Kızlarr! Hande Soral'ın (Kçük kadınların Armi'si) burnu estetik mi??

nilufer06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
248
1
118
Diğer
Kızlarr! Hande Soral'ın (Kçük kadınların Armi'si) burnu estetik mi??Bilen varmı daha önce tartışılmıştır belki ama aradım bulamadım.Şurda baya bi toplu resim var,başlardaki resimler çıkmamış ama aşağılara inin baya resim var.

Hande Soral ve Küçük Kadınlar Fan Sitesi - Hande -Diziden Resimler-

Ne düşünüyosunuz kızlar?:uhm: Ben karar veremedim,burun delikleri estetik gibi ama çok doğal duruyo.. boshayallersmile

Bence estetık degıl burun ucu fazla tombık bırde burun delıklerı cok buyuk

Son düzenleme:
cnmmmmmm okan bayülgenin programına katılmıştı estetik demiştii:)

vallamıııı ay doktoru kimm bide onu deseymiş ühühühühüh ben çok beğeniyorum yaaa

ay valla kuzu demedi doktorunu dese aklımda kalırdı dikat ederim estetik konusu olunca :):):):):)ama kıza yakışıyo bende begeniyorum:)

ooo bende annemle izlerken hep diyordum estetikli yaaa diye annemde yok diyordu bilmşim beee. ama çok yakışıyor çok güzel bir kız gerçekten.

bencede çok güzel ama estetikli olduğu çok belli bence hokka gibi burun vallaha yapan güzel iş çıkarmış

Çok güzel estetiksiz burunlar tabiki var ama bununki burnunun altı düz ve yukarı doğru yani şüpheleniyodum demek estetikmişş..Ama süper doğal ve çok yakşmış,doktoru kim yaa hadi kızlar onuda buluverinn kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Bende onu diyorum ama nerden bulacas doktoru google yazıyorm belki biyerdn bilgi vardır diyede ıı ıhhhh ulaşamadım henüz

Bence doktor kim olursa olsun istedigin seyi soylemen onemli.. Bence bu kiz doktoruna oyle bir burun istemis, siz ben kavisli kucuk istiyorum deyin aynen boyle yaparlar, doktorlarin artik hicbiri oyle domuzcuk gibi burun yapmiyolar, siz oyle isteseniz bile sizin yuzunuze gore bir ayar yapiyorlar zaten.. Dogal olsun derseniz de cok kavis beklemeyin bence..Ben de doktoruma yuzume en cok gidebilecek kadar kavis ve surat hatlarimla uyumlu kucuklukte bir burun istiyorum diyecegim. Dogal dersem dumduz olur, e o kadar cektigimiz cileden sonra gozle gorulur bir farklilik olmazsa olmaz (abartili degil tabii)

bu kızın burnunda fazla kavis yok yalnız tam düzde değil,çok hafif kavis var.doğallığının nedenlerinden biride bu bence.Ama doktora çok kavis olmasın deyince dümdüz yapar,olsun deyince kayacak gibi..böyle ayarını tutturabilse..

cnmmmmmm okan bayülgenin programına katılmıştı estetik demiştii:)
Okan bayülgenin hande soralın katldığı programı seyrettm kaç saattir.16 parçasının hepsini seyrettim.Öyle bişey demediiii :sm_confused:
Cnm ne zamanki programdı o diğer konukları hatırlıyomusun,gerçi kaçkere katıldı bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…