kızlarr ikizmişşşş..duydum kalp atışlarını melekleriminnn

Gözünaydın canımm çok güzel haber gerçektende.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrularını inşallahh..Darısı başımızaa :)

canım gozunaydın rabbım tamamını erdırsın kucagına almayı nasıp etsın ınsaallahh umarım rahat bır hamılelık gecırırsın canım hersey gonlunce olsun darısı basımızaaa amınnnnn

a.s.canım gözünüz aydın sağlıkla kucaklarınıza almayıda nasip etsin yaradan.bana masraf çıkardın iki tane olucak hediyem hehe şaka tabiki. tatlım kendine çok dikkat et bebeklerine sahip çık.çok tebrik ederim allah analı babalı etsin:nazar::nazar:

Gözünaydın canımm çok güzel haber gerçektende.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrularını inşallahh..Darısı başımızaa :)

sağol balım benim allahım tez zamanda tüm anne olmak isteyenlerin kucağını doldursun inşallah inan bana hep dua ediyorum çok öptüm seniŞeniz

allahım hepinize böyle güzellikler yaşatsın inşallah unutmayın buradaki tüm hamişlerin duaları hamiş adaylarıyla çok öptüm

:CüvCüv:canım.inan ana sayfadaki başlık yazısını görünce senden olduğunu anladım.çok sevindim ne güzel iki bıcırıkla vakit geçirmek.allah gönlünüze göre versin.eee darısı başımıza inşaallah.dua et bana da ve her isteyene canım...bu ay benimde ikinci denemem var.:emir_bebek:

bebişko öncelikle tebrik ederim çok güzel bir duygudur eminim. sana bir kaç sorum olacak ben şuan transfer günü hariç 6. gündeyim ve 4, ve 6. günler evde test yaptım malesef negatif:( sen kan testinden önce idrar testi yaptın mı hiç yaptıysan kaçıncı günlerdi ve negatifmiydi pozitifmiydi birde bel ve kasık ağrın oldumu? çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim

hayırrlısıyla kucağına da almayı nasip etsin artık Rabbim. dilerim sorunsuz bi gebelik yaşar ve kucağına alırsın canım tekrar tekrar tebrikler darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq:

o takviminde seni bekliyoruz yazısını artık sizi diye de değiştirmeyi ihmal etme artık el ele 2 kardeş gelecek onlar:teselli:

canım benim çok sevindim. ben de bu gün gidicem çok heyecanlıyım ve korkuyorum canım yaaa. ne olur benim için de dua et olurmu

Ay canım benim kıssssssssss ben sana demiştim hatırladınmı 3 ecrin bebek yaptım 2 tane çıktı içime doğdu ikiz olcak galiba dedim bebişkoooooooooom hatırladınmı canım benim hayırlısıylada doğurursun kuzucuklarını işallah çooook sevindim ya darısı başıma yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de isterem

cok sevindim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende cok ikiz istiyorum :Saruboceq:

canım benim çok sevindim. ben de bu gün gidicem çok heyecanlıyım ve korkuyorum canım yaaa. ne olur benim için de dua et olurmu

canım mrb bugun bizde gidiyoruz doktora saat 3 de gidicez kese için ama dua ediyorum inşallah kalp atışlarıda duyulur diye siz ne için gitceksiniz kese ve kalp içinmi inşallah güzel haberlerle geliriz:CüvCüv:

:nazar:
hayırrlısıyla kucağına da almayı nasip etsin artık Rabbim. dilerim sorunsuz bi gebelik yaşar ve kucağına alırsın canım tekrar tekrar tebrikler darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq

o takviminde seni bekliyoruz yazısını artık sizi diye de değiştirmeyi ihmal etme artık el ele 2 kardeş gelecek onlar:teselli:

evet canım değiştiricem merak etme çok sağol iyi dileklerin için darısı başınıza ve dualarım hep sizlerle çok öptüm

ayy canım ya dualrım seninle bize haber ver mutlaka hadi inşallah hayırlı haberlerle gel bende korkuyodum ama allahım can verirse oluyo tatlım bekliyoruz

Ay canım benim kıssssssssss ben sana demiştim hatırladınmı 3 ecrin bebek yaptım 2 tane çıktı içime doğdu ikiz olcak galiba dedim bebişkoooooooooom hatırladınmı canım benim hayırlısıylada doğurursun kuzucuklarını işallah çooook sevindim ya darısı başıma yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de isterem

valla temiz kalpli arkadaşım beniiimmm içine doğmuş tatlım ayyy çok farklı bir duygu çok şükür rabbim umarım sizde bu güzel duyguyu yaşayacaksınız çok öptümkaydirigubbakcemile5

cok sevindim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende cok ikiz istiyorum :Saruboceq:

allahım sanada nasip etsin inşallah canım benim öptümkaydirigubbakcemile5

canım mrb bugun bizde gidiyoruz doktora saat 3 de gidicez kese için ama dua ediyorum inşallah kalp atışlarıda duyulur diye siz ne için gitceksiniz kese ve kalp içinmi inşallah güzel haberlerle geliriz:CüvCüv:

canım benim sakın stres yapma emin ol duyacaksın biz kese için gittik ama kalp atışlarınıda duyduk ikisininde allahım sizede yaşatsın hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım:CüvCüv:

oncelıkle gozun aydın allahım her ıkısınıde saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın inş

sağol canım amin darısı herkesin başına:nazar:

canım arkadaşım ..inan cok sevındım .. allahım sana ve ailene uzun omurler versın .. mutluluklar getırsın .. canımmmmm guzel bebişlerini şimdiden opuyorum....başından beri hep ikiz olacak demiştim .. allahım tum ısteyenlerın kucaklatını boş bırakmasın......

Back
X