kizlarr bi bakin heycannn :))

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar 3.aylik hamileyim ve karnimda boyle hani göz atmasi olur ya oyle bisey atiyor arada tam oynama gibi degilde nasil anlatayim bilmiyorum böyle hafif bisey atiyor segirme mi denir bilmiyorum sizce bebek oynamasi mi.o baska biseymi

tam olarak kacinci haftandasin??simdilerde hareketlerini hissetmeye baslamis olman olasi.. sanki icinde bisey hareket ediyormus gibi oluyor iste pıt pıt..,ben de hissediyorum sanki bazen ama hala evet bebegin hareketi diyemiyorum 2. hamileligimo lmasina ragmen.ben 15. haftamdayim ve hala cinsiyetini ogrenemedim ya sen???

ben daha 12 haftamdayim o yuzden erken diye dusunuyorum ama arada su atma gibi sey olunca da acaba oynadimi diye dusunuyorum :)

ama ben kiloluyum ve bebis daha cok minish..senin hissettiginde hareket olabilir..gecen 2. cocuguna hamile 12 haftalik hamile bir arkadas da harekwtlerini hissettigini soyledi..

ama ben kiloluyum ve bebis daha cok minish..senin hissettiginde hareket olabilir..gecen 2. cocuguna hamile 12 haftalik hamile bir arkadas da harekwtlerini hissettigini soyledi..
kizzz bende kiloluyum bide ilk cocuk ya acaba diyorum kndi kendime mi biseyler yazip ciziyorum hayal kuruyorum neyse bir iki aya kesin oynar ztn bu oynama degjlse bile

kizlar 3.aylik hamileyim ve karnimda boyle hani göz atmasi olur ya oyle bisey atiyor arada tam oynama gibi degilde nasil anlatayim bilmiyorum böyle hafif bisey atiyor segirme mi denir bilmiyorum sizce bebek oynamasi mi.o baska biseymi
hahah aynısı bende de oluyor gözle görülür şekilde hemde.. geçen hafta doktora gittiğimde sordum ve o senin damarın dedi :)

Bi kısım hissedilmez diyo annem de 3 aylıkken canlandın derdi, kuzenim de canlanmıştır diyo, bi rivayete göre de iç karnı küçük olanlar hissediyomuş. Ben de kiloluyum 4-5 gündür batma ve hareketlilik hissediyorum, hatta şuan da batmayı hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…