Hamilesiiiiiiiiiin demek hayirlisi olsun ALLAH bebeğini kucağın almayı nasip etsin rabbim cümlemize versin ....
canim arkadaslarim hepiniz icin butun anne olmak isteyenler icin dua ediyorum bu zorlugu yasayan bilir coguna allah im haberi olmadan veriyor kiminede zorluklarla kiymetini bildirerek veriyor belkide boylesi anne olacaklar icinde iyidir ben asilamayla kavustum bebegime busefer tutacak diye diye. beklemek zor acaba olmayacak diyemi dusunmek cok zor butun yuvalara allahim bu guzel meleklerle suslesin guzellestirsin musluman evlatlarla donaltsin diliyorum insallah allah yar ve yardimciniz olsun kadirkiymet bildirsin hakkimizda hayirlisini versin
canim arkadaslarim hepiniz icin butun anne olmak isteyenler icin dua ediyorum bu zorlugu yasayan bilir coguna allah im haberi olmadan veriyor kiminede zorluklarla kiymetini bildirerek veriyor belkide boylesi anne olacaklar icinde iyidir ben asilamayla kavustum bebegime busefer tutacak diye diye. beklemek zor acaba olmayacak diyemi dusunmek cok zor butun yuvalara allahim bu guzel meleklerle suslesin guzellestirsin musluman evlatlarla donaltsin diliyorum insallah allah yar ve yardimciniz olsun kadirkiymet bildirsin hakkimizda hayirlisini versin
Kızlar sperm yetmezliği yok varikosel var dediler eşime ama galiba sonunda yüce allah yüzümüze güldü çok mutluyum belkide mutlu olmak için daha çok erken ama dün gece idrar yolu testine baktım ikinci çizgim belli ama silik göğüz uçlarım ve göğüslerim o biçim ağrıyor ve adetim 5 gün geçti galiba bebişim ellerini bana bu ay uzattı :)))) sadece kan testi yaptırıp artık onun gerçekten var oldugunu ispatlamak kaldı
benim ilk hamileliğimdede silik ikinci çizgi çıkmıştı
güzel haberlerini bekliyoruz
bayanlar adet günüm daha gelmedi ama bütün belirtileri yaşıyorum ve merak edip idrar testi yaptım hatta 3. testi de bugün yaptım aynı denildiği gibi 2. çizgi silik ama burda örnek testlere bakınca bazılar benimkinden daha silik ve pozitif olduğunu görünce hamilelik olasılığım yüksek gibi geliyorkan testi yaptırcam ama henüz cesaret edemiyorum sizce ne olabilir :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?