Gebeliğe Hazırlık Kızlarr merha ben yeniyim 🥰 ben adetimdenönce de sonrada hiç korunmadım halsizlik belde ağrı karın ağrım mide bulantım var 2 kez test yaptım negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gamze_01

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
19
1
6
25
Kızlarrr merhaba ben yeniyim adetimden önce de sonra da korunmadım bel ağrısı mide bulantısı karın ağrım var 1 hafta önce 2 kez test yaptım negatif çıkmadı sizce ne yapmalıyımmm

Hayır adet oldum hemen 4 gün sürdü ardından korunmadım sonra test yaptım negatif çıktı ama şuan belirtiler var ilişkiden kaç gün sonra test yapmalıyım
Suphelendigin iliskiden 14 gün sonra testte negatif cikarsa hamile degilsindir. Buda zaten adet zamanina denk geliyor. Adet olduysan hamile degilsindir.

Suphelendigin iliskiden 14 gün sonra testte negatif cikarsa hamile degilsindir. Buda zaten adet zamanina denk geliyor. Adet olduysan hamile degilsindir.
Benimde bat 20 . Dün ve bugün test yaptım negatif çıktı.3. gunum bitiyor bugün hala regl olmadim hafiften midemde yanma var ve sol kasikta batma var adet olcakmisim gibide hissetmiyorum ne yapmam lazım ya

Benimde bat 20 . Dün ve bugün test yaptım negatif çıktı.3. gunum bitiyor bugün hala regl olmadim hafiften midemde yanma var ve sol kasikta batma var adet olcakmisim gibide hissetmiyorum ne yapmam lazım ya
Bence bi kaç gün daha bekle sonra tekrar test yap ben bekliyorum test yapalı 1 hafta oldu negatif çıktı aynı mide yanma sorunu bende de var şuan geçmiyor da bir hafta dah geçsin tekrar yapıcam

Geç yumurtlamis olabilirsin. Kan da gebelik testi ver saglik ocaklarinda bakiliyor. Midende yanma yapacak kadar beta hcg salgilandiysa zaten cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…