Teşekkür ederim yarın kan verip size de yazarım sonucuHayırlı olsun şimdiden kan verince burayada yaz
O zaman birkaç güne yerleşme kanaması olabilir, kasık ağrısı olur belki biraz. En çok göğüs hassasiyeti oluyor bak bakalım. Muhtemelen değerin de güzel gelir adetin geciktiyse hayırlı olsunCanım adet tarihimden bir gün geçti sadece tabii ki size de yazacağım hemen
BekliyorumTeşekkür ederim yarın kan verip size de yazarım sonucu
Bakıcamm canım yazarım size belirti olursa yine burdayımO zaman birkaç güne yerleşme kanaması olabilir, kasık ağrısı olur belki biraz. En çok göğüs hassasiyeti oluyor bak bakalım. Muhtemelen değerin de güzel gelir adetin geciktiyse hayırlı olsun
İnşallah canım. Kan ver sonucu bizimle paylaşTeşekkür ederim canımm valla kanda çıkmadan inanamıyorum ama inşallah benimledir bebeğim
İnanamıyorum ya inşallah öyledir canım paylaşıcamİnşallah canım. Kan ver sonucu bizimle paylaşbence var
maşallah. değeriniz gayet güzel son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz hayırlı olsunKızlar kan verdim beta 624 çıktı , ne kadarlık oluyor anlamadım ama pazartesi kontrole gidicem
Baya çift çizgiYaaa ben heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum ki
Teşekkür ederimmaşallah. değeriniz gayet güzel son adet tarihinize göre hesaplayabilirsiniz hayırlı olsun
son adetinizin ilk gününden itibaren şuan 4 hafta birkaç günlüktür muhtemelenTeşekkür ederimson adetin başlangıcından mı oluyor hesaplama bitişten mi
Öyle hesaplarsam 5 haftalık oluyor aslında ,son adet tarihim 26 ocaktı başlangıçson adetinizin ilk gününden itibaren şuan 4 hafta birkaç günlüktür muhtemelen
adet döngünüz bir tık uzunmuş evet 5+5 gözüküyor.Öyle hesaplarsam 5 haftalık oluyor aslında ,son adet tarihim 26 ocaktı başlangıç
Evet testi daha önce yapmıştım evde ama kan vermeye yeni gidebildimadet döngünüz bir tık uzunmuş evet 5+5 gözüküyor.
happy mom diye bir hamilelik uygulaması var ordan takip edebilirsiniz istersenizEvet testi daha önce yapmıştım evde ama kan vermeye yeni gidebildim
Tamam teşekkür ederimhappy mom diye bir hamilelik uygulaması var ordan takip edebilirsiniz isterseniz
Evet artışa bakar canım gerçi 1000 leri geçmiştir kese bile kontrol edebilir alttan muayene ile :)Kızlar doktor benden tekrar kan mı ister betanın artıp artmadığını kontrol etmesi gerekiyor mu
Sağlık ocağına gideceğim de bakalım ne diyecek tekrar kan alır sanırım sonrasında hastaneye yönlendirir diye düşündüm. İnşallah canım insan da tedirgin oluyor ya ne bileyimEvet artışa bakar canım gerçi 1000 leri geçmiştir kese bile kontrol edebilir alttan muayene ile :)
Olma tedirgin canım değerin baya yüksek maşallah keseyi de görürsünSağlık ocağına gideceğim de bakalım ne diyecek tekrar kan alır sanırım sonrasında hastaneye yönlendirir diye düşündüm. İnşallah canım insan da tedirgin oluyor ya ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?