- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Bakalim buna ne kadar dayanabilecek nuran hanimYanlış anlamışsın gülüm. Erkek konuşacak kadın susacak. Okey ?
Tam 3 sene önce aynı şeyi bende yaşadım biraz çocukla ilgilen dedim herseye yetişemiyorum flan konuşurken okul da açılıyor işlerin bitmez artık dedim sinirle geldi çeneme yapıştı biraktiramadim tokat attı keşke o zman darp raporu alıp bosansaydim benim de böyle birsey ilk defa başıma gelince ne yapacağımı bilemedim sonrasında 1 kere daha şiddet gösterdi yine sustum keşke susmasaydim diyorum evliyiz ama hala surekli kavga tartışma duzelmiyor bu insanlar malesef ve şiddet eğilimi oluyor kızım var 3 yaşında ona bile el kaldırıyor itekliyor her sinirlendiginde
Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.
Nedense kadınların damarı olmuyor hiç, kadınların bir şeye sinirlenme hakkı da yok bazılarına göre. Ya da böyle adamlar sokaktaki insanlar veya patronu en ağır lafı etse bile o damara hiç basılmıyor, kuzu gibi oluyorlar dışarıdaki insana.Damarına zıçalar onun!!
MeeliyolarNedense kadınların damarı olmuyor hiç, kadınların bir şeye sinirlenme hakkı da yok bazılarına göre. Ya da böyle adamlar sokaktaki insanlar veya patronu en ağır lafı etse bile o damara hiç basılmıyor, kuzu gibi oluyorlar dışarıdaki insana.
Allah için gider o darp raporunu alırdım. Siciline tüküreyim.Ben de 3 aylık evliyken böyle bir olaya maruz kalmıştım. Kendisi havacılık sektöründe olduğu için siciline işlenmesin diye darp raporu almadım. Bunun tekrarı olabilir. İyi düşünün. Normalde nasıl bir yapısı var öfke kontrolü sorunu var gibi ..
Siz neden onu sicilini düşünüyorsunuz ki? Kendisi düşünseymiş.Ben de 3 aylık evliyken böyle bir olaya maruz kalmıştım. Kendisi havacılık sektöründe olduğu için siciline işlenmesin diye darp raporu almadım. Bunun tekrarı olabilir. İyi düşünün. Normalde nasıl bir yapısı var öfke kontrolü sorunu var gibi ..
Nuranka ve mükemmel (!) yorumları.Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.
Haklısınız. Eğer o raporu alsaydım belki tayin hakkım olacaktı. Kendisi de bu mevkiiye gelip o maaşı alamayacaktı. O yüzden kesinlikle darp raporu almak lazım. Herkes yaptığının bedelini ödemeli!Siz neden onu sicilini düşünüyorsunuz ki? Kendisi düşünseymiş.
Tabiki koruyorum kızımı öyle bakıp vurmasına izin vermiyorum tepkimi gösteriyorum ama benim eşim bunlardan anlayan biri degil malesef sabah daha bu yüzden çok büyük kavga ettik bana kaç paralık adamsın dedi şuan mecburiyetten duruyorum kendimce çıkış arıyorum ama böyle bir insanla elbette kendim de kızım da ömür gecirmicezKusura bakmayin ama size cok kizdim. Insanin kirmizi cizgileri olur, sizin yok mu? Hadi kendinize uygulanan siddeti sineye cektiniz. Hadi cocugunuzu kavga gurultunun oldugu ortamda buyutmeyi goze aldiniz. Ama cocugunuza siddet uygulaniyor olmasi da mi kirmizi cizginiz degil? O degilse, ne olabilir? Siz annesiniz, cocugunuz zarar goruyorsa gerekirse onu babasindan bile korumakla yukumlu olan sizsiniz. Bir de ogretmensiniz ben gercekten bu sitede okudugum ogretmen konularina inanamiyorum ya. Umarim cok azinliktir cunku ben boyle bilmezdim.
