kızlarr acil toplaşın hele....

mesleğe girdikten sonra huyu degışti gorduklerinden sanirim.
aslinda mesaji duzenleyecektim ama zamanim dolmus detayi yazamadim
bir bayan meslekleri geregi gorduklerinden dolayi sanmisti cevabi ona atacaktim eksik olmuş yani
Aynen olabilir:)

Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...
O polisin tahminen insanlara güven problemi var. Her dakika görüntülü aramanın mantıklı bir açıklaması olamaz. Ayrıca başka demediği şeyler de var.
Ayrıca takıntılı biri gibi geldi.
Siz kaç kere reddettiniz hala ''hayır'' demenizden anlamayıp psikolojik baskı yapmaya çalışıyor. Bu normal değil.
Kendine güvenli bir insan, istenmediğinde çekilmesini de bilir. Ben olsam önce bundan huylanırdım.
Ayrıca tahminen sizin işyerine arada gelerek şimdiden hem kontrol ediyor hem de size baskı yapıyor.
Sırf bunlardan ötürü bile negatif olmalısınız aslında..
İstemiyorsanız bitmiştir. Daha kaç kere ısrar edecek???!

Ayrıca neden bu aday? Hani çok kararlı idiniz, şans vermeyecektiniz?
Gene kafanızı karıştırmış.Kararlı durmalısınız, bence bir uyarı verin artık. Öyle yumuşak konuşmayın. ''İstemiyorum lütfen beni rahatsız etmeyin artık. Burası benim işyerim'' demelisiniz. Böyle baskı kurmayı seven kişilere empati yaparak tane tane güzellikle konuşmak bir işe yaramaz. Rahatsız olduğunuzu artık bu ısrarın gereksiz olduğunu belirtin.
Eski eşle konuşmayın şans da vermeyin.
Adam şimdiden baskı yapıyor.
Evlenseniz büyük ihtimal çok daha beteri olacaktır.
Sizi manipule etmesine izin vermeyin..

Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıp, sürekli baskıyla kadınları manipule etmeye çalışan erkeklerden uzak durulmalı..

İçime doğanı söyleyeyim kaç bu adamdan adam psikopata benziyor. Ne öyle görüntülü arıyorum açmıyor kontrol ediyor yani üstüne ailesinde karıştırmış. Bence boşandığı kadın kurtulmuş gibi. Şizofrenide olabilir. Ben biraz abartmış olabilirim pek tekin gelmedi bana

Hayır ama abim boşandı. Öyle bir gelinimiz vardı ki neler çektik neler anlatsam 1 gün biter. Çok acı çektik gerçekten çok üzdü bizi. Ki bu insan nişanlılık döneminde falan harika dediğimiz biriydi. Ta ki evlenene kadar. Daha nikah günü başladı gerçek yüzünü göstermeye. Sımdı soruyorum size benim abimin ne sucu var ? Bu sadece bir örnek böyle bisey yaşayan milyonlarca belki insan vardır. Neden cinsiyet ayrımı yapalım. Kadınlara cesaret verirken başına böyle bi acımasızlık gelen erkeklere neden yüklenelim hak mı bu ? Ben direk git evlen demem tanı derim buna göre damgalama baştan deriM. Yarın oburgun biliyormuyuz kendi evlatlarımızın başına neler gelecek
Sizin abiniz için üzüldüm. Genelde erkek evliliğin bitmesinden daha sorumlu olabilir. Sizin abinizin durumu farklı olmuş olabilir, belki iki tarafta evliliği yürütememiş olabilir. Umarım abiniz tekrar mutluluğu bulur.

Ama bu konudaki adam normal mi?
Eski eşini sürekli görüntülü aramalar, benim istemediğim yere gitti demeler (İzin alacak koca kadın demeye getiriyor gizli dille), aileme saygısızlık etti demeler (Belki adamın görüşünde ailesi ile aynı görüşte olmamak, fikir beyan etmek bile saygısızlık), eski eşini sürekli kötülemek (Ne olursa olsun 3.kişilere bu kadar kötüleme olmamalı), sürekli konu sahibinin işyerine gelip gereksiz baskı..
Bunlar normal davranışlar değil.
Asla değil.
Bu konu sahibi bu konuyu gene açmıştı ben gene okumuştum konusunu. O konuda bile bu adam 2 3 kere işyerine gelmişti. Şimdi tekrar ikna turlarına başlamışsa en az 1 2 kere daha işyerine gitmiştir.
Yani adam hayır denmesine rağmen 5 kere işyerine gidip konu sahibini manipule etmeye çalışmış.
Bu normal mi?
Sizin abiniz bunları yapar mıydı?

