kızlarr idrar testinde ikinci silik çizgi ne demek

esen gelmedinmi hala sonucu çoktan almış olması lazım.hadii gel artıkda mutlu haberi ver herkese.

selam kızlar çok şükür sonucu aldım HAMİLEYİMMMM 10.gün test sonucum 117 Allah hayırlısını nasip etsin 2 gün sonra inşallah iki katına çıkar hala tam olarak sevinemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin

tebriklerrrr kesin hamilesinn.sende annler grubuna katılıyosun.hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

kaydirigubbakcemile2 Tekrar gözün aydın canım çokkk sevindim, Allah tamamına erdirsin inşallah, yükselir Allahın izniyle merak etme

Canım neden yeterli bilgiye sahip olmadan yorum yapıyorsun. Gebeliğin henüz başlarında kanda salgılanan hcg değeri düşük olduğu için test sonucunda ikinci çizginin silik çıkması normaldir. Prospektüsü okursan silik çizginin de pozitif anlamına geldiği zaten net olarak yazar. Arkadaş da hamile olduğunu kan testinde öğrenmiş zaten.

Bu arada gözünaydın esen 81, inan duygularını çok iyi anlıyorum çünkü bu aralar bende benzer şeyler yaşıyorum. Allah tamamına erdirsin hepimizinkini inşallah.

tebrikler
rabbim sağlık sıhatle tamamına erdirsin inşallaha.s.

canım çok sevindim ihşallah kucagınada alırsın bebegini ihşallah bennimde 3 tüp bebek te senin gibi sevinirim bende memeoriele gitmegi istiyom:CüvCüv::CüvCüv:

tebrikler ,rabbim kucağına almayı nasip etsin..

canım çok sevindim ihşallah kucagınada alırsın bebegini ihşallah bennimde 3 tüp bebek te senin gibi sevinirim bende memeoriele gitmegi istiyom:CüvCüv::CüvCüv:

ben çok memnun kaldım takiplerimi nur hanım yaptı ama transferimi ve yumurta toplamasını Semra Kahraman yaptı zaten kendisi tüp bebekte en iyilerden tavsiye ederim AMA ene önemlisi Rabbimin 'ol' demesi tabiiki o isterse doğal yollardan bile olur hakkında hayırlısı canım umudunu kaybetme benm 4. denememdi

canım benim çok svindimmm allah eline ayağına kavuştursun darısı bizlerin başınaaa öptüm sizi...

esen81 tebriklerr canımm allah tamamına erdirsin. rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinn

ilk yazını okur okumaz kesin hamiştir dedim..Sonucunu görüncede çok sevindim cnm Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin hayırlı evlatlar versin:1hug:

Hamilesiiiiiiiiiin demek hayirlisi olsun ALLAH bebeğini kucağın almayı nasip etsin rabbim cümlemize versin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…