Şunu diyebilirim ki iki üniversite mezunu insan anlaşamamış boşanmışlar, kadın sonra ilkokul mezunu bir adamla evlenmiş ve çok mutlu olmuşlar. :teytey: Gelgelelim madalyonun öbür yüzüne... Bu hikayenin böyle kulaktan kulağa dolaşıyor olmasının sebebi bence bulunmazlığı, yani böyle bir şey bence çok zor, çünkü bu konuyu kafasına takıp dert etmeyecek erkek bence çok az, hele de Türk erkeğinin genel profiline bakarsak. Benim de bir çıktığım vardı, 2 yıllık mezunuydu ve ben 4 yıllık okuyorum, arada böyle söylerdi karşılaştırma yaparak 2 yıllığım bilmem neyim vs. gibisinden ki ben bu konuları ağzıma dahi almazdım rahatsız olacağını bildiğim için ve her seferince estağfirullah, olur mu öyle şey, insanı insan yapan karakteridir gibi sözler söylemekten dilimde tüy bitmişti... Diğer arkadaşların da dediği gibi bunu düşünmek için erken ama erkek arkadaşınızla sonuç olarak 2 yıldır çıkıyorsunuz, az çok tanımışsınızdır onu, böyle bir şeyi kafasına takıp takmayacağını tahmin edebilirsiniz ki mesela şuanda da söylüyor mu sen okuyacaksın ben şöyle yapacağım falan diye böyle garip bir ses tonuyla ya da karşılaştırma yaparak hayıflanarak falan yoksa rahat mı? Gözlemleyin derim... Hayırlısı. yerimseniben