Kızlarr .. Eşim hem küfür etti hem boğazımı sıktı !!

İbiğini keseler onun.. herkesi sinir bastı bu konuda ya efff catacak erkekte yok etrafımda gidemde babamla ugrasam

Benim böyle konularda anlamadigim: Ilk soku anliyorum da ama ondan sonra ne yapacaginizi nasil bilmiyorsunuz? Disardan birisi size küfür edip bogazina sarilsa ne yapardiniz mesela? Bir erkegin sirf nikahi var diye bogaziniza sarilma hakki yok. Yapiyorsa da sonuclarina katlanir. Sizde sinirliyim diye herseyi söyleme hakkina sahip degil gibi.

Ne yapabilirim mi Boşan tabi ki darp raporu al Boşan. 5 aylık bebek varken evde temizlik kavgası yapiyormussunuz ek gıdaya geçince ne yapacaksınız?. İlerisi daha felaket. Sizin sorunlar bitmez daha kötü olay bile yasayabilirsin eğer bunu affedersen

Yorumunuz baştan sona çelişik. Tekrarı olabilir diyorsunuz,bunu biliyor ve sırf eşinizi düşündüğünüz için darp raporu almıyorsunuz. Hiç anlayamayacağım bu fikri.
Ben salaklığımı ve pişmanlığımı vurgulamak için yazmıştım onu. Biz de tekrar olmadı ama olabilirdi de. Bazen aman duyulmasın, aman iş büyümesin diye darp raporu almıyor kadınlar ben de dahil. Kesinlikle alınmalı !

Sonrane oldu?

Tam 3 sene önce aynı şeyi bende yaşadım biraz çocukla ilgilen dedim herseye yetişemiyorum flan konuşurken okul da açılıyor işlerin bitmez artık dedim sinirle geldi çeneme yapıştı biraktiramadim tokat attı keşke o zman darp raporu alıp bosansaydim benim de böyle birsey ilk defa başıma gelince ne yapacağımı bilemedim sonrasında 1 kere daha şiddet gösterdi yine sustum keşke susmasaydim diyorum evliyiz ama hala surekli kavga tartışma duzelmiyor bu insanlar malesef ve şiddet eğilimi oluyor kızım var 3 yaşında ona bile el kaldırıyor itekliyor her sinirlendiginde

Eee sonra noldu 6 yıl nasıl sineye cektin?
İyi ki boşandım postunda paylaştım boşanma sürecimi ve yaşadıklarımı. Boşanmak için gereken gücü ve cesareti toplamam uzun sürdü. Maddi olarak bir güvencem yoktu bir evimiz vardı onun da yarısından fazlası krediyle alınmıştı. Bütün altınlarımı ev alırken vermiştim. Lüks denebilecek bir arabası vardı ama kendi üzerine değildi. Çocuğum küçüktü ve ailemden uzakta bir şehirde yaşıyordum, memur olduğum için ailemin yaşadığı şehre gitmem mümkün değildi. Psikolojik olarak çöküş içindeydim, kendime hiçbir konuda güvenim kalmamıştı.

Hatırladım o konuyu.. şimdi cok iyiydiniz hatrladıgım kadarıyla Çok şükür kurtulmussunuz

Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.

Sizde de hata var kabul edin.Kadinlar olarak çenemiz durmuyor.Siddeti savunmuyorum.
E kendinide dahil ettiğine göre ya çenene beton bastırcan yada dilini kestircen? Nasıl durcak yoksa cenen. (Bknz ben dilimi kestirdim o yüzden sadece yazarak dırdır edebiliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…