• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr bakarmısınız...

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
303
İstanbul
Arkadaşlar benim 2 senelik bir ilişkim var herşey çok güzel fakat ben lise sondayım ve üniversiteyi okumayı düşünüyorum oysa o liseye devam etmemiş ciddi düşünüyoruz szce ilerde kısmetse evlenirsek sorunlar olurmu ?? Sevgi herşeyin üstesinden gelirmi yoksa eğitim farkı bizi çokmu yıpratır düşünceleriniz neler arkadaşlar paylaşırsanız sevinirimCADIARZU

evliligi düsünmek için cok erken degilmi ?
ama sormussun söliyeyim bence insanlar kendilerini geliştirdikten sonra ister üni. mezunu olsun ister ortaokul önemli diil !!
ama bunları düşünmen için cok erken die düşünüyorum !! daha yolun basındasınız durun bakalım neler olcak hayatınızda degişen sengözlerimebaksanab

canım yol yakınken ayrılırım demişisn 2 senelik bir ilişki var sonuçta
erkek arkadaşınında okumasını sağlayabilirsin
ama kabullenmezse ayrılmayı düşünmelisin sonuçta sen ünv.mezunu olduğunu düşün o ise liseden terk senin ve onun kararları çok farklı olucak bakış açınız çok farklı olucak sen ak derken o kara dicek çok iyi düşünmelisin evlilik oyuncak değil canım
hem niye bu kaar erken evleniliyor ben anlamış değilim
bi 22-23 yaşına gel bakalım o zamnda böyle düşünücek miisn tabikide hayır kararların değişicek yani bu yüzden iyi düşün canım

yahu ne var bunda nasıl fark olucak goruyoruz adamlar okuyor ne fayda insan olamadıktan sonra

Tabiki daha evliliği düşünmüyoruz. 23-25 yaşıma geldiğim zaman fakat ortada yaşanmış 2 sene var ve herşey çok güsel ilerde neolucak bilemeyiz ama gittikçe bana bağlanıyo ve bende ona şuan birbirimizi sevdiğimiz için gözümüz başka hicbirşeyi görmüyoo..'Ama evlendiğimizde bu böyle olmaz gibime geliyo annemde ilişkimizi biliyor ve hep kızım biyere gitseniz eşinin işini sorsalar mahcup olur tamam belki evlenirken sorun olmaz seviyosunuz diyo ama bir zaman sonra sorunlar çıkar diyo..bitirmek te istemiyorum ona bu yüzden ayrılmak istediğimi söylersem yıkılır :gitme: off nabıcağımı hiç bilmiyorum..'!:dilcikar:

iyi de daha lise sondasın.
şuan anlamıyorsun ama sen üniversite mezunu olduğunda işe girdiğinde statünden tut maaşına kadar herşeyde üstün olcaksın
tamam çok çalışkan olur belki sana denk kazanır ama zor biraz yani .sen üstün olcaksın ve kararlarda kendi sözünün geçmesini isticeksin
erkeklerse bunu takarlar kafalarına. ki eğer senin kadar kazanamazssa paranın nasıl yönetileceğinin kararını kendin vermek isticeksin bu da koyar erkeklere. eğer senin çalışma saatlerin daha fazla olursa onun evde oturması bile batıcak sana o saatlerde.
yani aileler geçindirirken herşey güllük gülistanlık gibi görülebilir ama sevgiliyken bile bi yere gittiğinde elini cebine sen atıcaksın genelde
bence 2 sene diyorsun ama daha çok küçüksün. yol yakınkenden kastım daha çok bağlanmadan demek.
he dersen ben çok seviyorum ölüyorum aşkımdan ömür boyu da razıyım buna. başka türlü bi kocam olsaydı keşke diye hayıflanmayacağım devam et.
ama şimdiden niye sorunları olıcağı belli bi ilişkiye devam edesin ki.
herşeyi uygun olunca bile ne sorunlar çıkabiliyor..
kusura bakma biraz gerçekçi konuştum ama kardeşim olsaydın da aynı şekilde derdim
yoksa kalkıp aa olsun seviyorsanız tüm sorunlar aşılır o da okur çalışırsınız birlikte demek çok kolay

