Kızlarr lutfen yardım edın ıyıce kotu oldum beta hcg 3.6 ama ıdrar testlerı pozıtıf?

Allah razı olsun kuzum inanıyorum bebeisim Allahin izniyle kucagima alacağım
Evet alacaksin insaAllah . Ben de yarin kan vericem tekrar bende telasliyim biraz . Muayeneyi ne zaman oldun sence benim ne zaman olmam gerekir bide alttan mi bakti yoksa ultrasonla mi bakti . Ay o kadar beklemiyordum ki cok tecrubesizim bu konularda: (

Merhaba canim sonuc ne oldu

Ben yurtdisindanyim bana vajinal ultrason ile bakti cnm

Merhaba tatlim . Malesef dusukle sonuclandi. Degerlerim artmadan kaldi oylece . Muhtemelen dis gebelik ve kurtaj olacagim sanirim . Hayirlisi boyleymis hersey nasip .Senin nasil gidiyor ? Yolundadir hersey insaAllah...
Allah yar ve yardımcın olsun canim benim degerim yukseliyor 18.5 dan 4 gunde 98.9 oldu bugun kontrol var bakalim dr ne diyecek rabbim tez zamanda kucagini doldursun

canim kese daha gozukmedi hersey normalmis simdilik sağlıklı bir gebelik gözüküyor dedi doktor sen ne yaptin ?
Tatlim benim de degerim bugun 300e cikti doktor takip istiyor 1500lere yukselene kadar beklicekmisiz daha sonra ultrasonda bakacaklar kese gorulurse korkacak bisey kalmiyo ama gorulmezse dis gebelikten mudahele ederiz dedi doktor . Bakalim bi umut beklicez artik . InsaAllah hayirli haberler aliriZ saglikli sekilde ilerler gebeliklerimiz ya

Gayet güzel bi haber inşallah hayırlı habeeler verirsin bekliyorum 4 gozle bu arada tr deki doktorlar adami korkutuyor benim burdaki dr dgerin dusuk olabilir duzenli yukseliyosa sikinti yok dedi

Gayet güzel bi haber inşallah hayırlı habeeler verirsin bekliyorum 4 gozle bu arada tr deki doktorlar adami korkutuyor benim burdaki dr dgerin dusuk olabilir duzenli yukseliyosa sikinti yok dedi
Canm oncelikle hayirli olsn gebeligin. Allah saglikla sonuclandirsin insaallah. Cok sasirdim ama degerin 3lerdeyken nasil idrar testi silik cikmis hayret valla. 20 ustu gosteriyor en düşük diye biliyodum. Kanda bile oyle dusukken idrarda cikmasi sasirtti beni :)

Evet hayalet gibiydi cizgi ama kesinlikler vardi

Cok teşekkür ederim ama dusuk yapiyorum malesef

Canim senj merak ettim naptin degerlerin yukseldimi benim pazaretesi 1w40 oldu sonra kanamam basladi bugunq437 hala kanama devam ediyor hastanede yatıyorum sen ne yaptin?

Duzgun yazamamisim pazartesi 1240 idi bugun 1437

Duzgun yazamamisim pazartesi 1240 idi bugun 1437
Yaaaa inanmiyorumm ne guzel artiyodu degerlerin neden boyle oldu :-( benim 3 gun once kesem goruldu degerlerim cuma gunu 300du pazartesi nasil olduysa kese goruldu bu cuma tekrar kontrole gidicem ama degerlerin dusmemis ki sadece az yukselmis dusuk yaptigin kesin mi yoksa kontrol altinda mi tutuyolar ?

Canim merak ettim senin hamilelik nasil gidiyor?

Canim merak ettim senin hamilelik nasil gidiyor?
Çok şükür güzel gidiyor kuzum . Cok rahat geciyor hamilelik . Bir kac gün önce de Rabbimin izniyle kalp atışlarını da duyduk . 2 ayı bitirdik bile 3e girdik şu günlerde . Hamdolsun . Sen nasil oldun cok gecmis olsun dis gebelik cok zor bisey olsa gerek suphesi bile beni mahfetmisti o yuzden seni cok iyi anliyorum . Ama sakin uzulme tamam mi . Rabbim en kisa zamanda en guzel en hayirli sekilde saglikli gebeliklee ve dogumlar nasip edecek sana ben inaniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…