Kızlarr bakın bii üzülmeli miyim ?

Kızlar dondurulmuşlarım var transfer olucam ama adet ile birlikte estrofem kullanıyorum adetin.9 günü daha 5.7 mm doktorum az ince sabah 2 akşam 2 içememi istedi 😕 Dondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz rahim transfere kadar kalınlaşır mı 😭
Merhaba transfer olana kadar günde 1 tane nar tüketin rahim kalınlaşması o sağlıyor.

Sıkıntı neydi acaba benimde 8 yıl oldu inş bana sa nasip eder
Benim pko var ama bi sorun da rahim T seklindeymis bunu 13 sene sonra ogrendik 😀 13 sene gostermeyen Rabbim 13 sene sonra gosterende Rabbim insaAllah

Sanirim 25. Yada 28. Gun olmustum ben transferimi :) mm olarak falan hatirlamiyorum . Endiselenmeyin doktorunuz en iyisini bilir
Ama o zaman âdet gününüz gelmiş olmuyor mu? Ben 2 Şubat transfer olacağım ama benim beklenen âdet günüm 5 Şubat. Böyle nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi

Ama o zaman âdet gününüz gelmiş olmuyor mu? Ben 2 Şubat transfer olacağım ama benim beklenen âdet günüm 5 Şubat. Böyle nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi
Adet gununuz geliyo ama ilac kullaniyosunuz adet olamiyosunuz ki

Kızlar dondurulmuşlarım var transfer olucam ama adet ile birlikte estrofem kullanıyorum adetin.9 günü daha 5.7 mm doktorum az ince sabah 2 akşam 2 içememi istedi 😕 Dondurulmuş transfer olanlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz rahim transfere kadar kalınlaşır mı 😭
Bende 3 kere yaptırdım hepsinde çift çift içtim
İlk zamanları günde 3 sonrasında günde 4 veriyorlar bunda üzülecek bir şey onlar ayarlıyor korkmayın

Henüz ilaç vermediler 😑 verirler o zaman belki
Tup bebek surecinde ilac veriyolar ya zaten siz 2 subatta transfer olucaksaniz sürece ne zaman baslicaksiniz ? Hic bi ilac vermedilermi henuz size dogal siklus ilemi transfer olucaksiniz ?

Tup bebek surecinde ilac veriyolar ya zaten siz 2 subatta transfer olucaksaniz sürece ne zaman baslicaksiniz ? Hic bi ilac vermedilermi henuz size dogal siklus ilemi transfer olucaksiniz ?
Merhaba
Benim dondurulmuş embriyo ve evet doğal takip yapılıyor haftalardır, kan ve ultrason. Perşembe tekrar progesteron a bakıp cuma transfer dediler hayırlısı ile

Merhaba
Benim dondurulmuş embriyo ve evet doğal takip yapılıyor haftalardır, kan ve ultrason. Perşembe tekrar progesteron a bakıp cuma transfer dediler hayırlısı ile
Bende o sekilde transfer oldum duphaston vermislerdi banada 🤗

Anlaştık, Allah’a emanet ol :) Herşey güzel geçecek, olumlu düşün hep :) kendine iyi bak
Benim doktorum rahim kalınlığı 6.6 oldu daha da gün vardı aslında ama transferi bu ay iptal edelim riske atmayalım dediii 😢 bir ay sonra yaklaşık transferim

Ben 18 ci gununde oldum transfer

Benim doktorum rahim kalınlığı 6.6 oldu daha da gün vardı aslında ama transferi bu ay iptal edelim riske atmayalım dediii 😢 bir ay sonra yaklaşık transferim
Üzülme lütfen, doktorun riske atmak istmemiş, hayırlısı olsun bak herşeyde bir hayır vardır elbet miniğin birazcık sabret annecim dedi :))

Değerim hamdolsun güzel ilerledi ama kanamam oldu, doktor o yüzden keseyi görmek istedi 4gün sonraya çağırdı bakalım ne olacak, hayırlısı herşeyin 🤲🏼 Sende sıkmıyorsun canını tamam mı
Haber et mutlaka güzel olur inşallah her şey bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun Rabbim.
Yok canımı sıkmıyorum bir ay sonra olur beklerim de 1 ay sonra rahim kalınlaşması olur mu aynı mı olur nasıl olur diye düşünüyorum bazen sadece

Haber et mutlaka güzel olur inşallah her şey bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun Rabbim.
Yok canımı sıkmıyorum bir ay sonra olur beklerim de 1 ay sonra rahim kalınlaşması olur mu aynı mı olur nasıl olur diye düşünüyorum bazen sadece
Amin arkadaşım 🤲🏼 Kalınlaşır tabiki, sadece stres yapmamaya çalış biliyorum elinde değil ama akışına bırakmak bazen en iyisi gerçekten bak

Back
X