kızlarr günümü 12 geçtim 6 gün önce kan testinde hamilik yoktu sizce hala umud varmı

arzuakdeniz_

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
31
1
6
Kocaeli
napıcam umud ınsanı bitiriyor aslın kan testi kesındır ama kırmızı kartıda görmeyince umud bitmiyor tekrar yaptırsanmı yaptırmakta korkuyorum ama

haklısın canım sağol ama :44: ya değilsem cok üzülücem işte ondan korkuyorum

canım bence de yaptır biran önce eğer hamile değilsen de doktora gidersin kist falan mı var neden gecikti acaba diye???
bende geçen ay 2 gün geciktim ama insan kesin birşey bilmeyince acaba hamile miyim diye daha çok ümitleniyor... ben kırmızıları gördüm 3. gün biraz üzüldüm ama en azından hamile olmadığım için ümit bağlamayı kestim duruma alıştım yani anlıyacağn....

üzüldüm canım inşallh en kısa zamnda kavusursun bebişe şimdide gitmek ıstemıyorum en azından bayram gecsın dedım..?

napıcam umud ınsanı bitiriyor aslın kan testi kesındır ama kırmızı kartıda görmeyince umud bitmiyor tekrar yaptırsanmı yaptırmakta korkuyorum ama

canım umidini hiç kesme ben adet gunumu 18 gun geçtikten sonra ogrendım hamıle oldugumu ne kanda cıktı ne ıdrarda regl olmadıgın surece umıd var Allah yar ve yardımcın olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…