açmış olabilir bu masum olduğu anlamına gelmez.
belkide hayatı kadının burnundan getiriyordu.
belki degil gerci kesin getiriyordu ne demek oraya gitme buraya gelme.

.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan. ...bunları yapan adamın karısıymış tabi yersennn
Genelde adamlar kendi yaptıklarını anlatmazlar zaten. Boşanmış olması sorun değil de nedeni önemli kendi suçu varsa zaten söylemez ki.

Genelde adamlar kendi yaptıklarını anlatmazlar zaten. Boşanmış olması sorun değil de nedeni önemli kendi suçu varsa zaten söylemez ki.
tabiki de söylemez mesela benim boşandıgım şerefsize sorsan açar dosyayı gösterir şiddetli geçimsilik diye konu öylemi tabi ki hayır it heri* sevgili yapmış kendine 24 saatte boşandım tüm delilleri de kendime dosya yaptım mahkeme bilmesede ben ve çocugum gerçekleri ögrenmek istediginde ses kaydını açıp al çocugum dinle diyecegim..

sana bosanma meselesinj soylemis ama kimse yogurdum eksi dermi Allah askina tabiki en basit karsi tarafi suclamaktir..
bence bir iliskiye baslamadan once arkadas olup onu en azindan biraz daha tanima firsati bulup ona gore degerlendirmektir...suan sadece seyret ,vakit gecir ama baska seyler icin acele kararlar verme..

maalesef her görünen gerçek olmayabiliyor.Eger ki karşısında ki insan onurlu gururlu biriyse hemen ondan kurtulma yoluna girer oraya şiddetli geçimsilik yazılır geçilir hikayenın aslı kişide kalır..birde kimse 6 ay önce davul zurma düğün yapıp 6 ay sonra boşanmaz kolay kolay hele ki bir kadın..ama keşke bende o öküzlüklerine tahammül etmeseydim de 6 ay ayda boşansaydım nasip işte o 6 ayda kurtulmuş biz 6 yılda:)
Tabiki de ya.
malesef vir kadin dayak yemesi pahasina evli kaliyor bosnmak istemiyor.
Hatta cogu kadina kziyoruz neden bosanmiyorsun diye. Kadin erkek gibi degil ki hemen bosayip baskasina bakayim diyemiuor.
Yazik o kizi dinlesek neler cikicak Allah bilir.
Benim de bosanan kuzenim daha 1 aylik bebegi vardi adam daha bosanmadan arayisa girmisti.
ben bu erkeklerin bosanma dilekcelerinde yazanlara bile inanmam artik.

tabiki de söylemez mesela benim boşandıgım şerefsize sorsan açar dosyayı gösterir şiddetli geçimsilik diye konu öylemi tabi ki hayır it heri* sevgili yapmış kendine 24 saatte boşandım tüm delilleri de kendime dosya yaptım mahkeme bilmesede ben ve çocugum gerçekleri ögrenmek istediginde ses kaydını açıp al çocugum dinle diyecegim..
Allah sana daha guzel gunler gostersin pislikten kurtulmussun.

Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
Sakin bir şans vermeyin.kimse boşandığı eşine mükemmel demiyor malesef.

Tabiki de ya.
malesef vir kadin dayak yemesi pahasina evli kaliyor bosnmak istemiyor.
Hatta cogu kadina kziyoruz neden bosanmiyorsun diye. Kadin erkek gibi degil ki hemen bosayip baskasina bakayim diyemiuor.
Yazik o kizi dinlesek neler cikicak Allah bilir.
Benim de bosanan kuzenim daha 1 aylik bebegi vardi adam daha bosanmadan arayisa girmisti.
ben bu erkeklerin bosanma dilekcelerinde yazanlara bile inanmam artik.
bende dedim kendi kendime bırak ne hali varsa görsün sen biliyorsun konuyu he bide çocugum ilerde anne neden boşandın babamla derse diye avukata gittigimizde senle anlaşmalı boşanacagım ama herşeyi tek tek anlat dedim ses kaydı aldım 30 dakika kadar süren çocugum için yaptım bunu çünkü eminim ki ilerde annen yüzünden oldu diyebilecek bir karaktersizdi kendi ses kaydı ile anlattsın artık çocuguna birinci agızndan..yani mahkemede yazanlara çokta bel bağlamamak gerek

Aynen öyle insanlar hep karşıdakini suçlar ama evlilikte tek bir kişide yoktur sorun ikisinde de vardır. Zaten evliliğin oturması minimum 2 sene.

Allah herkesi hayırlı kişiler ile karşılaştırsın inşaallah🤲

Üzgünüm ama adama inanmadım. Ayrıca baskıcı bir tipe benziyor.

Gerçeği öğrenmek için eski eşle konuşmalı. Tek bir tarafı dinleyip gerçeği ogrenemezsin.

bende dedim kendi kendime bırak ne hali varsa görsün sen biliyorsun konuyu he bide çocugum ilerde anne neden boşandın babamla derse diye avukata gittigimizde senle anlaşmalı boşanacagım ama herşeyi tek tek anlat dedim ses kaydı aldım 30 dakika kadar süren çocugum için yaptım bunu çünkü eminim ki ilerde annen yüzünden oldu diyebilecek bir karaktersizdi kendi ses kaydı ile anlattsın artık çocuguna birinci agızndan..yani mahkemede yazanlara çokta bel bağlamamak gerek
Valla zeki kadinmissin. Aslan gibi buyutursun evladina oyle baba bakmasa da olur.

Annem der ki sıcak tandır başından kimse ayrilmaz.Kim bilir neler etti kadina ki kadin daha yenli evliyiz belki duzelir bile diyemedi.Bu arada polisle evliligi tavsiye etmiyorum.Esim polis ne kahvalti saatimiz belli ne aksam yemegimiz belli ne iznimiz belli ne bayram ne seyran.Babam da polisti polisle evlenmem dedim 6 senelik sevgilim nisanliyken polis oldu.Simdi iki cocugumuz var 🤣Buyuk konustum galiba

Ne de güzel anlatmış ama değil mi yumuşata yumuşata.
Anlamak isteyen için ortada herşey aslında.
Aileme laf söyledi, arkadaşlarıyla gezdi, üzerine görüntülü aramalar var.

Evde oturan aileme hizmet edecek, ses çıkarmayacak bir eş istiyordum ilki olmadı sıra sende demek.

Back
X