Erkek İnfertilitesi kizlarr ist.avrupa yakasinda sperm testi icin güvenilir bi hastane ariyorum...yardimm

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sngltnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
55
12
48
İstanbul
Kizlar sperm testi icin güvenilir bi hastane ariyoruz medicana da yaptirdik ama güvenmiyorum o hastaneye emin olamadim

Biz de yaptiracagiz ve Istanbul Florence Nightingale Hastanesinde yaptiracagiz..

Kizlar sperm testi icin güvenilir bi hastane ariyoruz medicana da yaptirdik ama güvenmiyorum o hastaneye emin olamadim

biz de hep Medicana 'da yaptırıyoruz. Sayı 1 senedir 15 milyon çıkıyor.1 ml 15 milyon toplamda da 15 milyon.Hep böyle.Başka hastanede yaptıralım bi de dedik. 2,2 ml. sayı 26 milyon toplam 57 milyon çıktı:KK57: e bunların hangisi doğru? diğer yaptırdığımız hastanenin doktoru bile Medicanayı baz aldı:KK43: zaten o kadar sayı olsa çocukta olurdu şimdiye.. sanırım Medicana doğru yani..

biz de hep Medicana 'da yaptırıyoruz. Sayı 1 senedir 15 milyon çıkıyor.1 ml 15 milyon toplamda da 15 milyon.Hep böyle.Başka hastanede yaptıralım bi de dedik. 2,2 ml. sayı 26 milyon toplam 57 milyon çıktı:KK57: e bunların hangisi doğru? diğer yaptırdığımız hastanenin doktoru bile Medicanayı baz aldı:KK43: zaten o kadar sayı olsa çocukta olurdu şimdiye.. sanırım Medicana doğru yani..
Ben o hastaneye hic guvenemedim canim ya baska yerde yaptirmak istiyorum

Ben o hastaneye hic guvenemedim canim ya baska yerde yaptirmak istiyorum
hangi şubesinde yaptırıyorsun?
Bahcelievlerde yaptirdik canim

Back
X