• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr duaya çok ihtiyacım var nolur yardım edin?

kalptedua

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2025
2
2
1
25
Selamün Aleyküm hanımlar 🌹Rabbimin bana tez zamanda, hayırlı, afiyetli, kolay şekilde evliliği nasip etmesi niyetiyle "YA LATİF" çekebilir misiniz?
Rabbim tüm okuyanlardan iki cihanda da razı olsun 🤲

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm hanımlar 🌹Rabbimin bana tez zamanda, hayırlı, afiyetli, kolay şekilde evliliği nasip etmesi niyetiyle "YA LATİF" çekebilir misiniz?
Rabbim tüm okuyanlardan iki cihanda da razı olsun 🤲
Meraba sizin için birazdan ya latif ya fettah ikisini birden çekicem rabbim karşınıza sizi hak eden dürüst insan çıkarsın size de fettah çekmenizi öneririm her işinizi kolaylaştırır önünüzde ki engelleri kaldırır en kolay yoldan hayırlısı ile önünüzü açar

Meraba sizin için birazdan ya latif ya fettah ikisini birden çekicem rabbim karşınıza sizi hak eden dürüst insan çıkarsın size de fettah çekmenizi öneririm her işinizi kolaylaştırır önünüzde ki engelleri kaldırır en kolay yoldan hayırlısı ile önünüzü açar
Selamün Aleyküm Rabbim sizden binlerce kez razı olsun iki cihanda da kaç tane okuduğunuzu söyler misiniz kumbara yapmışım biriktiriyorum da bağışlamak için niyetime Rabbim binlercee kez razı olsun 🤲

Back
X