İbiğini keseler onun.. herkesi sinir bastı bu konuda ya efff catacak erkekte yok etrafımda gidemde babamla ugrasamIki kelimeyi yanyana getirip cumle kurarak tartisacak kapasiteye sahip olmayan bir insanin fiziksel güç üstünlüğünü kullanarak karsisindakini susturmaya calismasindan igreniyorum. Karsisindaki guclu, kuvvetli bir erkek olsaydı bogazini sıkabilir miydi? Yapamazdi. Sadece Karisina karsi horoz gibi diklenir. Bana yine sinir bastı
Başlarım siciline. Kozsa koz. Asıl sicil derdi olanı cümle aleme rezil edeceksin.Fedakar eş işte. Onun sicili bozulmasın derken kendi ruh ve beden saglıgını hiçe saymış
Yuklenme babacigina :)İbiğini keseler onun.. herkesi sinir bastı bu konuda ya efff catacak erkekte yok etrafımda gidemde babamla ugrasam
Bana kızma ben hiç günah yapmadımBaşlarım siciline. Kozsa koz. Asıl sicil derdi olanı cümle aleme rezil edeceksin.
Ne yapabilirim mi Boşan tabi ki darp raporu al Boşan. 5 aylık bebek varken evde temizlik kavgası yapiyormussunuz ek gıdaya geçince ne yapacaksınız?. İlerisi daha felaket. Sizin sorunlar bitmez daha kötü olay bile yasayabilirsin eğer bunu affedersenMerhaba kızlar.. 3 senedir evliyiz 5 aylık kızımız var ve severek evlendik.. Kızım gece hiç uyumadı ve sabaha kadar onunla ilgilendim.. eşim de sabah 8 gibi uyandı.. Uykusuz kalınca ben agresif oluyorum malesef birde reglim onunda agresifliği vardı üzerimde .. Eşime bebekle biraz ilgilenmesini 1 2 saat uyuduktan sonra temizlik yapacagimi söyledim.. Kızımızla ilgilendi fakat uyuyacağım için demediğini bırakmadı bana .. bende bana karşı bu kadar konusacagini sana haksızlık yapanlara yok sayanlara konuşsana dedim.. Baktım küfürler etmeye başladı boğazımı sıktı.. Aileme söylemeli miyim ? Ne yapabilirim.. bu zamana kadar böyle bir durum yaşamadık asla .. Çok şaşırdım ve çok korktum ..
Konuya sinirlendim bebişimBana kızma ben hiç günah yapmadımeski kocamı dövmüşlüğüm var
Ben salaklığımı ve pişmanlığımı vurgulamak için yazmıştım onu. Biz de tekrar olmadı ama olabilirdi de. Bazen aman duyulmasın, aman iş büyümesin diye darp raporu almıyor kadınlar ben de dahil. Kesinlikle alınmalı !Yorumunuz baştan sona çelişik. Tekrarı olabilir diyorsunuz,bunu biliyor ve sırf eşinizi düşündüğünüz için darp raporu almıyorsunuz. Hiç anlayamayacağım bu fikri.
Doğru haklısınız. Fiziksel şiddet bir kez oldu ama psikolojik şiddet 6 yıl sürdü. Kendime yaptığım en büyük kötülüktüFedakar eş işte. Onun sicili bozulmasın derken kendi ruh ve beden saglıgını hiçe saymış
Eee sonra noldu 6 yıl nasıl sineye cektin?Doğru haklısınız. Fiziksel şiddet bir kez oldu ama psikolojik şiddet 6 yıl sürdü. Kendime yaptığım en büyük kötülüktü
Sonrane oldu?Ben de 3 aylık evliyken böyle bir olaya maruz kalmıştım. Kendisi havacılık sektöründe olduğu için siciline işlenmesin diye darp raporu almadım. Bunun tekrarı olabilir. İyi düşünün. Normalde nasıl bir yapısı var öfke kontrolü sorunu var gibi ..