Sanmıyorum.

Son düzenleme:
Sizin abiniz için üzüldüm. Genelde erkek evliliğin bitmesinden daha sorumlu olabilir. Sizin abinizin durumu farklı olmuş olabilir, belki iki tarafta evliliği yürütememiş olabilir. Umarım abiniz tekrar mutluluğu bulur.

Ama bu konudaki adam normal mi?
Eski eşini sürekli görüntülü aramalar, benim istemediğim yere gitti demeler (İzin alacak koca kadın demeye getiriyor gizli dille), aileme saygısızlık etti demeler (Belki adamın görüşünde ailesi ile aynı görüşte olmamak, fikir beyan etmek bile saygısızlık), eski eşini sürekli kötülemek (Ne olursa olsun 3.kişilere bu kadar kötüleme olmamalı), sürekli konu sahibinin işyerine gelip gereksiz baskı..
Bunlar normal davranışlar değil.
Asla değil.
Bu konu sahibi bu konuyu gene açmıştı ben gene okumuştum konusunu. O konuda bile bu adam 2 3 kere işyerine gelmişti. Şimdi tekrar ikna turlarına başlamışsa en az 1 2 kere daha işyerine gitmiştir.
Yani adam hayır denmesine rağmen 5 kere işyerine gidip konu sahibini manipule etmeye çalışmış.
Bu normal mi?
Sizin abiniz bunları yapar mıydı?

Sanmıyorum.
Yok yapmazdı
Ben zaten konu sahibinin tanıştığı çocuk iyi - kötü yorumu yapmadım bile. Sadece bu gibi olanlar da var sadece evlendi ayrıldı diye damgalama tanımadan dedim. Yoksa konudaki kişinin hareketlerini savunucu mesaj atmadım. Ama konuyu öyle uzattı ki bazıları benim abimden cıkamadık. Gereksiz konuşmalara gereksiz açıklamalar yapmak durumunda bırakıldığım için konu dallandı. Artık iyisi mi sadece konu hakkında yorum yapılsın

• Beğen
Reactions: 000
Tek bir ornek vereceğim kardesim kadar sevdigim bir kiz var birine asik oldu kacti hatta .1 cocuklari oldu..sonra kiz kocasini karsi komsusuyla yatakta basiyor ve tek degil sahitli yani ve bosandi siddetli gecimsizlik adi altinda..adam sonra baskasiyla nisanlanmis nişanlısı bu kizi ariyor diyor ki x ile neden ayrildiniz?bizim kiz da kendisine sormasini isteyince sordum siz ailesine hakaret ediyormussunuz.yapma dedigi ne varsa yapmissiniz falan deyince bizim kizin kafasi atmis aa oylemi karsi komsumla neden yatmis diyince de aa siz iftira atıyorsunuz demis😁

böyle bir durumda olsam ve istesem o kişiyi heralde hain planlar yapardım
eski eşiyle tanışıp öğrenirdim nedir ne değildir sonuçta olaylara tek taraftan bakmak yanlış olur
bi şekilde dertleşir öğrenirdim herkes kendini iyi gösterir sonuçta bilemedim

Demek siddetli gecimsizlikmis bosanma sebebi
Allah allah ilk defa duyuyorum boyle bir sebep,hic emsalsiz.
koskoca kadina gitme dedigi yer kimbilir neresiydi,belki ailesiydi,belki arkadaslariydi. Adam kesinlikle yalan soyluyor inanmayin diyecegim ama fayda etmeyecek sanirim

Tek bir ornek vereceğim kardesim kadar sevdigim bir kiz var birine asik oldu kacti hatta .1 cocuklari oldu..sonra kiz kocasini karsi komsusuyla yatakta basiyor ve tek degil sahitli yani ve bosandi siddetli gecimsizlik adi altinda..adam sonra baskasiyla nisanlanmis nişanlısı bu kizi ariyor diyor ki x ile neden ayrildiniz?bizim kiz da kendisine sormasini isteyince sordum siz ailesine hakaret ediyormussunuz.yapma dedigi ne varsa yapmissiniz falan deyince bizim kizin kafasi atmis aa oylemi karsi komsumla neden yatmis diyince de aa siz iftira atıyorsunuz demis😁
Öyle mii, denesin görsün o vakit. 😀

