- 27 Nisan 2018
- 316
- 84
- 98
- 31
- Konu Sahibi Manolyakokulusimit
-
Rabbim sağ saglim kucagina almayi nasip etsinBiz de hala oğlumuza isim bulamadık şubatta doğacak
Benim oğlumun adı ömür uniseks bir isim, sağ salim kucağına alırsın inşallahKızlar selam
Rabbim nasip ederse bir sıkıntımız çıkmazsa oğlumu mayısta kucağıma alıcam rabbimin izniyle fakat her zaman her ciftin arasında olduğu gibi bizdede isim tartışmaları oluyor onun beğendiğini ben begenmiyorum benimkini o begenmiyor sizler bir oğlunuz olsa ismini ne koyardınız cok merak ediyorum düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorum
Çok tesekkur ederim ömür ismide çok güzel rabbim bagıslasinBenim oğlumun adı ömür uniseks bir isim, sağ salim kucağına alırsın inşallah
Amin cümlemizin inşallah canımÇok tesekkur ederim ömür ismide çok güzel rabbim bagıslasin
Selam canım benim doğum da mayısta olucak cinsiyeti daha dün öğrendik erkek olcakmış valla ben de çok kararsız kaldım. Kız olsaydı ismi hazırdı da erkek biraz zor ya. Aklımda bikaç isim var deniz, batuhan ve can gibi. Çok kararsızımKızlar selam
Rabbim nasip ederse bir sıkıntımız çıkmazsa oğlumu mayısta kucağıma alıcam rabbimin izniyle fakat her zaman her ciftin arasında olduğu gibi bizdede isim tartışmaları oluyor onun beğendiğini ben begenmiyorum benimkini o begenmiyor sizler bir oğlunuz olsa ismini ne koyardınız cok merak ediyorum düşüncelerinizi yazmanızı bekliyorum
Biz de bulamadık Şubatta olacakBiz de hala oğlumuza isim bulamadık şubatta doğacak
Selam canım benim doğum da mayısta olucak cinsiyeti daha dün öğrendik erkek olcakmış valla ben de çok kararsız kaldım. Kız olsaydı ismi hazırdı da erkek biraz zor ya. Aklımda bikaç isim var deniz, batuhan ve can gibi.
Rabbim kucagina almayi nasip etsin sag salimSelam canım benim doğum da mayısta olucak cinsiyeti daha dün öğrendik erkek olcakmış valla ben de çok kararsız kaldım. Kız olsaydı ismi hazırdı da erkek biraz zor ya. Aklımda bikaç isim var deniz, batuhan ve can gibi. Çok kararsızım
Cok zor bu konu ya aklinizdan gecmiyormu birseyler pekiBiz de bulamadık Şubatta olacak
Tesekkur ederim düşünücem önerini cok sagolTek bir isim var aklimda, kız ya da erkek farketmez; cihan
Ama benim için hikayesi olduğundan...size öneri olarak da özgür, barış, civan, Teoman,sidar gibi şeyler onerebilirim. Bana şirin gelen isimler
Evet ben hamile kalmadan once gormustum ama uyaninca hatirlayamadim o yuzden bazen iizarim kendimebazilari ismi ruyasinda goruyor
Geçiyor ama eşimin ayrı benim ayrı :))) 2 isim de istemediğimiz için hala uzlaşamadık konu açılınca birbirimizin bulduğu isimleri reddedip konuyu kapatıyoruz tekrarCok zor bu konu ya aklinizdan gecmiyormu birseyler peki
Aynı problem bendede var kac aylık bebis bende plasenta previayım habire yatiyorum o yuzden dusuk riskim var diye bizde sizin gibi komuyu kapatiyoruz hemen rabbim kucagimiza almayi nasip etsin sag saglim insallahGeçiyor ama eşimin ayrı benim ayrı :))) 2 isim de istemediğimiz için hala uzlaşamadık konu açılınca birbirimizin bulduğu isimleri reddedip konuyu kapatıyoruz tekrarvalla çocuğa bişeyler yaptırcam ismi yok bir de erken doğum riskim var plasenta previayım. İsimsiz doğacak diye korkuyorum
Aminnnn ne çok ortak yönümüz var. Allah size de sağlıklı doğumlar nasip etsin bizim durumumuz zor gerçekten. İsim olarak aklınızda neler var?Aynı problem bendede var kac aylık bebis bende plasenta previayım habire yatiyorum o yuzden dusuk riskim var diye bizde sizin gibi komuyu kapatiyoruz hemen rabbim kucagimiza almayi nasip etsin sag saglim insallah
Vallahi benim dusuncem doruk , alperen, sarp, çağan , ılgaz var ama esim begenmiyor onunda tek.bi istegi var sağay ismi cok sacma geliyor bari diyorum o sağayı.koyucaksa bende yanina guzel bi isim bulayim hahahaAminnnn ne çok ortak yönümüz var. Allah size de sağlıklı doğumlar nasip etsin bizim durumumuz zor gerçekten. İsim olarak aklınızda neler var?
Sağay ne demekmiş ay ilk kez duydum fena durmuyor aslında ama söylenişi zor gibi. Başka alternatifi yok mu illa Sağay mı diyorVallahi benim dusuncem doruk , alperen, sarp, çağan , ılgaz var ama esim begenmiyor onunda tek.bi istegi var sağay ismi cok sacma geliyor bari diyorum o sağayı.koyucaksa bende yanina guzel bi isim bulayim hahaha
Baska birsey istemiyor istese direk secicem ama takmış bir sağaydır gidiyor bende yanina guzel birsey buliyim diyorum evet bende ilk defa duydum bir türk beyliginjn adiymış sağay söylenisi cok zor evet ben şahsen zor söylüyorum saay diyorumSağay ne demekmiş ay ilk kez duydum fena durmuyor aslında ama söylenişi zor gibi. Başka alternatifi yok mu illa Sağay mı diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?