esen gelmedinmi hala sonucu çoktan almış olması lazım.hadii gel artıkda mutlu haberi ver herkese.
tebriklerrrr kesin hamilesinn.sende annler grubuna katılıyosun.hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah
selam kızlar çok şükür sonucu aldım HAMİLEYİMMMM 10.gün test sonucum 117 Allah hayırlısını nasip etsin 2 gün sonra inşallah iki katına çıkar hala tam olarak sevinemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
Silik çizgi zaten her testte çıkar o test kasedindeki çizginin çıkacağı yerden kaynaklanıyor. İkinci çizginin net olan çigzi ile aynı netlikte olması gerekiyor. Kan testi için sabret canım inşallah en kısa zamanda anne olacağını öğrenirsin. Sağlıkla kal a.s.
selam kızlar çok şükür sonucu aldım HAMİLEYİMMMM 10.gün test sonucum 117 Allah hayırlısını nasip etsin 2 gün sonra inşallah iki katına çıkar hala tam olarak sevinemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin
canım çok sevindim ihşallah kucagınada alırsın bebegini ihşallah bennimde 3 tüp bebek te senin gibi sevinirim bende memeoriele gitmegi istiyom:CüvCüv::CüvCüv:
yüzde 50 nin üstünde hamilesin canım darısı bizim başımıza amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?