- 28 Mart 2009
- 673
- 5
- 116
- Konu Sahibi Tugbademir
-
Ilk gunler cok uzuldum ve agladim ama artik Allaha tevekkul ettim.. Diyorum ki onun dogacagi gun saat dakika hersey zaten belirlendi yazildi alnina.. Icimi ferahlatmaya calisiyorum sende oyle dusun canim nasilsa gelecekleri saat ne bir dakika one ne bir dakika geriye gitmeyecek.. Hersey allahin takdiri.
Birde tavsiyem olacak demir eksikligin falan ne durumda bilmiyorum ama benim demir eksikligim coktu ve bol bol yumurt et balik taze sebze meyve tuketmem gerektigini soyledi doktorum.. Yetersiz beslenme kasilmalari daha da artiriyormus.
kızlar bişey dikkatimi çekti bu kasılmaların büyük çoğunluğunda aynı anda idrara çıkma hissi duyuyorum..sizce bu nedir??ama karnım öle bir sertleşliyor ki anlatamam..nidilata devam ediyorum..bugün itibariyle daha doğum iznime 1 ay varken rapaorla okula veda ettim..bakalım hayırlısı bol bol dinlenmem gerekecek anlaşılann..bu durumla karşılaşan var mı kızlar??idrarla gelen kasılma bazen tek başına da geliyo ama genelde dikkat ettim akabinde idrara çıkıyorum..
canım yazdıklarını baştan sona kadar okudum..anlattığın şeyler çok önemsenecek şeyler..erken doğum yapmış ve bu kasılmaları günde neredeyse 30 kere hissetmiş biri olarak dikkatli ol derim..bana yalancı kasılma gibi gelmedi açıkcası..özellikle ağrılı olması ve idrara sıkışman önemli..bol bol dinlen,iş falan yapma..sadece tuvalet için kalk..bol sıvı tüket..nidilatı günde kaç kez alıyorsun bilmiyorum ama pre-par da kullanabilirsin..özellikle magnezyum takviyesi alman yararlı olur..daha altı aylık hamilesin,doktorunla konuş ve erken doğum riski sebebiyle heyet raporu al.sanırım öğretmensin ve 32.haftadan önce izne ayrılamıyorsun..iki ay heyet raporu kullan bence..İnşallah yavrun vaktinde gelir..
Yagmur seninle ayni gunlerdeyiz bende carsamba gunu 27. haftaya giriyorum ins dedigin gibi 35 i bulabiliriz..
Sizlerin su an sancisi var mi? benim sanki ince ince igneler batar gibi oluyor regl agrisi olan bolgede. Karnim genisledigi icinmis guya ama artik tedirgin oluyorum dogum agrisi falan degildir umarim.
Tugbacim bugun kontrolum vardi biliyorsun. Herhangi bir acilma ve kisalma olmamis dogum kanalinda. Ek vitamin takviyesi verdi kasilmalar icin ve dinlenmeye devam dedi doktorum. Insallah sende de iyi gelismeler olur. Saglicakla a.s.
cnm ben 6 gündür hastanedeydim..açılmam vardı 1 cm..kasılmalarım artınca gitmiştik nidilatı 3 saatte 1 kullanıyorumm..eskişehire geldim burda kalıcam 3 ay felan..malum ulaşım sıkıntım vardı doktora mesafem 2 saattii..burda bir sancım olsa doktor 10 dak..annemin yanına geldim eşimden ayrıyım ama sabredicem bakalım bebiş için(sen de bol bol dinlen canım benimm..inşş sağlıklı bir şekilde alırız bbeişimizi kucağımıza:))
Canim cok gecmis olsun farkettim gunlrdir yoktun. Acilman daha da artmaz insallah.. Hem cogu kimseye dikis atiyorlarmis olmazmiydi ki oyle bisey yapsalardiBebegin yerinde dursun da ayrilik hic onemli degil, bebisinle donersiniz evinize :) benimde kasilmalarim yogunlasti agrilarim artti sabrediyorum simdilik dinlenerek.. Kendine ve bebegine cok dikkat et sabirla gececek ins bu gunler tugbacim Allaha emanet...
saol canım benimm ben de yrn 27 haftalık olucam..korkuyorum bi de idrar yolu enf. var inşallah erkn doğum felna olmazçok tedirginim olmazas bugün doktorumu arayayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?