Tam 3 sene önce aynı şeyi bende yaşadım biraz çocukla ilgilen dedim herseye yetişemiyorum flan konuşurken okul da açılıyor işlerin bitmez artık dedim sinirle geldi çeneme yapıştı biraktiramadim tokat attı keşke o zman darp raporu alıp bosansaydim benim de böyle birsey ilk defa başıma gelince ne yapacağımı bilemedim sonrasında 1 kere daha şiddet gösterdi yine sustum keşke susmasaydim diyorum evliyiz ama hala surekli kavga tartışma duzelmiyor bu insanlar malesef ve şiddet eğilimi oluyor kızım var 3 yaşında ona bile el kaldırıyor itekliyor her sinirlendigindeMerhaba kızlar.. 3 senedir evliyiz 5 aylık kızımız var ve severek evlendik.. Kızım gece hiç uyumadı ve sabaha kadar onunla ilgilendim.. eşim de sabah 8 gibi uyandı.. Uykusuz kalınca ben agresif oluyorum malesef birde reglim onunda agresifliği vardı üzerimde .. Eşime bebekle biraz ilgilenmesini 1 2 saat uyuduktan sonra temizlik yapacagimi söyledim.. Kızımızla ilgilendi fakat uyuyacağım için demediğini bırakmadı bana .. bende bana karşı bu kadar konusacagini sana haksızlık yapanlara yok sayanlara konuşsana dedim.. Baktım küfürler etmeye başladı boğazımı sıktı.. Aileme söylemeli miyim ? Ne yapabilirim.. bu zamana kadar böyle bir durum yaşamadık asla .. Çok şaşırdım ve çok korktum ..
İyi ki boşandım postunda paylaştım boşanma sürecimi ve yaşadıklarımı. Boşanmak için gereken gücü ve cesareti toplamam uzun sürdü. Maddi olarak bir güvencem yoktu bir evimiz vardı onun da yarısından fazlası krediyle alınmıştı. Bütün altınlarımı ev alırken vermiştim. Lüks denebilecek bir arabası vardı ama kendi üzerine değildi. Çocuğum küçüktü ve ailemden uzakta bir şehirde yaşıyordum, memur olduğum için ailemin yaşadığı şehre gitmem mümkün değildi. Psikolojik olarak çöküş içindeydim, kendime hiçbir konuda güvenim kalmamıştı.Eee sonra noldu 6 yıl nasıl sineye cektin?
6.5 yıl sonunda boşandım.Sonrane oldu?
Hatırladım o konuyu.. şimdi cok iyiydiniz hatrladıgım kadarıylaİyi ki boşandım postunda paylaştım boşanma sürecimi ve yaşadıklarımı. Boşanmak için gereken gücü ve cesareti toplamam uzun sürdü. Maddi olarak bir güvencem yoktu bir evimiz vardı onun da yarısından fazlası krediyle alınmıştı. Bütün altınlarımı ev alırken vermiştim. Lüks denebilecek bir arabası vardı ama kendi üzerine değildi. Çocuğum küçüktü ve ailemden uzakta bir şehirde yaşıyordum, memur olduğum için ailemin yaşadığı şehre gitmem mümkün değildi. Psikolojik olarak çöküş içindeydim, kendime hiçbir konuda güvenim kalmamıştı.
Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.Merhaba kızlar.. 3 senedir evliyiz 5 aylık kızımız var ve severek evlendik.. Kızım gece hiç uyumadı ve sabaha kadar onunla ilgilendim.. eşim de sabah 8 gibi uyandı.. Uykusuz kalınca ben agresif oluyorum malesef birde reglim onunda agresifliği vardı üzerimde .. Eşime bebekle biraz ilgilenmesini 1 2 saat uyuduktan sonra temizlik yapacagimi söyledim.. Kızımızla ilgilendi fakat uyuyacağım için demediğini bırakmadı bana .. bende bana karşı bu kadar konusacagini sana haksızlık yapanlara yok sayanlara konuşsana dedim.. Baktım küfürler etmeye başladı boğazımı sıktı.. Aileme söylemeli miyim ? Ne yapabilirim.. bu zamana kadar böyle bir durum yaşamadık asla .. Çok şaşırdım ve çok korktum ..
Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.
Aynen bakın erkeklerin çenesi çok duruyor mesela.Kızımızla ilgilendi fakat uyuyacağım için demediğini bırakmadı bana ..
Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.
E kendinide dahil ettiğine göre ya çenene beton bastırcan yada dilini kestircen? Nasıl durcak yoksa cenen. (Bknz ben dilimi kestirdim o yüzden sadece yazarak dırdır edebiliyorum)Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.
Yanlış anlamışsın gülüm. Erkek konuşacak kadın susacak. Okey ?Kadin konusuyorsa erkekte konussun, erkegin çenesini tutan mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?