şuan anlamıyorsun ama sen üniversite mezunu olduğunda işe girdiğinde statünden tut maaşına kadar herşeyde üstün olcaksın
tamam çok çalışkan olur belki sana denk kazanır ama zor biraz yani .sen üstün olcaksın ve kararlarda kendi sözünün geçmesini isticeksin
erkeklerse bunu takarlar kafalarına. ki eğer senin kadar kazanamazssa paranın nasıl yönetileceğinin kararını kendin vermek isticeksin bu da koyar erkeklere. eğer senin çalışma saatlerin daha fazla olursa onun evde oturması bile batıcak sana o saatlerde.
yani aileler geçindirirken herşey güllük gülistanlık gibi görülebilir ama sevgiliyken bile bi yere gittiğinde elini cebine sen atıcaksın genelde
bence 2 sene diyorsun ama daha çok küçüksün. yol yakınkenden kastım daha çok bağlanmadan demek.
he dersen ben çok seviyorum ölüyorum aşkımdan ömür boyu da razıyım buna. başka türlü bi kocam olsaydı keşke diye hayıflanmayacağım devam et.
kusura bakma biraz gerçekçi konuştum ama kardeşim olsaydın da aynı şekilde derdim
yoksa kalkıp aa olsun seviyorsanız tüm sorunlar aşılır o da okur çalışırsınız birlikte demek çok kolay

Yorumun için tşk..çok haklısın:1rolleyes:

vereliniortak katılıyorum sana

Şunu diyebilirim ki iki üniversite mezunu insan anlaşamamış boşanmışlar, kadın sonra ilkokul mezunu bir adamla evlenmiş ve çok mutlu olmuşlar. :teytey: Gelgelelim madalyonun öbür yüzüne... Bu hikayenin böyle kulaktan kulağa dolaşıyor olmasının sebebi bence bulunmazlığı, yani böyle bir şey bence çok zor, çünkü bu konuyu kafasına takıp dert etmeyecek erkek bence çok az, hele de Türk erkeğinin genel profiline bakarsak. Benim de bir çıktığım vardı, 2 yıllık mezunuydu ve ben 4 yıllık okuyorum, arada böyle söylerdi karşılaştırma yaparak 2 yıllığım bilmem neyim vs. gibisinden ki ben bu konuları ağzıma dahi almazdım rahatsız olacağını bildiğim için ve her seferince estağfirullah, olur mu öyle şey, insanı insan yapan karakteridir gibi sözler söylemekten dilimde tüy bitmişti... Diğer arkadaşların da dediği gibi bunu düşünmek için erken ama erkek arkadaşınızla sonuç olarak 2 yıldır çıkıyorsunuz, az çok tanımışsınızdır onu, böyle bir şeyi kafasına takıp takmayacağını tahmin edebilirsiniz ki mesela şuanda da söylüyor mu sen okuyacaksın ben şöyle yapacağım falan diye böyle garip bir ses tonuyla ya da karşılaştırma yaparak hayıflanarak falan yoksa rahat mı? Gözlemleyin derim... Hayırlısı. yerimseniben

bu tarz seyler pek belli olmuyor,okuyupta adam olamayan çok bu ülkede..
kendi düşüncemi soylersem; ben en azından elinde diplomasi olsun isterim..ne diplomasi olursa olsun o mühim değil..artık bu devirde sadece üniversite mezunu olmak bile bı ise yaramıyor aslında eğer bir yerlerde çalışmak istiyorsa..
bunu bu kadar dert ediyorsan,düşünüyorsan,erkek arkadasinı en azından açık öğretim okuması için konuşsan?
benim abimin arkadaşı,liseden mezun olduktan 3 sene sonra bir kizla tanıştı,kız üniversite okumazsan bu is olmaz dedi ve cocuk dershane ye gitti,sınava girdi,gazetecilik gibi bir bölüm kazandı ve 4 yıl okudu,mezun oldu..ayrildilar gerçi ama :) cocuk kız sayesinde üniversite mezunu oldu..çok taktir ederim o kızı..
bence sen de bu kadar kafana takıyorsan bu sekilde yapabilirsin..

