- 28 Mart 2009
- 673
- 5
- 116
- Konu Sahibi Tugbademir
-
canım o sertleşmeye kasılma deniyo...gün içinde ritmik şekilde geliyosa endişen yerinde..ama belirsiz aralıklarla geliyorsa korkma demişti bana doktorum..benimde çok olurdu..rahim kendini normal doğuma hazırlıyor bu şekilde...ama genede dikkat et..doktoruna danış..benim yaramaz oğlum 35.haftada geldi..bu kasılmaların etkisi varmıydı tabi bilemiyorum..ama çok kolay doğurdum...darısı sana olsun canım..hayırlı doğumlar...
26 haftalik hamileyim ve dun geldim hastaneden. 3 gece 4 gun gozetim altinda tutuldum kasilmalarim cok fazla oldugu icin erken dogum tehlikesi altindayim. Cok dikkat etmeli ve tuvalet disinda yerinden kalkmamalisin onlemini erkenden al canim.. Dikkat et kendine ve bebegine.. Kesinlikle doktora git!
cnm bende yaşamıştım 26-27.haftalarda nst ile falanda bakıldı rahim ağzında açıklık varmı diyede baktı ama hiç bir sorun çıkmadı doktorumda yorgunluğa bağladı hakkaten biraz o aralar yorulmuştum dikkat et kendine ama ihmal etme doktoruna git çünkü ben gittiğimde çok acilmiş gibi davrandı önemseniyor demekki bu durumlar
saol cnm benimm..içim tedirgin gerçekten..bir de ben öğretmenim görev sebebiyle köyde kalıyorum..ilçeye uzaklık 36km o da techizatlı bir hastane değil ile 1.5 saat mesafedeyim..Allah sonumu hayır etsin..dua edin kızlar..
o kasılmalar eğer belli aralıklarla geliyorsa çok önemli
benimde yarım saat içinde 3 ve fazla kasılma olduğu için (açılmada vardı ) 3gün hastanede 5 günde olmak üzere gözetim altında tutuldum 35 . haftada tedavi sonucu bebeğin yeterince geliştiğine karar verildi ve ilaçlar kesildi
dolayısıyla iki gün sonra da doğum yaptım
ben iki gün önce 1 gece gözetim altında tutuldum..5 tane serum iki tane kabadan iğne erken doğuma karşı bebeğin ciğerlerini geliştirmek içinmiş..bir de nidilat diye turuncu bir kapsül ilaç verdilerr..4 saatte 1 kullanıyorumm..bakalım kasılmalarım yine sıklaşırsa mutlaka gel dediler..açılmama bakmadılar yalnız kızlarr nasıl belli oluyo açılmanın olup olmadığı??saolun yorumlar için
canım geçmiş olsun ilaçlarını ihmal etme ve sakın hiçbirşeyi stres yapma bol sıvı al ve bol bol dinlen .. sağlıcakla vaktinde gelir inş. bebeğin .. açılma ancak doktorun vajinal muayenesi sonucu anlaşılabilir.
ben iki gün önce 1 gece gözetim altında tutuldum..5 tane serum iki tane kabadan iğne erken doğuma karşı bebeğin ciğerlerini geliştirmek içinmiş..bir de nidilat diye turuncu bir kapsül ilaç verdilerr..4 saatte 1 kullanıyorumm..bakalım kasılmalarım yine sıklaşırsa mutlaka gel dediler..açılmama bakmadılar yalnız kızlarr nasıl belli oluyo açılmanın olup olmadığı??saolun yorumlar için
Tugbacim ayni sorunu ayni zamanlarda yasiyoruz seninle.. Kasilma olunca idrara cikiyorum demissin, ben tuvalet ihtiyaci hissedip geciktirirsem kasilmaya donusuyor ve sertlesiyor karnim. Nidilat nasil bir ilac bilmiyorum yurt disindayim ve burda farkli ilaclar var. Hastanede ilk verdikleri turuncu kapsullu bir ilacti bana cok agir geldi 3 saat icerisinde feci bir kalp agrisiyla ilaci kestiler. Spasfon diye pembe bir ilac kullaniyorum simdi. Her kasilmada 2 adet iciyorum gunde en fazla 6 adet icebilirim.. Dune kadar her saat basi kasilmam oluyordu bugun biraz sakinlesti 4 ilacla gunu tamamladim.
Acilman olup olmadigini vaginadan bakarak anliyorlar. Benim acilmam yok ve daha 3,5 cmim varmis ama olmasi gerekenden azmis bu uzunluk. Dinlenerek acilmayi engellemem gerekiyor..
Sana igné vurmuslar ciger gelistirici ama bana daha yapilmadi. Carsamba kontrolum var gelismeleri yazarim canim a.s.
Canancim bebeginin yasi uzun olsun sana da gecmis olsun canim, bizde insallah o gunleri hayirlisiyla goruruz... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?