Kızlarr göbekler ne durumda:)

Can'ım bu onbir haftalıkken suan onbes haftalığız pazartesi dr kontrolü elimde en son bu var ben anlamıyom nub felan
Hicc net deil yaa ama ben kıza benzettim canım tesadüf gördüm bıraz nubtan anlıyorum bı bakıyım dedım :) bısey yapmıs mıydın yumurtlama takıbı fln??

Hicc net deil yaa ama ben kıza benzettim canım tesadüf gördüm bıraz nubtan anlıyorum bı bakıyım dedım :) bısey yapmıs mıydın yumurtlama takıbı fln??
Can'ım evet o günleri değerlendırdık öncesi ve sonrasınıda tabi hangisi tuttuysa artık bakalım pazartesi bakıcak dr zaten

Can'ım evet o günleri değerlendırdık öncesi ve sonrasınıda tabi hangisi tuttuysa artık bakalım pazartesi bakıcak dr zaten
Canım yumurtlama testler kullandınmı? kac güne bi adet oluyosun ve kacıncı gün ilişki oldu yumurtlama ne zaman oldu?

Bizde durum bu :)
Yarin 19 bitiyo 20. Haftayi saymaya basliyoruz insallah :) cinsiyetimiz henüz belli deyil. 2 hafta sonrayi bekliyoruz (yada beklemeye calisiyoruz heycandan)
Hicbir zaman incecik olmadi. Sporcu oldugum icin kaslı bi bedenim vardi o yüzden anca yakin cebrem anliyo hamiş oldugumu. Ama biz göbisimi cok seviyoruz. Babamiz her aksam sevip bebisimizle uzun uzun muhabbet ediyo.

Eklentiler

• IMG-20161230-WA0014.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 103
Maşallah bebişe sağlıklı kucağımıza alırız inşallah

Ben de paylaşayım göbüşümüzü
4 kilo aldık

Eklentiler

• IMG_2955.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 95
Biz almamisiz henüz. 65 basladim aynen devam :) bundan sonra yavas yavas aliriz herhalde :)

Daha biii yok.kadık kısmım bırazcık şiş o kadar göbekde yok erkn daha

Canım haftadı baya var belli deılmı cınsıyet? 11 12 13 haftalık foto varmı??

Var olan göbeği içime çekemediğimden göbüş var bende de.. Gaz ve kabızlık cabasıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…