kızlarr kurtlanmıs unu sonradan farkettım acılll yardımmm

okiyanus48

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
264
0
296
kızlar unum kurtlanmıs ama ben farketmedım...elımle yavas yavas koydum ama hıc bısey gormedım...yemek yaptımm koskocaman bı tencere hemde o unu kullanarak sonra bı baktım unun ıcınde kurtlar off ne yapcam sımdı _??? bısey olurmu ?? ama ıcene hıc gıtmedı emınım olsa mutlaka gorurdum yanı..

kullanacagın zaman eleyerek kullanman yeterli annemde öle yapardı bi zararı olmuyo

ama ben kullandım canım farketmeden yemegımı ne yapmalıyım onu dıyorum unun gerı kalanı attım zaten :S yemegın ıcıne gıtmedı buyuk bır ıhtımal cunku hem unu eklerken hem yemegı yaparken gorurdum gıtseydı off hıc ıcıme sınmıo ama ne yaocamm yaaa...zararı olurmuu?

girdm okudum bari yorum yazayımm :) eğer yemekte varsa sanırım yüzeye çıkacaktırlar .. kötü bi espri yapayımmı :) olsun protein alıcaksınız fazladan

Evet baştan eleyerek koymak en doğrusu ama olan olmuş. Artık yemeği yapmışsınız. Ben aynı hataya düşmüş olsaydım o yemeği yiyemezdim.İçinize sinmediyse siz de yemeyin. Benim tavsiyem çöpe de atmaya kıyamıyorsanız boş bir yoğurt kabına boşaltıp dışarıda uygun bir yere bırakmanız. Sokaktaki hayvancıkların karnı doyar. Hem ziyan olmamış, aç bir hayvancağızın karnı doymuş olur hem de siz içiniz almaya almaya yemek zorunda kalmazsınız.

nar cım vıtamın olsun sorun yok :)) yemegın ustune cıkmaz cunku yoresel bı yemek kalduruk dolması yaptım yanı yapragın ıcınde oda bellı olmaz yanı ama dokanırmı ou bılmıyorum bıde ıcım cok huzursuz esıme soylesem mı yaa :)) olmadı pızza yerız napalım :)

%100 katılıyorum

bak bu mantıklı

pizza iyi fikir . ama yazık olmuş bi tencere dolma öf içim gitti şimdi

offf yaa benımde ıcım gıttı ama ıcımde el vermıo cok mutsuzum 1 saat ugrastım bıde yaa

Benimde birkez başıma gelmişti.Un cam kavanozdaydı.Unun tamamına yakınını kullandım hiç kurt yoktu ama dibine gelince farketim hem kurt vardı hemde dibindeki un nemli gibiydi.Sizinde öyle olmuş olabilir unu koyduğunuz kabınızın dibi nemliyse sadece o kısımda kurt olmuştur.Ama ben o unu kullandığım yemeği içime sinmediği için unuyla yemeğiyle hatta kavanozuyla atmıştım.

evet sanırım aynen boyle oldu yoksa farkederdım dıkkatlıyımdır bıde avucumda kontrl ederek koydum muhtemelen benımde ıcıne gıtmedı ama ıcıme sınmedı yaa...pufff

canım eşim mengenli otarafta yapılan bır dolma türü kaldırık dolması dıye ((

Zahmetlide bir yemek sanırım.Aslında un kurdunun sağlık aşısından bir zararı olmaz diye düşünüyorum (emin olmamakla birlikte.)
Ama işte içine kurt gidip gitmediğini bilemediğiniz için içiniz rahat etmeyecek.Ben çok huylanıyorum böyle şeylerden o yüzden çevresindekilerde dahil olmak üzere yok etmem lazım.Ama dediğim gibi içinize sinecekse yemenizce bir sakınca olmaz herhalde meyve kurdu gibi bişey.

buyuk bı ıhtımalle kopişlerle kedişler yicekle hanii beyaz beyaz kurtlar olur ya onlardandı off offf cok mutsuzummm

yemek içime sinmezdi gerçekten..şüpheyle yiyeceğinize arkadaşların dediği gibi sokak köpeklerine ikram edin artık olan olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…