Can'ım bu onbir haftalıkken suan onbes haftalığız pazartesi dr kontrolü elimde en son bu var ben anlamıyom nub felanCanım ultrason fotoları koysana bı bakıyım nub erkek mı kızmı
Hicc net deil yaa ama ben kıza benzettim canım tesadüf gördüm bıraz nubtan anlıyorum bı bakıyım dedım :) bısey yapmıs mıydın yumurtlama takıbı fln??Can'ım bu onbir haftalıkken suan onbes haftalığız pazartesi dr kontrolü elimde en son bu var ben anlamıyom nub felan
Can'ım evet o günleri değerlendırdık öncesi ve sonrasınıda tabi hangisi tuttuysa artık bakalım pazartesi bakıcak dr zatenHicc net deil yaa ama ben kıza benzettim canım tesadüf gördüm bıraz nubtan anlıyorum bı bakıyım dedım :) bısey yapmıs mıydın yumurtlama takıbı fln??
Canım yumurtlama testler kullandınmı? kac güne bi adet oluyosun ve kacıncı gün ilişki oldu yumurtlama ne zaman oldu?Can'ım evet o günleri değerlendırdık öncesi ve sonrasınıda tabi hangisi tuttuysa artık bakalım pazartesi bakıcak dr zaten
Maşallah bebişe sağlıklı kucağımıza alırız inşallahBizde durum bu :)
Yarin 19 bitiyo 20. Haftayi saymaya basliyoruz insallah :) cinsiyetimiz henüz belli deyil. 2 hafta sonrayi bekliyoruz (yada beklemeye calisiyoruz heycandan)
Hicbir zaman incecik olmadi. Sporcu oldugum icin kaslı bi bedenim vardi o yüzden anca yakin cebrem anliyo hamiş oldugumu. Ama biz göbisimi cok seviyoruz. Babamiz her aksam sevip bebisimizle uzun uzun muhabbet ediyo.
Oh maşallahBen de paylaşayım göbüşümüzü
4 kilo aldık
Canım haftadı baya var belli deılmı cınsıyet? 11 12 13 haftalık foto varmı??Bizde durum bu :)
Yarin 19 bitiyo 20. Haftayi saymaya basliyoruz insallah :) cinsiyetimiz henüz belli deyil. 2 hafta sonrayi bekliyoruz (yada beklemeye calisiyoruz heycandan)
Hicbir zaman incecik olmadi. Sporcu oldugum icin kaslı bi bedenim vardi o yüzden anca yakin cebrem anliyo hamiş oldugumu. Ama biz göbisimi cok seviyoruz. Babamiz her aksam sevip bebisimizle uzun uzun muhabbet ediyo.
Canım nubdan anlıyorum demişsin ya benimkiyle ilgili fikrin nedir acaba :):)Hicc net deil yaa ama ben kıza benzettim canım tesadüf gördüm bıraz nubtan anlıyorum bı bakıyım dedım :) bısey yapmıs mıydın yumurtlama takıbı fln??
Kız gibi canım doktor yorum yaptımı?Canım nubdan anlıyorum demişsin ya benimkiyle ilgili fikrin nedir acaba :):)
http://hizliresim.com/Yq6XNl][/URL]
Doktorda kıza benziyo dedi ama %60 ihtimal verdi değişebilir dedi tecrübeli annelere danışmak istedim canım sağolasın :)Kız gibi canım doktor yorum yaptımı?
Saglikla gelsin bebisin canim :)Doktorda kıza benziyo dedi ama %60 ihtimal verdi değişebilir dedi tecrübeli annelere danışmak istedim canım sağolasın :)
Gazdır o benim de oyle 12.haftadan sonra iner 15.haftadan itibaren gebelik karnin çıkarKızlar 9. Haftanın içindeyim ama göbek aldı başını gidiyor sanki 5-6 aylık hamile gibi
Bende 13+2 haftalık kocaman göbeğim var Birde hamilelik günlüğümü neden cıkartamıyorum benAynen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?