kızlarr idrar testinde ikinci silik çizgi ne demek

esen81

iki aşkım Ahsen ve sen
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
5.172
6
156
İstanbul
merhaba transferimin 9.günü iki tane idrar testi aldım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı bu ne anlama geliyor çok tedirginim heveslenmek istemiyorum

merhaba transferimin 9.günü iki tane idrar testi aldım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı bu ne anlama geliyor çok tedirginim heveslenmek istemiyorum

gözün aydın canım bence tam heveslenme zamanıkaydirigubbakcemile5, ikinci çizgi zaten silik çıkar, tabi en net yanıtı kan testi verecek ama ben seni şimdiden tebrik ederimsositososito Allah tamamına erdirsin

gözün aydın canım bence tam heveslenme zamanıkaydirigubbakcemile5, ikinci çizgi zaten silik çıkar, tabi en net yanıtı kan testi verecek ama ben seni şimdiden tebrik ederimsositososito Allah tamamına erdirsin

teşekkürler tatlım ama yinede içim hiç rahat değil uyuyamıyorum yarın 10.günüm kantesti yaptırıcam inşallah hayırlısı olur

bence kan testini beklemelisin çünki hcg iğnesinden dolayı idrarda pozitif verebiliyormuş umarım gerçekten gebesindir

bence kan testini beklemelisin çünki hcg iğnesinden dolayı idrarda pozitif verebiliyormuş umarım gerçekten gebesindir

ben iğne olmadım taze deneme değildi dondurulmuş embriyoları denedik biz sadece östrojen ve progesteron kullanıyorum ama yine de senin gibi düşünüyorum kimyasal değildir inşallah bugün 8 de kanda baktırıcam hayırlısı dua edin

benim ilk hamileliğimdede silik ikinci çizgi çıkmıştı
güzel haberlerini bekliyoruz

ben adetime iki gün kala test yapmıstım ikinci çizgi silikti emin olamdım bi tane daha oda silik herkese müjdeyi verdim sonra bi panik ya değilsem diye
2 gunsonra kan tahlili yaptırdım ve kesinleşti büyük ihtimalle hamilesin canım şimdiden tabrik ederim

hamilesin gibime geliyor insallah canim hadi hayirlisi 9 tane test yanilmaz sonucta ama sen yinede hemen umitlenme inan sonra cok uzuluyor insan bunlar pekde guvenilir testler olmuyor kan testi gibi insallah hamilesindir hadi hayirlisi.

2.çizgi silik de olsa çıktıysa kesin hamişsindir. hele de dondurulmuşlarla denemişsin ki ilaçlardan kaynaklanması mümkün değil. Tebrik ederim. Allah kucağına almayı nasip etsinhihoyyyt

inşallah hamişsindir canım, tabii ki kesin sonucu kan tahliliyle alacaksın ama ben 12. günde kanda pozitif sonucunu aldıktan sonra idrar testi yaptım evde 2. çizgiyi görmek için ama silikti 2.si. kuru kuruya umut vermek değil amacım ama inşallah bebişin yoldadır.

inşallah canım yaa şimdi kan verdim geldim 1.5 saat sonra sonucu alıcam hayırlısı inşallah hayırlısı dua edin

Hadi hayırlısı inşallah, bende dondurulmuşlarla hamile kaldım ve transferin 5.günü bile çıkmıştı idrar testinde, normalden daha erken belli oluyo embriyolar olgun olduğu için, idrar testinde ikinci çizgi günündede yapsan silik çıkıyo, inşallah değerin güzel çıkar hayırlısıyla

bende transferimin 10.günü dayanamayıp evde idrar testi yapmıştım ikinci çizgi silik çıkmıştı ama heveslenmek istemedim kimseyede söylemedim sonra 12.gün kan tahlilimde hamile olduğum çıkmıştı, hamile olma olasılığın büyük bence canım inşallah hamilesindir inşallah mutlu haberlerini alırız
allah yardımcın olsun:)

ben de transferimin 9. gününde yapmıştım ve silik çıkmıştı canım. 12. gün testi de baya yüksek çıkmıştı. meğer üçüz hamileymişim de 9. günde çıkması ondanmış.ç bakarsın sende çoğul gebelik yaşarsın. ben 12. gün teste gitmeden evde tekrar idrar yaptığımda çizgi belirginleşmişti. bhcg yükseldikçe çizgi daha da belirginleşecek merak etme. hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…