erkek arkadasın ne is yapıyor bilmiyorum..
kendi ısı veya babadan gelen köklü bir ısı yoksa,başka birinin yanında çalışıyorsa zaten üniversite mezunu olmadan bir yerlere gelmek çok zor..
daha yeni nisanlanan arkadasım var,cocuk özel bir üniversitede çift bölüm bitirdi..hem işletme hem dış ticaret..opette staj yaptı..gel gor ki; is bulamıyor..
erkek arkadaşımın ablası, deniz taşımacılığında dünyaca unlu bir firmanın izmir bölgesinde müdür..Ege ingilizce işletme mezunu..kız isten çıkıp kurslara gidiyor,müdür olmasına rağmen deli gibi dil öğrenmek için koşturuyor..
devir artık böyle bir devir..
üniversite diplomasi artık var mı diye sormuyorlar bile adama..ilkokul diplomasi gibi olması gereken bir şey olarak görülüyor..bunun yanında hanene kattıkların önemli..

Son düzenleme:
daha 4 yıl üniversite var.hatta daha sınavı kazanıcaksın inşallah kazanırsın.
bu dört yıl içinde neler neler olur.bence sorun olurmu ne olurdan çok gelecegini düşün oku.
sonra hayat sana ne sunar ona göre yoluna korsun.
bakarsın herşey yolunda gider yada tam tersi olur.şimdiden bu konuları düşünme çok erken.
ayrıca bu tarz durumlar kişilerin nereyi okudukları yada okumakdıklarıyla ilgili bir şeyde degildir biraz kişilik meselesidir.
bunu takan biriyse herşey sorun olur ama seni düşünen birisiyse kafaya bile takmaz.
seni egitimle degil kalbinle seviyorsa sorun etmez.

Arkadaşlar benim 2 senelik bir ilişkim var herşey çok güzel fakat ben lise sondayım ve üniversiteyi okumayı düşünüyorum oysa o liseye devam etmemiş ciddi düşünüyoruz szce ilerde kısmetse evlenirsek sorunlar olurmu ?? Sevgi herşeyin üstesinden gelirmi yoksa eğitim farkı bizi çokmu yıpratır düşünceleriniz neler arkadaşlar paylaşırsanız sevinirimCADIARZU

bence anlaştıktan sonra hiçbir sorun olmaz..benim eşim lise mezunu ben de üniversite mezunuyum...5 yıldır gül gibi geçinip gidiyoruzkaydirigubbakcemile3

Önemli olan erkek arkadaşının kendini geliştirebilmesidir....
Eğer geliştirmiş olgunluktaysa tabiki problem olmaz...

bence anlaştıktan sonra hiçbir sorun olmaz..benim eşim lise mezunu ben de üniversite mezunuyum...5 yıldır gül gibi geçinip gidiyoruzkaydirigubbakcemile3

Bizde 4 yıldır beraberiz, 7 aydır evliyiz aynen eşim lise ben üniversite mezunuyum. Babam ve eşimin dayısı da bizi kenara çekip konuşmuşlardı evlilik kararımızdan önce, biz sorun olmayacağını düşündüğümüz için ki Allah'ıma çok şükür herşey mükemmel gidiyor hiçbir sorun yok.

Ama arkadaşımın sorusuna gelince daha çoook erken yıllar var önünde fikirlerin şekillendikçe zaten sen kendi kararını kendin verirsin, daha karar almak için erken olduğunu düşünüyorum...

Back
X