Ben de seninle aynı durumdayım. Kesinlikle düzenli beslenirim o ne öyle iki can diye bulduklarını yiyorlat diyordum. Büyük konuşmuşum. O ilk üç ayda yaşadığım yeme isteğini hayatımın hiçbir anında yaşamadım. Ve sürekli açtım. Olabildiğince engelledim kendimi ama 16. haftada 4 kilo almıştım bile. Ama şimdi o iştah yok. Daha dikkatliyim. Tabi bu 20. haftada 5 kiloyu bulduğum gerçeğini değiştirmiyor :)Ben zaten kiloluyum gobek problemim var
163 cm boy 56 kilom.
Zaten zayif gostermiyorm.
Gebelign daha basndaym, ama istahim cok acildihep ama hep acim.
Hep kizardm habire yiyen hamilelere.cnku bebege faydali seyler zaten kilo yapmiyor fazla (mineral, vitamin, protein kalsiyum icerkli urunler).
İlk 3 ay kilo almak istemiyorm ama bu gidisle alicam yoksa bu siskolukla Gobus ciksa da anlayamam sanrm.
Cinsiyeti bellimi Can'ımEki Görüntüle 1931389 bizde durum bu arti 3 kilo vermistim bulantilardan simdi 1.5 geri almis bulunuyorum istah acildi ki hic sormayin
Daha belli degil cnm gecen kontrolde gostermedi 17 sinde insallh görürümCinsiyeti bellimi Can'ım
Masallh senin de baya cikmis cok tatliBizdede durum bu
Saol Can'ım cinsiyet bi kız bi erkek dıyolar pazartesi kontrol bakalım son durum ne etraf sivri büyüyor dıyoMasallh senin de baya cikmis cok tatli
Senin Doğuma bişey kalmamış canım allh saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizim daha yolumuz uzun ilk kızımı agustos sıcaklarında doğurdum karnımı tasıyamıyodum Buda hazıranda olacak hayırlısıyla bakalım bukadar şişecek:) daha ne göbekler gelecek. ilk zamanlar her gün ölçüyordum mezure ile :) çok komikmiş oysa ki şimdi kat kat kıyafet giyin yine saklanmaz :)))
Valla onunla alakasi hic yok kuzum oglumda ayni kiz gobegiydi yayman goren kiz diyodu ama erkek ti yani bnm dr da erkekte olabilir kiza da benziyo ama boyu uzun belki erkektir dedi saglikli olsun yeter dedim bi dahakine belli olur sanirimSaol Can'ım cinsiyet bi kız bi erkek dıyolar pazartesi kontrol bakalım son durum ne etraf sivri büyüyor dıyo
Cok tatlııEki Görüntüle 1931389 bizde durum bu arti 3 kilo vermistim bulantilardan simdi 1.5 geri almis bulunuyorum istah acildi ki hic sormayin
Canım ultrason fotoları koysana bı bakıyım nub erkek mı kızmıSaol Can'ım cinsiyet bi kız bi erkek dıyolar pazartesi kontrol bakalım son durum ne etraf sivri büyüyor dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?