Bak boşanmış adamların klasik bir yalanı daha söyleyim. karım beni aldattı. Fix. Buna inanan kadın da ne bileyim... benim bir tanıdığım çok aşık oldu evlendi ikisi de memur. Çocuk doğuda. Adamın tayinini kızın yaşadığı şehire aldırdılar adam kızı şak diye boşadı inanabiliyor musun. Kıza bir sürü iftira attılar yok anama saygısızlık etti yok bilmem ne yaptı diye. Hiç kimse çıkıp demedi ki ulan eşşolueşşek kızı tayin için kullandın ya sen
Bir başka örnek tanıdığım evlendi. Allahım adam küsüyor. Sürekli küsüyor. Konuşmuyor yemek yemiyor akşam eve gelmiyor içiyor. Kız annesine normal zamanda ziyarete gidiyor akşam kocası eve gelmeden de dönüyor yemeğini hazırlıyor bekliyor. Bu annesine gitti diye kıza küsüyor bir hafta konuşmuyor. Şu an evliler. Daha 1 yıllık. Kız sabretmese koysa kapının önüne adam çıkıp ne diyecek tahmin et. Bu erkekler böyle ruh hastası.

bana da olumsuz geldi ama sizi etkilemeyim. Şu kadarını söyleyim sizin içinizde bir negatif his oluştuysa bence hemen kesip atın, şans vermeyin.

Kızlar hani daha önceden boşanmış erkek bekar kız diye konu açmıştım.Hatırlamanız için söylüyorum ben hemşireyim o polis 26 yaşındayım kendisi 34 yaşında.Sağolun baya yardımcı olmuştunuz belki hatırlayanlar olur beni şifremi unuttuğum için yeni hesap açtım.Kızlar bu çocuk yine karşıma çıktı.Bana e devletten boşanma nedenini gösterdi davayı kendisi açmış gerekçede şiddetli geçimsizlik yazıyordu.Evliyken eşini görüntülü arıyormuş açmıyormuş normal arıyormuş,gitme dediği yere gidiyormuş,ailesine ters laflar etmiş falan.Tüm bu sebeplerden ötürü boşanmışlar henüz altı aylık evliyken davayı açmış istemediğimi söyledim gözüm korkuyor dedim tanımadan bilemezsin bir şans ver falan diyor ben ne yapacağımı şaşırdım ne yapayım siz söyleyin fikir verin bana...

Bir bildiği varsa tamam ama belki de her konuda kısıtlayan bir insandır bilemeyiz. Arkadaşımın böyle bir kuzeni vardı, çocuk kızı camdan baktırmayacaktı neredeyse. Var öyle insanlar. Ayrıca sana bir şey kanıtlamaya ihtiyacı da yok aslında bunu göstermesi gereksiz sanki. Yine de herkesle aynı olacak diye bir şey yok. Pişman olacağın şeyler yapmadan bir şans verebilirsin belki. Yine de yakın zamanda bittiyse evliliği bence temkinli ol. Kafası düzelmemiş olabilir, liman arıyor olabilir, kıskandırmak istiyor olabilir. Bilemedim, izle biraz bence :110:

Ben de görüntülü aramaları hiç sevmem ve kim ararsa genelde açmam normal ararım. Adam, kadın açmayıp normal arıyordu diye aldattığını mı düşünüyormus? Karısını görüntülü arayarak denetliyorsa paranoyak falan olabilir ve bu bir denetlemeyse çok saygısızca. Böyle bir eşle ben yapamazdım. Getirdiği sebepler normal gelmedi bana. Bunlar boşanma sebebi olmamalı yani.

26 yaşında gencecik kızsın,ne işin var evlenmiş boşanmış biri ile.Genelde boşanmış erkekler sorunlu olabiliyor.Bir kadın kolay kolay yuvasını bozmuyor,emek veriyor sonuna kadar.Adamın eşi ne noktaya geldi ki boşanma davası açıldı. Birde senden 7 yaş büyük.

Back
X