Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne güzel bir duygudur canım çok çok sevindim :)))))) senin değerin kaçtı?
Gözünaydın canımm çok güzel haber gerçektende.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin yavrularını inşallahh..Darısı başımızaa :)
canım benim çok sevindim. ben de bu gün gidicem çok heyecanlıyım ve korkuyorum canım yaaa. ne olur benim için de dua et olurmu
hayırrlısıyla kucağına da almayı nasip etsin artık Rabbim. dilerim sorunsuz bi gebelik yaşar ve kucağına alırsın canım tekrar tekrar tebrikler darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq
o takviminde seni bekliyoruz yazısını artık sizi diye de değiştirmeyi ihmal etme artık el ele 2 kardeş gelecek onlar:teselli:
canım benim çok sevindim. ben de bu gün gidicem çok heyecanlıyım ve korkuyorum canım yaaa. ne olur benim için de dua et olurmu
Ay canım benim kıssssssssss ben sana demiştim hatırladınmı 3 ecrin bebek yaptım 2 tane çıktı içime doğdu ikiz olcak galiba dedim bebişkoooooooooom hatırladınmı canım benim hayırlısıylada doğurursun kuzucuklarını işallah çooook sevindim ya darısı başıma yaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de isterem
cok sevindim
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bende cok ikiz istiyorum :Saruboceq:
canım mrb bugun bizde gidiyoruz doktora saat 3 de gidicez kese için ama dua ediyorum inşallah kalp atışlarıda duyulur diye siz ne için gitceksiniz kese ve kalp içinmi inşallah güzel haberlerle geliriz:CüvCüv:
oncelıkle gozun aydın allahım her ıkısınıde saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın inş