kızlarr idrar testinde ikinci silik çizgi ne demek

merhaba kıslar benımde transferımın bugun 7.gunuydu ıdrar testınde 2.cızgı cıktı çok sılık ama belli belirsiz ihsallah bende hamıleyımdır

ben transferime 5 gün kala idrar testi yaptım 2 çizgi silik çıktı hatta çok az görünüyordu 2 gün sonra tekrar yaptım bu seferki dahada belirgindi doktora gittim ultrasonda hamile olduğumu söyledi allah hepinize nasip etsin

aminnnn amninnnnn aminnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnnn aminnnnnnnn aminnnnnnnn RABBIM HEPIMIZE NASIP ETSIN AMIN DEMEKTEN BASKA YAPACAK BI SEY YOK RABBIM HAYIRLISINI VERSIN EYYYYYYYY YUCE MEVLAM BIZLERDE NASIP ET INSEALLAHHHHHH HAYIRLI EVLATLARRR BEBEGIM SENI BEKLEMEKTEN COKKK YORULDUM GEL ARTIKKKKKK NE OLURSUN GEL NAZLI BEBEGIM

canim kardeslerim ne olur allah rizasi icin bizede dua edinnnnnnnn isteyipte olmayanlarin rabbim kucagini ve kollarini bos birakmasinnn:sinifsinif:

canim arkadaslarim hepiniz icin butun anne olmak isteyenler icin dua ediyorum bu zorlugu yasayan bilir coguna allah im haberi olmadan veriyor kiminede zorluklarla kiymetini bildirerek veriyor belkide boylesi anne olacaklar icinde iyidir ben asilamayla kavustum bebegime busefer tutacak diye diye. beklemek zor acaba olmayacak diyemi dusunmek cok zor butun yuvalara allahim bu guzel meleklerle suslesin guzellestirsin musluman evlatlarla donaltsin diliyorum insallah allah yar ve yardimciniz olsun kadirkiymet bildirsin hakkimizda hayirlisini versin

amin canım içimden geçenlere ortak olmuşsun rabbim herkesin evine nasip etsin bebek sesine inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

AMIN CANIM ARTIK COKKKKKKKKKKKKKKKKK yoruldum bazende tukendigimi hissetmeye basladim nasip rabbim bizimde 20 yillik yuvamizi suslesin inanin artik yazmaktan bile yoruldum INSEALLAH BU SEFER SON OLUR RABBIM NE OLUR DUY SESIMIZI NE OLUR YARDANIM ARTIK SON CAREMIZ DUAMIZ BINLERCE SUKUR ALLAHIM OLURSA SUKRUNU OLMASSADA SABRINI VER MEVLAM AMINNNN:teselli::Saruboceq:

Kızlar sperm yetmezliği yok varikosel var dediler eşime ama galiba sonunda yüce allah yüzümüze güldü çok mutluyum belkide mutlu olmak için daha çok erken ama dün gece idrar yolu testine baktım ikinci çizgim belli ama silik göğüz uçlarım ve göğüslerim o biçim ağrıyor ve adetim 5 gün geçti galiba bebişim ellerini bana bu ay uzattı :)))) sadece kan testi yaptırıp artık onun gerçekten var oldugunu ispatlamak kaldı

canım gozun aydın sen normal yollamı hamıle kaldın.ınsallh ıyı haberler alırsın ama umıtlıyım ben senden.

arkadaşlar benimde 15 gün günüm geçti test aldım ikinci çizgi silik çıktı ama belim kasıklarım hafif agrıyo gögüslerimede dokunamıyorum şiş ve agrı var sizce hamilemiiyim bilmiyorum kafam karıştı

benim ilk hamileliğimdede silik ikinci çizgi çıkmıştı
güzel haberlerini bekliyoruz

bayanlar adet günüm daha gelmedi ama bütün belirtileri yaşıyorum ve merak edip idrar testi yaptım hatta 3. testi de bugün yaptım aynı denildiği gibi 2. çizgi silik ama burda örnek testlere bakınca bazılar benimkinden daha silik ve pozitif olduğunu görünce hamilelik olasılığım yüksek gibi geliyor kan testi yaptırcam ama henüz cesaret edemiyorum sizce ne olabilir :85:

canım ben10. gun yapmıstım 2, cızgı sılık cıkmıstı.11. gun gene yaptım gene sılık cıktı ve 12 gunde kanda 847 degerı gordum.. cok şükür 14, haftaya geldık. insallah senınde oyle olur

inşallah bende senin gibi güzel sonuçlar alırım . bu hafta kan testi yaptırıcam :) ALLAH herkese hayırlı günde hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…