kızlarr acil toplaşın hele....

Hayır hayır asla belli etmedi. O kadar çok sevdikki onu anlatamam. Ama nikah dairesinde imza attığı an değişti. Biz hep sineye çektik yeter ki yuvaları dağılmasın onlar huzurlu olsun diye. Öyle yapıcı oldukki yapılanlara karşı anlatsam gülersiniz bize. Ama abime karşı da aynı sekılde olduğu için bitti
gelininiz neler yaptı mesela?gerçekten merak ettim

Hayır hayır asla belli etmedi. O kadar çok sevdikki onu anlatamam. Ama nikah dairesinde imza attığı an değişti. Biz hep sineye çektik yeter ki yuvaları dağılmasın onlar huzurlu olsun diye. Öyle yapıcı oldukki yapılanlara karşı anlatsam gülersiniz bize. Ama abime karşı da aynı sekılde olduğu için bitti
Hiç mi birşey belli etmedi? Belki etti, abiniz örttü üstünü? Bana gerçekten ilginç geliyor, insan o nişanlılık dönemi denen sıkıntılı, stresli, bir yandan da kendini karşı taraftan yana az buz emniyette hissettiği dönemde ucundan kenarından birşeyler gösteriyor illa ki. Görüp görmemek de kişiye kalıyor. Ne yaşadığınızdan bağımsız yapıyorum bu yorumu.

Yukarida benim gibi yazmis bir siru insan var neden inlara degil bana satasiyorsunuz?
Benim yazılarımı alıntılayıp bana laf carptıgın için sana cevap veriyorum neden sataşayım. Bi bakın konuşmalarımıza. Sizin benden alıntıladıklarınız dışında herhangi bir lafım olmuş mu size ? Gerçekten konuyu o kadar saptırdık ki bence burada artık kalsın. İyi günler

Benim yazılarımı alıntılayıp bana laf carptıgın için sana cevap veriyorum neden sataşayım. Bi bakın konuşmalarımıza. Sizin benden alıntıladıklarınız dışında herhangi bir lafım olmuş mu size ? Gerçekten konuyu o kadar saptırdık ki bence burada artık kalsın. İyi günler
Bu sefer sozunizde durun ama, bilmis lafini uzerinize direk aliniyorsaniz haklisiniz.

Hiç mi birşey belli etmedi? Belki etti, abiniz örttü üstünü? Bana gerçekten ilginç geliyor, insan o nişanlılık dönemi denen sıkıntılı, stresli, bir yandan da kendini karşı taraftan yana az buz emniyette hissettiği dönemde ucundan kenarından birşeyler gösteriyor illa ki. Görüp görmemek de kişiye kalıyor. Ne yaşadığınızdan bağımsız yapıyorum bu yorumu.
Yok canım hiç yada dediğin gibi belki de biz anlamadık hiç. Neyse hayırlısı boyleymıs. Benim bunu yazma amacım on yargısız konu sahıbının tanıma surecını yaşamasaydı. Ama öyle yerlere getirildi ki konu benim konummuş gibi oldu. Neyse daha fazla konusmanın bi anlamı yok bence bu konuda benim için.

Yok canım hiç yada dediğin gibi belki de biz anlamadık hiç. Neyse hayırlısı boyleymıs. Benim bunu yazma amacım on yargısız konu sahıbının tanıma surecını yaşamasaydı. Ama öyle yerlere getirildi ki konu benim konummuş gibi oldu. Neyse daha fazla konusmanın bi anlamı yok bence bu konuda benim için.
Yok yok, genel gecer durumların aksine gelininiz üzerinden bir iddiada bulundunuz .Hatta öyle olamaz diyenlere cahil dediniz..E anlatın, açıklayın iddianızı biz de size hak verelim, ben bekliyorum valla cevabınızı , neler yaptı sizin gibi iyi anlayışlı insanlara ex gelin? nasıl mağdur edildiniz? anlatın biz de cehaletimizi atalım üstümüzden, aydınlanalim sayenizde

