kızlarr karnımda sertleşme oluyor..sıklığı arttı..6 aylık hamileyim..

walla cnm haklısın gelcekleri zaman belli..allah sağlıkla gelmelerlini nasip etsin..kansızlığım çıkmadı cnm benimm zaten sürekli ferro sanol gyno kan ilacı kullanıyorum..o konuda sıkıntım yok yememe de dikkat ediyorum kahvaltısız işe gitmediimm bakalımm..cnm benimmm bol bol dua edelim inş..sen de çok dikkat et kendine..

canım yazdıklarını baştan sona kadar okudum..anlattığın şeyler çok önemsenecek şeyler..erken doğum yapmış ve bu kasılmaları günde neredeyse 30 kere hissetmiş biri olarak dikkatli ol derim..bana yalancı kasılma gibi gelmedi açıkcası..özellikle ağrılı olması ve idrara sıkışman önemli..bol bol dinlen,iş falan yapma..sadece tuvalet için kalk..bol sıvı tüket..nidilatı günde kaç kez alıyorsun bilmiyorum ama pre-par da kullanabilirsin..özellikle magnezyum takviyesi alman yararlı olur..daha altı aylık hamilesin,doktorunla konuş ve erken doğum riski sebebiyle heyet raporu al.sanırım öğretmensin ve 32.haftadan önce izne ayrılamıyorsun..iki ay heyet raporu kullan bence..İnşallah yavrun vaktinde gelir..

tubacım geçmiş olsun.ben de 27+5 günlük hamileyim.bahsettiğin gibi ben de idrarla beraber sertleşme hissediyorum,ben idrarın gelmesiyle alakalıdır diye düşünmüştüm bu sertleşmeyi inşallah bi terslik yokturerken doğum en büyük korkularımdan biri,tabi Allah bilir en hayırlısını.ne güzel raporunu almışsın,benim rapor hakkım da bitti,düşük riski sebebiyle ilk zamanlarda hepsini kullandım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

kesinlikle aynı şekilde düşünüyorum. doktorunu bilgilendirmende ve ciddiye almanda fayda var.geçmiş olsun.

tuğbacım meraba ben de aynı sıkıntıları yaşıyorum üstelik 18. haftadan beri. perşembe 27 olcam ben de. şimdiye kadar pre-par la geldik bu arada 2 kere hastaneye yatıp damardan verdiler kasılma önleyici ilacı. en son 10 gün önce yaşadım. sancım çokmuş heyet raporu veriyor doktorum bana çünkü 2 hafta çalıştım ve sancılarım çok arttı zor durdurduk. bu arada eşimin işi dolayısıyla şehir ve doktor değiştirdm. pazartesi yeni doktorum pre-par ı kesti. onun yerine proluton depot diye bi iğne yaptı. bu da erken doğumu önlüyormuş. ama kasılmalarım ara ara devam ediyor. karnım sertleşiyor senin de yazdığın gibi tuvalete gitme isteği oluyor. dinlenmek çok önemli ben bol bol yatıyorum. birde servikal uzunluk kontrolü yaptı yeni doktorum. daha önce hiç bakılmamıştı. bunun da önemli olduğunu söylediler. perşembe veya cmts yeniden gitcem ben de dua ediyorum en azından 35 e kadar dayansın bebeğim diye.

Yagmur seninle ayni gunlerdeyiz bende carsamba gunu 27. haftaya giriyorum ins dedigin gibi 35 i bulabiliriz..

Sizlerin su an sancisi var mi? benim sanki ince ince igneler batar gibi oluyor regl agrisi olan bolgede. Karnim genisledigi icinmis guya ama artik tedirgin oluyorum dogum agrisi falan degildir umarim.

merhaba canim benimde senini gibi 27.haftamda baslamisti bahsettigin sekilde agrilar.suan 32 haftalikhamileyim dr um doguma hazirlik yapiyor demisti vücudun bence seninde öyle olabilir.

yani kafana takma yagmurcum:2:

Tugbacim bugun kontrolum vardi biliyorsun. Herhangi bir acilma ve kisalma olmamis dogum kanalinda. Ek vitamin takviyesi verdi kasilmalar icin ve dinlenmeye devam dedi doktorum. Insallah sende de iyi gelismeler olur. Saglicakla a.s.

Tugbacim bugun kontrolum vardi biliyorsun. Herhangi bir acilma ve kisalma olmamis dogum kanalinda. Ek vitamin takviyesi verdi kasilmalar icin ve dinlenmeye devam dedi doktorum. Insallah sende de iyi gelismeler olur. Saglicakla a.s.

cnm ben 6 gündür hastanedeydim..açılmam vardı 1 cm..kasılmalarım artınca gitmiştik nidilatı 3 saatte 1 kullanıyorumm..eskişehire geldim burda kalıcam 3 ay felan..malum ulaşım sıkıntım vardı doktora mesafem 2 saattii..burda bir sancım olsa doktor 10 dak..annemin yanına geldim eşimden ayrıyım ama sabredicem bakalım bebiş için(sen de bol bol dinlen canım benimm..inşş sağlıklı bir şekilde alırız bbeişimizi kucağımıza:))

Canim cok gecmis olsun farkettim gunlrdir yoktun. Acilman daha da artmaz insallah.. Hem cogu kimseye dikis atiyorlarmis olmazmiydi ki oyle bisey yapsalardi Bebegin yerinde dursun da ayrilik hic onemli degil, bebisinle donersiniz evinize :) benimde kasilmalarim yogunlasti agrilarim artti sabrediyorum simdilik dinlenerek.. Kendine ve bebegine cok dikkat et sabirla gececek ins bu gunler tugbacim Allaha emanet...

saol cnm benimmm..dikiş bilmiyorumm ki cnm bana öle bi işlem yapmadılar..serum iğne ilaç tedavisi işte((senin de artıysa git cnm doktora ihmal etme tatlım..inşşş sağlıkla alıruz miniklerimiizi:))

saol canım benimm ben de yrn 27 haftalık olucam..korkuyorum bi de idrar yolu enf. var inşallah erkn doğum felna olmaz çok tedirginim olmazas bugün doktorumu arayayım..

----

28 haftalık hamileym benim de karnım sürekli sertleşiyor. bende de idrar yolunda iltihap var. bir kez ilaç kullandım daha da kullanmadım doktoruma da söylemedim tedavi görmüyorum erken doğuma sebep olur mu acaba. şimdi doktoruma söylesem alttan muayene eder diye korkuyorum erkek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…