Kızlarr göbekler ne durumda:)

Ben zaten kiloluyum gobek problemim var
163 cm boy 56 kilom.
Zaten zayif gostermiyorm.
Gebelign daha basndaym, ama istahim cok acildi hep ama hep acim.
Hep kizardm habire yiyen hamilelere.cnku bebege faydali seyler zaten kilo yapmiyor fazla (mineral, vitamin, protein kalsiyum icerkli urunler).
İlk 3 ay kilo almak istemiyorm ama bu gidisle alicam yoksa bu siskolukla Gobus ciksa da anlayamam sanrm.

Ben de seninle aynı durumdayım. Kesinlikle düzenli beslenirim o ne öyle iki can diye bulduklarını yiyorlat diyordum. Büyük konuşmuşum. O ilk üç ayda yaşadığım yeme isteğini hayatımın hiçbir anında yaşamadım. Ve sürekli açtım. Olabildiğince engelledim kendimi ama 16. haftada 4 kilo almıştım bile. Ama şimdi o iştah yok. Daha dikkatliyim. Tabi bu 20. haftada 5 kiloyu bulduğum gerçeğini değiştirmiyor :)

Ben de kabizlik sorunundan dolayi sistim iyice gaz sorunuda bilakis valla. 4 gunden sonra ilk kez ciktim wc ye.

:) daha ne göbekler gelecek. ilk zamanlar her gün ölçüyordum mezure ile :) çok komikmiş oysa ki şimdi kat kat kıyafet giyin yine saklanmaz :)))

:) daha ne göbekler gelecek. ilk zamanlar her gün ölçüyordum mezure ile :) çok komikmiş oysa ki şimdi kat kat kıyafet giyin yine saklanmaz :)))
Senin Doğuma bişey kalmamış canım allh saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizim daha yolumuz uzun ilk kızımı agustos sıcaklarında doğurdum karnımı tasıyamıyodum Buda hazıranda olacak hayırlısıyla bakalım bukadar şişecek

Allah hepimize en güzel şekilde sağlıklı bir şekilde versin elimize inşallah. valla sıcakta son zamanlara gelmek zor derler soğukta da ayrı bir zor ya komedi gibiyim sabah erken saatlerde işe gitmek zorundayım pardesumun onu iyice açık ücuşuyorlar iki kenarden karşımda 3 koca köpek karanlık içinden çıkıp gelen bana bakıyorlar köpekler kulakları dikmiş bana pür dikkat bakıyor bu gelen varlıkta ne acaba diye :)))))))

Saol Can'ım cinsiyet bi kız bi erkek dıyolar pazartesi kontrol bakalım son durum ne etraf sivri büyüyor dıyo
Valla onunla alakasi hic yok kuzum oglumda ayni kiz gobegiydi yayman goren kiz diyodu ama erkek ti yani bnm dr da erkekte olabilir kiza da benziyo ama boyu uzun belki erkektir dedi saglikli olsun yeter dedim bi dahakine belli olur sanirim

Aynen kızlar iç karın olayı benimki dar demekki :) olsundu. Çok seviyorum ben göbeğimi:)

34+5 dünden bi kare. 7 aylıkken tam net olarak hamile oldugum anlaşılıyordu. Diğer türlü arkadaşların dediği gibi gaz oluyo bide bi anda şişiyor iş arkadaşlarım falan şok olmuştu

Eklentiler

• 20161229_022426.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 95
Yanlız baya yayik ayran gibi çıkmışım gördüğünüz kadar enine dolgun değilim fotoğrafta öyle çıkmış karnım doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…