Kızlarr .. Eşim hem küfür etti hem boğazımı sıktı !!

Ne yapabilirim diye bize soruyorsanız ayrılmayı düşünmüyorsunuz diye ben git konuş bir daha yapma vs dedim ama tabii ki mantıklı olan o adamdan kurtulmak keşke kararlı olabilseniz hayırlısı olsun ne diyim…

Kusura bakmayin ama size cok kizdim. Insanin kirmizi cizgileri olur, sizin yok mu? Hadi kendinize uygulanan siddeti sineye cektiniz. Hadi cocugunuzu kavga gurultunun oldugu ortamda buyutmeyi goze aldiniz. Ama cocugunuza siddet uygulaniyor olmasi da mi kirmizi cizginiz degil? O degilse, ne olabilir? Siz annesiniz, cocugunuz zarar goruyorsa gerekirse onu babasindan bile korumakla yukumlu olan sizsiniz. Bir de ogretmensiniz ben gercekten bu sitede okudugum ogretmen konularina inanamiyorum ya. Umarim cok azinliktir cunku ben boyle bilmezdim.

Damarına zıçalar onun!!
Nedense kadınların damarı olmuyor hiç, kadınların bir şeye sinirlenme hakkı da yok bazılarına göre. Ya da böyle adamlar sokaktaki insanlar veya patronu en ağır lafı etse bile o damara hiç basılmıyor, kuzu gibi oluyorlar dışarıdaki insana.

Meeliyolar

Allah için gider o darp raporunu alırdım. Siciline tüküreyim.

Siz neden onu sicilini düşünüyorsunuz ki? Kendisi düşünseymiş.

Maalesef o kadar çok yaşanıyor ki konulara şaşıramıyorum ama bazı yorumlara şaşırıyorum
Kadın susmadığı alttan almadığı için aşağılanıyor, tükürülüyor, şiddet görüyor sanılıyor.

Kadınların en büyük hatası fiziksel veya psikolojik şiddete sessiz kalmaları, susmaları, alttan almaları, alttan almak erkeği daha fazla cesaretlendiriyor.

Susarak alttan alarak cesaretlendirdiğiniz erkekler tekrar tekrar şiddet de uygular, aşağılar da, bu maalesef istisnalar kaideyi bozmasa da değişmez bir gerçektir.

Aynı bir kere aldatanın affetmeniz halinde bir daha aldatması gibi.

Siz neden onu sicilini düşünüyorsunuz ki? Kendisi düşünseymiş.
Haklısınız. Eğer o raporu alsaydım belki tayin hakkım olacaktı. Kendisi de bu mevkiiye gelip o maaşı alamayacaktı. O yüzden kesinlikle darp raporu almak lazım. Herkes yaptığının bedelini ödemeli!

Tabiki koruyorum kızımı öyle bakıp vurmasına izin vermiyorum tepkimi gösteriyorum ama benim eşim bunlardan anlayan biri degil malesef sabah daha bu yüzden çok büyük kavga ettik bana kaç paralık adamsın dedi şuan mecburiyetten duruyorum kendimce çıkış arıyorum ama böyle bir insanla elbette kendim de kızım da ömür gecirmicez

Kadınlar şiddete ses çıkarmadikca karşılarındakiler şiddetin dozunu artiriyor.Hic sesinizi çıkarmayın, düzeniniz bozulmasin, çocuğunuz babasiz büyümesin vs vs bahaneler arkasına sığının.Sonra sizi dayaktan öldürsün o zaman da haber olursunuz.

Çocuğunuzun iteklemesene nasıl dayanıyorsunuz?

Çocuğunuzun iteklemesene nasıl dayanıyorsunuz?
Bende karşılık veriyorum zaten dokunamazsın diye bir dağa dokunursan yüzünü göremezsin dedim bana da sürekli küfür hakaret şuan kurtulmak için yol arıyorum zaten ama bir anda olmuyor iste sen kızımı benden ayıramazsın sen şımartıyon çocuğu diyip işin içinden çıkıyor suçlu yine ben oluyorum daha dün yine kızdı çocuğa bende sinirli dolaşıp durma şu evde her hafta sonu aynı şeyi yapıyorsun ya bana bağırıyorsun ya çocuğa dedim bana kaç paralık adamsın sen dedi bende ağzıma geleni söyledim artık ne zman düzelceksin sen karina çocuğuna sahip çıkacaksın dedim insan bi dönüp özür diler her zman yaptığı gibi küsüyor bende konuşmuyorum ama böyle bir insan işte haklı yada haksız gönül almayı bilmez anca kırar ve yaptığının doğru olduğunu savunur

ayrılmayı düşünmüyorsan eşin normalde iyi bi insansa ne ailene söyle nede başka bişey sakin kalınca bunun tekarrı olursa direkt polise gideceğini ve boşanma davası açacağını söyle bebeğin daha çok küçük bu tür bi macera bebeğinide senide ziyadesiyle yorar üzer ailene her türlü şeyi söylemek eşinle ailen arasına aşılmaz dağlar koyar eşinden normalde memnunsan bunun tekrarında yaşanacakları söyle

çocuğunu iteklediğini okumadım varya çocuğuma el kaldıracak adamın elini kırarım

Boşanacaksan söyle
Boşanmayacaksan, affedip kabule edeceksen ortalığı da boşuna bulandırma derim ben

Boşanmayacaksanız ortalığı ayağa kaldırmayın.

Ama bunu bana asla yapamaz diyorsanız darp raporu mahkeme derken işler ona göre şekillenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…