Yok yok, genel gecer durumların aksine gelininiz üzerinden bir iddiada bulundunuz .Hatta öyle olamaz diyenlere cahil dediniz..E anlatın, açıklayın iddianızı biz de size hak verelim, ben bekliyorum valla cevabınızı , neler yaptı sizin gibi iyi anlayışlı insanlara ex gelin? nasıl mağdur edildiniz? anlatın biz de cehaletimizi atalım üstümüzden, aydınlanalim
Hayır ben genel yargılarda bulunmadım konuşmalar belli. Ben konu sahibine on yargısız olması için kendi başımızdan geçen olayı anlattım böyle de örnekler olabiliyor diye. Ben benimle aynı fikirde olmayan birine cahil demedim. Ben konuşurken durduk yere benım gorumceligime konuyu getirip bana laf aran birine cahil dedim. Ve bu konu benim için kapanmıştır seni aydınlatmak zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Senin cevap beklemeni de önemsemiyorum. Bunu sadece herkese cahil demişim gibi göstermeye calıstıgın için yazdım. İyi günler

Hayır ben genel yargılarda bulunmadım konuşmalar belli. Ben konu sahibine on yargısız olması için kendi başımızdan geçen olayı anlattım böyle de örnekler olabiliyor diye. Ben benimle aynı fikirde olmayan birine cahil demedim. Ben konuşurken durduk yere benım gorumceligime konuyu getirip bana laf aran birine cahil dedim. Ve bu konu benim için kapanmıştır seni aydınlatmak zorunda olduğumu da düşünmüyorum. Senin cevap beklemeni de önemsemiyorum. Bunu sadece herkese cahil demişim gibi göstermeye calıstıgın için yazdım. İyi günler
Bir insan hakkinda bir iddia da bulunuyorsaniz buradakileri de aydinlatmak zorundasiniz.

gitme dediği yer eski eşinin arkadaşının evi o bayanın da eşi polismiş kadın sende gel diyormuş buna yok diyormuş bayanların içinde ne işim var güya adam işte oluyormuş
Ve bundan dolayı boşanmışlar öyle mi? Aileci ve sıkıntılı biri olabilir, böyle nedenlerden 6 ayda boşanma... Neyse iyi düşün

Tabii ki de cevap vermek bizi aydınlatmak zorunda değilsiniz ama 2 kız annesi olduğunuz için size tavsiyem 4 duvarın arasında geçenleri bilmediğiniz, gözünüzle görmediğiniz halde yüzde yüz kusurlu olarak suçladığiniz eski gelininizin daha fazla günahını almamanız olacaktır.

Aydınlık günler dilerim...

[

bakin benim abimde polis abimde ilk evlendikleri sene yengeme annesigilin yaninda tayt giyiyor diye soylenmis kiz sinir harbiyle bizi aradi annem abime demedigini birakmadi
her konuya aileler karismamali ama biri yardim istediginde evlilik iliskilerinde aile yardim etmediyse yardim etmedigi kisi net olarak sorunludur.
siz bir kiz annesi olsaniz sorunlu bir esi olsa aman kizim.kocandir sineye cek kir dizini otur mu dersiniz boşan kurtul bundan mi dersiniz?
Polislikle taytın bağlantısı nedir?

Evet duracaksın polis asker deyince herkes duracak gecesi gündüzü yok dağda bayırda ne şartta oldukları belli değil biz rahat uyuyalım bayrağımız dalgalansin diye uğraşan vatan sevdalılarına burda laf ettirmem eşim asker ben gunlerce onun sesine hasret kalıyorum günlerce yolunu gözlüyorum bir iki tane kanı bozuk insanlar için aynı meslek sahibi olan insanlara laf edemezsiniz
Harikasınız. Allah teZ günlerde kavuştursun 🤲🏻 Herkese nasip olmaz..

Göstermiş sebebi göstermesine de ya hanzo bi tipse bu arkadaş , bilemeyiz ki ?

Nereye gitme demiş , ailesi nasıl insanlarmış ?
Belki ailesi gerçekten çekilmez insanlardır .

Nereye gitme diyormuş?birde ailesine nasıl saygısızlık yapmış..

Polislikle taytın bağlantısı nedir?
mesleğe girdikten sonra huyu degışti gorduklerinden sanirim.
aslinda mesaji duzenleyecektim ama zamanim dolmus detayi yazamadim
bir bayan meslekleri geregi gorduklerinden dolayi sanmisti cevabi ona atacaktim eksik olmuş yani

Back
X