Tam 3 sene önce aynı şeyi bende yaşadım biraz çocukla ilgilen dedim herseye yetişemiyorum flan konuşurken okul da açılıyor işlerin bitmez artık dedim sinirle geldi çeneme yapıştı biraktiramadim tokat attı keşke o zman darp raporu alıp bosansaydim benim de böyle birsey ilk defa başıma gelince ne yapacağımı bilemedim sonrasında 1 kere daha şiddet gösterdi yine sustum keşke susmasaydim diyorum evliyiz ama hala surekli kavga tartışma duzelmiyor bu insanlar malesef ve şiddet eğilimi oluyor kızım var 3 yaşında ona bile el kaldırıyor itekliyor her sinirlendiginde
Bende karşılık veriyorum zaten dokunamazsın diye bir dağa dokunursan yüzünü göremezsin dedim bana da sürekli küfür hakaret şuan kurtulmak için yol arıyorum zaten ama bir anda olmuyor iste sen kızımı benden ayıramazsın sen şımartıyon çocuğu diyip işin içinden çıkıyor suçlu yine ben oluyorum daha dün yine kızdı çocuğa bende sinirli dolaşıp durma şu evde her hafta sonu aynı şeyi yapıyorsun ya bana bağırıyorsun ya çocuğa dedim bana kaç paralık adamsın sen dedi bende ağzıma geleni söyledim artık ne zman düzelceksin sen karina çocuğuna sahip çıkacaksın dedim insan bi dönüp özür diler her zman yaptığı gibi küsüyor bende konuşmuyorum ama böyle bir insan işte haklı yada haksız gönül almayı bilmez anca kırar ve yaptığının doğru olduğunu savunurÇocuğunuzun iteklemesene nasıl dayanıyorsunuz?
ayrılmayı düşünmüyorsan eşin normalde iyi bi insansa ne ailene söyle nede başka bişey sakin kalınca bunun tekarrı olursa direkt polise gideceğini ve boşanma davası açacağını söyle bebeğin daha çok küçük bu tür bi macera bebeğinide senide ziyadesiyle yorar üzer ailene her türlü şeyi söylemek eşinle ailen arasına aşılmaz dağlar koyar eşinden normalde memnunsan bunun tekrarında yaşanacakları söyleMerhaba kızlar.. 3 senedir evliyiz 5 aylık kızımız var ve severek evlendik.. Kızım gece hiç uyumadı ve sabaha kadar onunla ilgilendim.. eşim de sabah 8 gibi uyandı.. Uykusuz kalınca ben agresif oluyorum malesef birde reglim onunda agresifliği vardı üzerimde .. Eşime bebekle biraz ilgilenmesini 1 2 saat uyuduktan sonra temizlik yapacagimi söyledim.. Kızımızla ilgilendi fakat uyuyacağım için demediğini bırakmadı bana .. bende bana karşı bu kadar konusacagini sana haksızlık yapanlara yok sayanlara konuşsana dedim.. Baktım küfürler etmeye başladı boğazımı sıktı.. Aileme söylemeli miyim ? Ne yapabilirim.. bu zamana kadar böyle bir durum yaşamadık asla .. Çok şaşırdım ve çok korktum ..
Boşanacaksan söyleMerhaba kızlar.. 3 senedir evliyiz 5 aylık kızımız var ve severek evlendik.. Kızım gece hiç uyumadı ve sabaha kadar onunla ilgilendim.. eşim de sabah 8 gibi uyandı.. Uykusuz kalınca ben agresif oluyorum malesef birde reglim onunda agresifliği vardı üzerimde .. Eşime bebekle biraz ilgilenmesini 1 2 saat uyuduktan sonra temizlik yapacagimi söyledim.. Kızımızla ilgilendi fakat uyuyacağım için demediğini bırakmadı bana .. bende bana karşı bu kadar konusacagini sana haksızlık yapanlara yok sayanlara konuşsana dedim.. Baktım küfürler etmeye başladı boğazımı sıktı.. Aileme söylemeli miyim ? Ne yapabilirim.. bu zamana kadar böyle bir durum yaşamadık asla .. Çok şaşırdım ve çok korktum ..
Nuranka ve mükemmel (!) yorumları.
Kızın babasında suç vardır belki :) (konu sahibi senlik cvp değil)Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?