tabiki duamdasın ben emınım senden hayırlı sonuc cıkacak kalbını ferah tutSeninkide pozitif ama beta dusuk , benim de oyle olabilir hem baksana benim daha bir haftam var :-( sanki bi sıkıntı var ya da olacak gibi hissediyorum ama bakalim aksam 5 te anca ogrenebilicem . Birbirimize dua edelim nolur :-(
Ay superrr cok sevindimmm . Ben de hamileyimmm beta 55.13hamileyimmm beta hcg 8.5
cok sevındım canım ya masallah senınkı yuksek Allah kucagımıza almak nasıp etsınAy superrr cok sevindimmm . Ben de hamileyimmm beta 55.13Hayirli olsun ikimize dee saglikli sihhatli bi sekilde kavusalim bebislerimize insaAllahh Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllahj
1 gun gecmisti canımÇok sevindim canım senin adetin gecikmişmiydi kan testi yaptığında
canim gebelik olabilir hcg degerin daha az oldugu icin silik cikiyor idrar testinde cizgi. Cünkü kandaki hcgyi idrardaki hcg iki gün geriden takip ediyor. Sen yarin yine kan aldir iki mislisi olduysa artiyo demekki. CIzgi hcg olmasa cikmaz hic bir sekilde teste. ha test bozuksa bilemem ama oo cook nadir olur. Idrar testi tekrarlaya bilirsin misal yarin veya bugün biraz daha belirgin olmali zaman gectikce koyulasir cizgi. Gec döllenme olmus olabiliradetım bıgun gectı adet gunumde kan testı yaptırdım 3.6 cıktı ama ıdrarlar hep sılık cıkıyodu bugun dıgerlerıne gore koyu belım cok agrıyor adet olmadım umutlanmalımıyım 1 yıllık evlıyım ve hem hasımato hemde hıperprolaktınemı hastasıyım
hayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsinAy superrr cok sevindimmm . Ben de hamileyimmm beta 55.13Hayirli olsun ikimize dee saglikli sihhatli bi sekilde kavusalim bebislerimize insaAllahh Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllahj
cok güzel yeni okudumhamileyimmm beta hcg 8.5
Allah razı olsun canim inş hepimizinkinicok güzel yeni okudumhayirli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Ay kuzummhayirli olsun canim allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
Muayene oldun mu yoksa degere gore mi oyle soyledikızlar dr gıttım dusuk tehlıkesı varmıs progestan verdı
Muayne oldumMuayene oldun mu yoksa degere gore mi oyle soyledi
Rabbimin yardimiyla tutunacak bebisin kotu dusunme kotu olmasin dualarim seninle canim benimMuayne oldum
Allah razı olsun kuzum inanıyorum bebeisim Allahin izniyle kucagima alacağımÜzülme lütfen: (
Rabbimin yardimiyla tutunacak bebisin kotu dusunme kotu olmasin dualarim seninle canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?