- 18 Şubat 2015
- 1.857
- 537
- 123
- 34
Saglıkla gelsın prensesin canım... pekı canım sen kac güne bı adet oluyordun kacıncı günler ılıskı oldu sık seyrek? ovuslasyon test kullanmıs mıydın?Kızlar bugün kontrol vardı hatırlayan vardır cinsiyete karar veremıyodu dr bugün yüzde yüz kız dedi ve bacak arasını gösterdi dümdüzdü ve kesin kız dedi ikinci kızım geliyor
Doktor bisey demedi henüz canim. Iki tane ekledim canim. Yan profilden :) yani daha net olan 11 haftalik digerinde 16 haftaliktiCanım haftadı baya var belli deılmı cınsıyet? 11 12 13 haftalık foto varmı??
Kız bence canım.. ögrenınce yaz canım..Doktor bisey demedi henüz canim. Iki tane ekledim canim. Yan profilden :) yani daha net olan 11 haftalik digerinde 16 haftalikti
Tamam canim :)Kız bence canım.. ögrenınce yaz canım..
Canım sendemı yurt dısındasın :) türkıye de olsak bu haftaya cınsıyet mı kalır.. pisler anca kurma saat gjbı okusunlar hersey teknolejı en ıyı alet makıneler bunlarda ama kural manyakları göremıyolar benım ilk kızdo dogana kadar yüzde elli dedıler :))Tamam canim :)
Bende bastan beri kiz diye hissediyorum babasi da hep kizim diye seviyo ama hayirlisi tabiiki cok sag ol :)
Bırde canım son sat ney? kac güne bı adet oluyosum iliski kacıncı günler oldu seyrek sık?Tamam canim :)
Bende bastan beri kiz diye hissediyorum babasi da hep kizim diye seviyo ama hayirlisi tabiiki cok sag ol :)
Eveg canim isvicredeyim kahrolmayasicalarBırde canım son sat ney? kac güne bı adet oluyosum iliski kacıncı günler oldu seyrek sık?
Benimki 4 agustos tamm 22 haftalik seniki kac haftalik simdi ?? Cocuk dogmaya yaknasmis daha cinsiyet soylemiyolar :)) bu yabancilar insani Öldürür. .Eveg canim isvicredeyim kahrolmayasicalar
Sat 28 temmuz ama gec döllenme oldu.
Iliski... hmm... bos buldugumuz her vakti degerlendirdikyumurtlama falan takip etmedik acikcasi...
Dogum kontrol hapi ile korunuyodum. Hapi biraktim bidaha adet olmadim. 9 gün gecikmeyle gittigimde kan+idrar negatif cikti. Meger daha 1 haftalikmis o zaman ondan cikmamis
Başta oyle oluyor canim bende derdim takinti haline getirdim ama takinti yapna kizimda taktim taktim bisey yemedim hep kontrol ettim istedjm gibi hic karinsiZ dogurdum gören gülüyordu 5 aylik gibi karinlami dogurcan diye ama vok zorluklar oldu cocuk küçük oldu dogum zor oldu hamilelikte zordu ..bunda basta bu erkekte ondam cikti dedim sonra o karin bayabi 24 haftaya kadar ayni kaliyo emin ol. Karnin büyüdükçe sevin mutlu ol ben bunda yiyorum içiyorum hic takmiyorum ne rahat...Ya bende 10 haftalik oldum göbegim kocaman sanki 4 aylik hamile gibiyim sanirim bendede gaz var
20+5deyiz hamd olsun:)Benimki 4 agustos tamm 22 haftalik seniki kac haftalik simdi ?? Cocuk dogmaya yaknasmis daha cinsiyet soylemiyolar :)) bu yabancilar insani Öldürür. .
Bugün doktora gittik canim :) 90% kiz dedi :) masallah pek bi hareketliydi bugün minnagimiz.Kız bence canım.. ögrenınce yaz canım..
Hadi gözünüz aydin canim inşallah saga saglim saglikla gelir kizin :)Bugün doktora gittik canim :) 90% kiz dedi :) masallah pek bi hareketliydi bugün minnagimiz.
Eyvallah canim insallah sag olasin :)Hadi gözünüz aydin canim inşallah saga saglim saglikla gelir kizin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?